Bildirim
CORSA D KOLÇAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben irmscherinkini aldım taktırdım. tabi tr sınırları içinde temin etmen baya sıkıntılı.
armster marka da bilinn bir marka kullanan bir kaç arkadaş var yorumları iletirler mutlaka -
Ben armster taktım. Uzun yolda çok rahat, şehir içi zaten kullanamıyorsun. hepsiburada dan aldım. Montajı 5 dk sürdü.quote:
Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
ben irmscherinkini aldım taktırdım. tabi tr sınırları içinde temin etmen baya sıkıntılı.
armster marka da bilinn bir marka kullanan bir kaç arkadaş var yorumları iletirler mutlaka -
Modacarın isotto kolçagını hepsiburadadan aldım ancak gri rengi araçla uymadı ve çok basit geldi. arsmter kolçakla ilgili iyi yorumlar var bende almayı düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: genius350
Ben armster taktım. Uzun yolda çok rahat, şehir içi zaten kullanamıyorsun. hepsiburada dan aldım. Montajı 5 dk sürdü.
Alıntıları Göster -
Kolçağa 100 -200TL vermek fazla geliyor bana. Bir sürü 30 40TLye var. Bunlardan sorunsuz şekilde corsa dye uyanı kullananız yok mu aranızda?quote:
Orijinalden alıntı: UGUR19
Modacarın isotto kolçagını hepsiburadadan aldım ancak gri rengi araçla uymadı ve çok basit geldi. arsmter kolçakla ilgili iyi yorumlar var bende almayı düşünüyorum.
Alıntıları Göster -
Irmscher kolçak için nereye bakılabilir? Yetkili servis haricinde ?quote:
Orijinalden alıntı: Dikkat Kapan Var
Kolçağa 100 -200TL vermek fazla geliyor bana. Bir sürü 30 40TLye var. Bunlardan sorunsuz şekilde corsa dye uyanı kullananız yok mu aranızda?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: esratilla
Irmscher kolçak için nereye bakılabilir? Yetkili servis haricinde ?
Yurtdışına bakmak lazım hocam sanırım.Armster işinizi görmez mi ? -
Aslında Armster markasınıda çok duydum.Nasıl bir üründür peki kalitelimidir işçiliği? İnceleme fırsatım olmadı çünkü.quote:
Orijinalden alıntı: çapultraquote:
Irmscher kolçak için nereye bakılabilir? Yetkili servis haricinde ?
Yurtdışına bakmak lazım hocam sanırım.Armster işinizi görmez mi ?
Alıntıları Göster -
Kolay bulabileceğiniz en iyi üründür hocam.quote:
Aslında Armster markasınıda çok duydum.Nasıl bir üründür peki kalitelimidir işçiliği? İnceleme fırsatım olmadı çünkü.
Alıntıları Göster -
O zaman değerlendirmeye alıcam.En çok reklamı olan üründe Armster.Her yerde görüyorum neredeyse....Ve Corsa D lerde mutlaka olması gereken aksesuar kolçak....quote:
Orijinalden alıntı: çapultra
Kolay bulabileceğiniz en iyi üründür hocam.
Alıntıları Göster -
alalım o zaman :) bu arada fiyatları fix galiba???quote:
Orijinalden alıntı: muratmantc
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
arkadaşlar haftasonu armster kolçak taktırdım sonunda; tavsiye ederim. Kaliteli ve oldukça rahat.....quote:
Orijinalden alıntı: tagogel
alalım o zaman :) bu arada fiyatları fix galiba???
Alıntıları Göster -
Keşke taktırmasaydın. Benim arkadaşım taktırdı armsterin orjinal kolçağını, kolçağın tepesinden tutup sağa sola sallayınca orta konsol vites başlığına kadar sallanıyor ciddi seviyede. Şuan bulunduğumuz yerdeki servise götürdük bakmaları için normal dediler ve bi ustanın dediği cümle aynen şoyle oldu "niye taktırıyosunuz orası zaten çok sağlam değil tek civata tutuyor bide ağırlığı yükledin hepten bozdun orayı"..Umarım sıkıntı yaşamazsınız.quote:
Orijinalden alıntı: tagogel
arkadaşlar haftasonu armster kolçak taktırdım sonunda; tavsiye ederim. Kaliteli ve oldukça rahat.....
