Şimdi Ara

Opel Astra H HB için Port Bagaj Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
12.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opel Astra Classic III HB aracım var. Oğlumuzun da gelmesiyle beraberİ pusettir, park yataktır derken zaten küçük olan bagaj iyiden iyiye yetmez oldu. Özellikle yaz tatilleri vs için oldukça yetersiz kalıyor. Önümüzdeki yıllar içerisinde arabayı değiştirme imkanımız da yok. O nedenle ben de port bagaj alarak sorunu çözme peşindeyim.

Ancak port bagaj ile ilgili çok az bilgim var. Bu nedenle sizlere bir kaç sorum var:

1- Port bagaj ile taşıma rayları ayrı ayrı mı satılıyor?
    2- Ankara'da gidip görebileceğim taktırabileceğim bir yer var mı?
    3- Kullanan, bilenlerin önereceği tavsiye edeceği marka modeller var mı?
    4- Benim kafamda bu işe ayıracağım fiyat 500 tl civarında ancak bu yeterli midir?

• ??
  • Yetkili servisten alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MErhaba,
    Astra aracınızın tavanında 4 ad. montaj noktası bulunmaktadır.Taşıyıcı kit ve ara bar takımlarında MontBlanc-Thule seçenekleri fiyat açısından bütçenizi aşmaktadır.Yerli üretim modelimizi bu kasa da aktif kullanmaktayız.Standartlar doğrultusunda üretilen taşıyıcı kit ve ara barlardır.Takım fiyatı 190.00TL'dir.
    Port bagaj konusunda da alternatifler mevcuttur.300lt.lik bir model 400.00TL,400lt.lik model 550.00TL ve yukarı devam etmektedir.Genelde 300 ve 400lt.likler kullanılmaktadır.Bagajımız çok fazla ise 500lt.lik de uygulanabilir.Montajını demontajını kendiniz yapabilirsiniz,bir servise gerek duymazsınız.Ara barlar galvanizli çelik modelidir.90kg. taşıma kapasitelidir.İş yerimiz Bursa'da olup,tüm illere sevk etmekteyiz.Örnek bir kaç uygulama görsellerini http://ercmarine.blogspot.com/2012/04/opel-arac-ustu-tasiyiciopel-corsa-port.html sayfamızdan inceleyebilirsiniz.sygılar
     Opel Astra H HB için Port Bagaj Tavsiyesi Opel Astra H HB için Port Bagaj Tavsiyesi

• Ankara'da OTS de her türlü çözüm var.
    www.otsoto.com.tr
    telefonları 0312 3549741
    Hüseyin bey size yardımcı olur.
    Bir arkadaşın corsa sına açık bagaj yaptırmıştık, 2 senedir sorunsuz kullanıyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_56220789/f_/key_portbagaj//tm.htm#56220836

sahibinden e mutlaka bakın.
    thlue marka iyidir.
    port bagaj kutusu, çıtası, taşıma aparatı ve kancası ayrı ayrı fiyatlandırılır.
    2000 tl ye yaklaşan ürünü ben sahibinden de 400 tl ye aldım.
    normalde B segment hb araçlar için 300 lt lik tavsiye ediliyor ama ben 450 lt lik aldım.
    kullanıyorum ve çok memnunum, tavsiye ederim.
  • @ermar
    @citydream
    @derememo

çok teşekkürler cevaplarınız için inceliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 1 Sw için port bagaj
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.