Bildirim
Honda Civic RS HB mi Leon FR mı
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Astra 1.6 opc
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizden mühim olan sizin fikriniz nedir? Her iki araca da binin ve deneyimleyin. Belki kokusunu bile sevmeyeceksiniz veya seveceksiniz. Sizin içinize hangisi siniyorsa onu alın ama son olarak kararsız kalırsanız fikirleri sunar size forum ahalisi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 15 Ekim 2017; 22:5:53 >
Hocam megane, civic vb dis görünüşü süslüyor pusluyor ama ic mekan kalitesi vb aynı.. ayrı tas aynı hamam. Leon iyidir.
Beklentilere göre değişir. Ben aynı ikilemde Civic kararı aldım. Eğer leon ile ayrı bi bağınız yoksa o fiyata güzel arabalar var. Değişiklik yapmak sizin için de iyi olabilir uzun süre aynı arabayla devam etmemiş olursunuz
Civic en azından dsg bombası olmamış olur araçta.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
leon fr daha hoş gibi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Leonunda iç malzeme kalitesi vasat objektif olun.
Ayni secimde Civic tercih ettim.
daha önce fr varmış. Ben xcellence alın derim ama onda da çok fark yok. Değişiklik her zaman iyidir. Civic te bu tasarım, hb ye sedandan daha çok yakışıyor. Sunroof elzem değilse araştırmalarinizi civic e yoğunlaştirin derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
Leonunda iç malzeme kalitesi vasat objektif olun.
Hocam zaten leon sahibiyim.
Ama ince bir fark var burda:
Leon sahibi olduğum için leon daha iyi demiyorum, böyle düşündüğüm için Leon aldım.
Araba almadan önce inceleyip test sürüşü yaptığım araçlardan bir tanesi de Civic'ti.
Mantıklı bir tüketici olarak Civic daha iyi deseydim onu alırdım.
Sonuç olarak arkadaş bize fikrimizi sormuş. Biz de fikrimizi paylaşıyoruz.
Tabi ki kendisi kiyaslayip kendine göre hangisi iyiyse onu alacak.
ikisini de çok seviyorum bildiğim araçlar ancak karar veremiyorum civicin tipi çok güzel sunroof yok , leon ise eski geliyor biraz
sahip olduğunuz leon kaç model acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan0403
ikisini de çok seviyorum bildiğim araçlar ancak karar veremiyorum civicin tipi çok güzel sunroof yok , leon ise eski geliyor biraz
Oyuncaklardan çok ben arabanın kendisine önem veririm. Bu başkasına göre değişir. Benim tercihim civic olurdu daha modern, daha yeni, daha sıradışı. Sıradan tasarımı seven biri leondan yana kullanır muhtemelen tercihini.
İç mekan olsun, dış tasarımı olsun bence civic daha iyi. Her ne kadar japon hayranı olmasam da Honda markasını severim, logosunu hergün görmek bana keyif verir.
Siz bir otomobilde neye önem verirsiniz onu bir düşünün bence. Tasarım mı, donanımlar mı, sürüş keyfi mi. Nedir bir araçta önceliğiniz. Her ikisi de iyi araçlar, iş daha çok beğeni ve beklentiye kalıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Birinin patlak şanzumanı diğerinin yamulan kaportası
İkisi arasında Leon Fr.
deneyip karar vermekte fayda var fakat ikisi arasında leon derim -
En akıllı yorum cidden..
Yamulan kaporta için Rs ve sedanda var ama hb de yok diyorlar hocam.
Özellikle sürüş kalitesi ve işçilik, sonrada hem daha doğrusal çalışan hemde yüksek devirleri kuvvetli motor için Civic hb derim. Leon'u tek öne çıkarak taraf arıza ihtimali ürkütmüyorsa DSG şanzıman olabilir, Civic'in cvt'si fena değil ama arada direktlik ve keyif farkı ciddi, ayrıca bir şanzıman performansı iyileştirirken diğeri ket vuruyor neticede. Civic hb'i kullanınca harika sürüş pozisyonunu (Leon'da bu konuda iyi) ve tok, kaliteli darbe emişini sevmiştim, yüksek devirlerde güzel yürüyor, direksiyon kontrol hissi sürüş zevki falan hiç fena değil, direksiyonun ağırlığı daha iyi ayarlanmıştı örneğin benim Mazda 3'den.
Leon tipik VW grup mamülü. Kontrollerde genel bir bütünlük var ama his yok. Tipik Vw grup kuru süspansiyonu, 125lik tsi'ların aksine 150liklerde olan 2000 devir civarında tork patlamaları, agresif çalışan ve kapanmayan Esp, limitleri aşınca veya yaklaşınca iyi kötü herhangi bir tepki vermeyen direksiyon. Üstüne birde kronik trim işçiliği sorunları. Kağıt üzerinde herşey çok güzel, motor performanslı, hızlı ekonomik ve sessiz, araba içi geniş bagaj büyük, tipi zaten müthiş yakışıklı gereksiz kasılmış Honda'ya göre, piyasası çok iyi, çoğu sarf parça ve ünite Vw grubun zaten ama detaylara indiğin an kendini salan bir alet. Civic hb ise aksine, mühendisliğini belli ediyor.
