Şimdi Ara

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.295
Cevap
5
Favori
109.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok abi önemli değil de,lamba yoktu bende duyunca garip geldi bi an
    artis ne arar bazarda gibi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

artis ne arar bazarda gibi oldu

kopmuştum o videoya ben yahu
  • Hız göstergesinde "200" rakamının hemen sol alt tarafındaki yeşil ışık CC'ye ait (gösterge ve ibre şeklinde olan sembol).
    Onun sol alt çaprazında da sarı renkli ESP/TC ışığı var.

'Corsa' Donanım, opsiyon ve aksesuarlar
  • teşekkür ederim serdar abi
  • emniyet kemerini kullananız warmı aranızda yoksa hepınız benım gıbı 5.bin km den sonra - yeter optün beyin kemiklerimi diyip herhangi bi yerden emniyet kiti aldınız mı ? , acıkcası ılk hevesle ınsan arabayı almadan once ben arkadan baglamam takarım ederım fılan fıstık dıyor ama gercekten bı zaman sonra maffedıyo adamı ..
    ayrıca ben bugun arka plaka ısıklarının rengınıde beyaz yaptırdım artık arka plaka ışıgı beyaz yanıyor sızede tafsıye ederım herhangı bı tunıngcıde 5 dkaıkada degıstırebılırsınız harıka gozukuyor :)
  • emniyet kiti diye bişey de varmış,onu da öğrendik
    arabaya biner binmez anahtarı kontağa sokup ışıkların sönmesini beklerken takarım kemerimi..ondan öyle bi icada hiç ihtiyacım olmadı
    ayrıca neden ışıkların sönmesini bekliyorum onu da bilmiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

emniyet kiti diye bişey de varmış,onu da öğrendik
    arabaya biner binmez anahtarı kontağa sokup ışıkların sönmesini beklerken takarım kemerimi..ondan öyle bi icada hiç ihtiyacım olmadı
    ayrıca neden ışıkların sönmesini bekliyorum onu da bilmiyorum ama

katılıyorum
    emniyet kitine ihtiyacım olmadı bugüne kadar.. araca biner binmez katarım emniyet kemerimi
    hava yastığı hayat kurtarmaz ama emniyet kemeri hayat kurtarır

NOT : Hava yastığına neden laf attım bende bunu bilmiyorum

• serdar abi bugün daha yakından bakma imkanım oldu ve cc ışığının benim ekranda da olduğunu gördüm [ ESP ışığıda varmış şaşırdım ]
    sevindiği söylemeliyim ama servise gidipte araca bakıldıktan sonra " maalesef sizin araca cc takılmaz " demeleriden tırsıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalramco -- 30 Nisan 2010; 18:02:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco
    serdar abi bugün daha yakından bakma imkanım oldu ve cc ışığının benim ekranda da olduğunu gördüm [ ESP ışığıda varmış şaşırdım ]
    sevindiği söylemeliyim ama servise gidipte araca bakıldıktan sonra " maalesef sizin araca cc takılmaz " demeleriden tırsıyorum

Aslında ışıkların olmama ihtimali yok zaten, çünkü göstergelerin iç kısımları bütün araçlarda aynı.
    Sadece araçta ilgili donanımın bulunup bulunmamasına bağlı olarak aktif veya pasif.
    Sonradan aktif hale getirilen CC gibi donanımlar için ışığın da Tech2 cihazı ile aktive edilmesi gerekiyor.

• arkadaşlar krom kapı içi marşbiyel takımını nereden temin edebilirim yada katalog numarasını bilen var mı ??
  • Takım derken, sadece ön taraf için var, bilgin olsun.
    Akşam EPC'den parça kodlarına bakar yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Takım derken, sadece ön taraf için var, bilgin olsun.

o da yeter serdar abi
  • Bilginize danışayım arkadaşlar
    Rize'de Opel Chevrolet grubu araçlarına bakan sanayi de bir dükkan var..Dükkan sahibi Trabzon Opel servisinde 10 sene çalışmış biri
    Oradan ayrılıp kendine bir yer açmış.. Dün iş çıkışı uğradım ve sordum benim araca CC takılabilir mi diye?? Bakayım dedi sağ olsun
    Lambaların yakıldığı düğmelerin bulunduğu yeri tek hamledi açtı ve evet CC çıkışı var takılabilir dedi.. Sevindim doğal olarak tabi
    İsterseniz 1 saatlik bir iş cumartesi erken gelin , zaten elimde kol var takarız dedi.. Düşünür dönerim size dedim bende..
    Ben CC'yi taktırsam ve ilerde bununla ilgili bir sıkıntı yaşarsam aracım büyük bir olasılıkla garanti dışı kalacaktır.. Onun için bende ne de
    olsa takılıyormuş deyip servise taktırım diye düşündüm.. ne derseniz önerilerinizi bekliyorum.. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalramco -- 13 Mayıs 2010; 15:55:56 >

• İyi düşünmüşsün
  • quote:

quote:

Takım derken, sadece ön taraf için var, bilgin olsun.

o da yeter serdar abi

Parça kodu 1 64 221.
    Sağ-sol için çift olarak geliyor.
    Üzerinde OPEL yazısı var.
    Almanya fiyatı 45-50 euro civarında.
  • quote:

Bilginize danışayım arkadaşlar
    Rize'de Opel Chevrolet grubu araçlarına bakan sanayi de bir dükkan var..Dükkan sahibi Trabzon Opel servisinde 10 sene çalışmış biri
    Oradan ayrılıp kendine bir yer açmış.. Dün iş çıkışı uğradım ve sordum benim araca CC takılabilir mi diye?? Bakayım dedi sağ olsun
    Lambaların yakıldığı düğmelerin bulunduğu yeri tek hamledi açtı ve evet CC çıkışı var takılabilir dedi.. Sevindim doğal olarak tabi
    İsterseniz 1 saatlik bir iş cumartesi erken gelin , zaten elimde kol var takarız dedi.. Düşünür dönerim size dedim bende..
    Ben CC'yi taktırsam ve ilerde bununla ilgili bir sıkıntı yaşarsam aracım büyük bir olasılıkla garanti dışı kalacaktır.. Onun için bende ne de
    olsa takılıyormuş deyip servise taktırım diye düşündüm.. ne derseniz önerilerinizi bekliyorum.. saygılar

daha önceden de belirtmiştim,antalya hedef opel de 93 tl malzeme+25 tl işçilik ücreti fiyat vermişlerdi arkadaşımın arabası için.
    fazla fiyat çekerlerse pazarlık kozu olarak kullanabilirsin

• quote:

Parça kodu 1 64 221.
    Sağ-sol için çift olarak geliyor.
    Üzerinde OPEL yazısı var.
    Almanya fiyatı 45-50 euro civarında.

teşekkür ederim Serdar Abi
    elif tuningte 50 TLye buldum ama detaylı bir resmini koymamışlar.. linkini de vereyim hatta
    http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=13624&k_id=820&kn=Corsa-D
    Almanya fiyatı 50 £ ise Türkiye fiyatı ve işçiliği de katarsak 150 200 TL'yi bulur
    nettekini almak daha mantıklı olur o zaman

• Sen bilirsin tabii ama orijinali ile bu resimdeki arasında çok ciddi kalite farkı var.
    Ya orijinalini al ya da hiç taktırma derim ben.
  • tam 1 yıl önce aracı alırken eşik çıtalarına 80 tl demişlerdi bana.. yinede arayıp sormakta fayda var bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.