Alıntıları Göster
-
Bu konuda bende epey araştırma yaptım. En son Armster almaya karar verdim. Servise gittim 250TL montaj dahil dediler. Bende internetteki hepsiburada sitesinden 140TL'ye aldım. Kolçak geldi ve kendim montajını yaptım. Çok sağlam bir kolçak. Şu an Astram var ve orjinal kolçağı bence Armster kadar güzel değil. Tavsiye ederim. Montajıda çok basit.quote:
Orijinalden alıntı: postgres
Keşke taktırmasaydın. Benim arkadaşım taktırdı armsterin orjinal kolçağını, kolçağın tepesinden tutup sağa sola sallayınca orta konsol vites başlığına kadar sallanıyor ciddi seviyede. Şuan bulunduğumuz yerdeki servise götürdük bakmaları için normal dediler ve bi ustanın dediği cümle aynen şoyle oldu "niye taktırıyosunuz orası zaten çok sağlam değil tek civata tutuyor bide ağırlığı yükledin hepten bozdun orayı"..Umarım sıkıntı yaşamazsınız.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: beelzebub_be
Keşke taktırmasaydın. Benim arkadaşım taktırdı armsterin orjinal kolçağını, kolçağın tepesinden tutup sağa sola sallayınca orta konsol vites başlığına kadar sallanıyor ciddi seviyede. Şuan bulunduğumuz yerdeki servise götürdük bakmaları için normal dediler ve bi ustanın dediği cümle aynen şoyle oldu "niye taktırıyosunuz orası zaten çok sağlam değil tek civata tutuyor bide ağırlığı yükledin hepten bozdun orayı"..Umarım sıkıntı yaşamazsınız.
bahsettiğiniz belirtilerin hiçbirini yaşamıyorum, umarım ilerliyen zamanda da olmaz... -
quote:
Orijinalden alıntı: hi_cazz
Bu konuda bende epey araştırma yaptım. En son Armster almaya karar verdim. Servise gittim 250TL montaj dahil dediler. Bende internetteki hepsiburada sitesinden 140TL'ye aldım. Kolçak geldi ve kendim montajını yaptım. Çok sağlam bir kolçak. Şu an Astram var ve orjinal kolçağı bence Armster kadar güzel değil. Tavsiye ederim. Montajıda çok basit.
Bende hepsiburada'dan armster kolçağı alacaktım ama indirim bitmiş, tekrar indirime girmesini bekliyorum.
Armster kolçağı taktıran arkadaşlar rica etsem fikir vermesi için resim ekleyebilirler mi? -
quote:
quote:
Bu konuda bende epey araştırma yaptım. En son Armster almaya karar verdim. Servise gittim 250TL montaj dahil dediler. Bende internetteki hepsiburada sitesinden 140TL'ye aldım. Kolçak geldi ve kendim montajını yaptım. Çok sağlam bir kolçak. Şu an Astram var ve orjinal kolçağı bence Armster kadar güzel değil. Tavsiye ederim. Montajıda çok basit.
Bende hepsiburada'dan armster kolçağı alacaktım ama indirim bitmiş, tekrar indirime girmesini bekliyorum.
Armster kolçağı taktıran arkadaşlar rica etsem fikir vermesi için resim ekleyebilirler mi?
Akşama doğru resimleri çekip upload ederim.
-
uygulama fotolarını bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: postgresquote:
quote:
Armster kolçağı taktıran arkadaşlar rica etsem fikir vermesi için resim ekleyebilirler mi?
Akşama doğru resimleri çekip upload ederim.
Alıntıları Göster
servise gidip taktırmayı düşünüyodum ama armster hakkındaki methiyeler biraz bekle dedirtti şimdilik :)
-
Resimleri bende bekliyorum :)quote:
Orijinalden alıntı: snnsmz
uygulama fotolarını bekliyorum
servise gidip taktırmayı düşünüyodum ama armster hakkındaki methiyeler biraz bekle dedirtti şimdilik :)
Alıntıları Göster -
benim irmscher kolcaktan resimler koyayım bari
Benzer içerikler
- opel corsa 1.2 swing kronik sorunları
- opel corsa elektrikli yorum
- opel corsa 1.4 otomatik vites sorunları
- opel corsa f
- corsa 1.4 twinport otomatik şanzıman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X