Bu arada Rs yazmışsın ama sedan Civic'e günahımı vermem, ister burada şekerpınarda ister Kanada da üretilmiş olsun, hepsi imalat olarak oldukça vasat. Civic benim için ingiltere yapımı Hb modelden ve jdm Civiclerden ibarettir, önceki nesiller için de aynı şey geçerli.
Civic içinden geçer. Hb RS ler ingiltere de üretiliyor. Bizim kiytirik tenekelerle karistirmayin. Varsin sunroof olmasin aracin durusu yeter. Her yer fr kayniyor artik.
|
Türkiye'de üretilen R16B bloklu 1.6 civic'ler zaten Avrupa'ya satılmıyor. Singapur, Mısır, Türkiye, Kıbrıs, Güney Afrika ve Ukrayna.
Sedandaki C sütunu sacı ile hatchback'teki C sütunu sacı farklı. Bir kere hatchback araç, aslında liftback. Hb kasanın bagajı, cam ile beraber açılıyor. Hatchback'in C sütunu sacının yarısı kesik gibi bagaja ayrılmış. Sedan'ın C sütunu geometrisi ile alakası yok. Bunu bilmek için profesör olmaya gerek yok. Google'dan arayıp baksan görüyorsun zaten. Hemen hemen aynı sonucu alacaklar, çünkü dayanımı sağlayan şey şasidir, sac değil. Aracın C sütununda bükülen şey de şasi değil, üstündeki incecik sac. O sac da sedan ile çok farklı hatchback'te. Kabullenememe durumu yok, çünkü gerçek o değil. Aksini düşünüyorsanız ya teknik olarak ispatlayın, ya da bana "bir kaç tane" C sütunu çökmüş HB civic gösterin. Kobe Steel'ın yaptığı hata alüminyum, bakır hammaddesini ve demir esaslı tozları kapsıyor. Gebze'de üretilen Honda modellerindeki problemle alakalı değil, çünkü demir esaslı tozlar şasi üretiminde veya dış panel saclarında kullanılmaz zaten. Toz metalurjisi yöntemiyle ufak ve karmaşık geometrideki parçalar üretilir onlarla. Ufak dişliler gibi vs. Yani savınızın bu konuyla uzaktan yakından alakası yok. Nasıl öyle bir yargıya vardınız anlamak zor. |
ben şu anda c sınıfı hb araç alacak olsam leon xcellence den başka bir araca bakmam. Istediğim herşey mevcut araçta. Ama fr sahibi birinin ne yeniden fr alması ne de xcellence alması çok cazip değil. Değişiklik her zaman iyidir. Diğer seçenekte civic hb ise bana göre güzel bir tercih.
|
Civic Hb'i Surus Keyfi,viraj performansi adina begenmeyen yok testler de..Ozellikle Slalom testlerinde cok basarili..
Civic HB Ingiltere uretimi..Dizelini kullaniyorum Ingiltere uretimi Farkini ortaya koyuyor gercekten saglamlik ve iscilik adina..Sedaardan da kaliteli ayrica iscilik bakimindan. Malzeme kalitesi kisiden kisiye degisir ancak HB isciligini kaliteli buluyorum.. Bunun disinda CVT keyifsiz bir sanziman olabilir ancak unutmamali ki sorun yasamayacaginiz uzun vadeli bir sanziman.. Leon ile 120/Kms ve ustu Drag yaparsaniz Civic HB performans adina daha basarili 140'lik Leon'dan..150'li BG Leon da durum nedir bilmiyorum acikcasi. Benim oyum Hem tasarim hem de surus keyfi adina Civic HB' e.. |
Arkadaş konuyu bir okuyayım dedim, konu 2 aracada sahip olmayan bir kişinin trollügü yüzünden mahvolmuş. Bu çökme işinin HB'ler ile alakası yok anladığım kadarıyla, bunu neden burada tartışıyorsunuz? Hayır işsiz misiniz arabayı sevmiyorsanız konusuna girmeyin arkadaş. Hayatında içine oturmadığın arabaya izlediğin bir 2 video ile abi arabanın c sütunu çöküyormuş araba çöpmüş diye saldırmanızın sebebi kedi ciğer ilişkisi mi anlamadım? Bu Civic size ne yaptı?
Konuda bahsedilen 2 aracında sahibi değilim, onuda belirteyim. Bende benzer bir ikileme düştüğüm için konuya girmiştim. |
abimde 150 hp manuel fr var uzun süre kullandım . civic rs 1 saate yakın test ettim . testte 190 km/h hıza çıktım ( civic konusunda detaylı anlattım ) . malzeme kalitesi donanım kyaslamıcam ama sürüş keyfi ve yüksek hızlardaki güven hissi civicte çok daha fazla . fr a göre konfor çok daha iyi .. Beklediğimden çok daha iyi araç
|
Benzer içerikler
- araba piyasası ne olur
- carbon clean nedir
- arabanın arka amortisör patlarsa ne olur
- otobid yorum
- 1.3 egea yakıt tüketimi
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- chery elektrikli
- seres hangi ülkenin
- tesla batarya ömrü
- bmw i4 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X