2022 Edition ile aranızdayım. ilik izlenimler; turbolu motor güzel o vites değiştirme kulakçıklarını direksiyona monte edip dönmelerini sağlayan sivri zekayı alkışlıyorum. direksiyonu çevirirken vites azaltıp arttırmak cambazlık istiyor. fiatta da öyleydi. anlamsız ötesi. hatta onun da ötesi. araç kendini şeritte tutmak isterken direksiyon birden tepki veriyor, ilk başta çok yadırgadım. hala da alışamadım. ön koltuklara 1,80 den uzun birisi oturursa arkası şenlik.. bagajjj.. ehhh işte.. b segmentten bilmiyorum daha ne beklenir, bagaj ve iç hacimde c3 daha iyi. ama ön koltuk oturumu rahat, konforlu. far aydınlatmaları güzel. apple car play güzel. torpido sınıdına göre güzel, kolçak gözü çok küçük ama orta alandakiler yeterli. gaz ve fren pedalları birbirine çok yakın. şimdilik bu kadar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 2 Nisan 2022; 4:11:13 > |
Corsa F Kullananlar Kulübü (10. sayfa)
-
-
Merhabalar camlar tek tuş açılıp kapanmıyor elegance paket var mı çözümü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu araçta değil ama önceki aracımda böyle bir sorun yaşamıştım. Peugeot 208. Serviste cam açma/kapama tuşlarında bir kombinasyon yaparak sıfırlama yapmışlardı. Servis size yardımcı olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam Arkadaşlar Nasip olursa bende Opel Corsa F Elegance 1.2 otomatik 2022 Model alacağım. Bir Kac sorum Olacaktı.
Aşağıdaki ürün OPEL CORSA F On Park Sensoru olarak sorunsuz olur mu ? On Park Sensoru taktıran var mı ?
www.opellcenter.comOpel Corsa E (Pilot) Park Sensörü Gm Markahttps://www.opellcenter.com/urun/opel-corsa-e-pilot-park-sensoru-gm-markaAyrıca Birde Opel'in su flexconnect Masasını arıyorum. Ama bu Acayip Pahalı birşey Plastik birşey sonucta. Bunu baska uygun fiyata nereden bulabilirim ?
www.opel-accessories.comAoChttps://www.opel-accessories.com/tr-TR/opel/parts/13442006;jsessionid=SAC_g6nOOdApYjcM7hin954cWMdsUvOKK5IgEVZN5Acy5QdBYLdI!1273580858/vehicles/Corsa%20E%205%20Kap%C4%B1Teşekkürler.
-
Hocam servis bilir bunun olup olmayacağını. Olursa bende taktırmak isterim.
O masadan da anca yurtdışından bulunur gibi.
-
Arkadaşlar herkese merhaba. 2021 ultimate bir araç alacağım kısmetse. Sağa sola çekme gibi bir sorunu yaşayan var mı? Bariz kronik bir sorun mudur? Ve şanzumandan memnun musunuz. Araçlarınız kaç km de memnun musunuz?
Bende 2021 10. ayda aldım, ben çekme sorunu yaşamadım sanırım bi güncelleme ile bu sorunu çözdüler.
Arabada ensevdiğim kısım PSA’ nın 8 ileri otomatik şanzumanı. Özellikle spor modda çok zevkli oluyor araç. O konuda bi sıkıntı yaşamazsınız.
Benim araçta olumsuz olarak gördüğüm şeyler ise anlam veremediğim birşey olan otomatik silecek olayı. Silecekler otomatik deniyor ama herseferinde sizin aktifleştirmeniz gerekiyor. Kol otomatikte olmasına rağman aracı her çalıştırdığınızda tekrar aktif etmeniz gerek, sanırım otomatikten kasteddikleri sizleceğin hızı.
Şerit takibini kapatıyorum, yokuş kalkış hafif yokuşlarda destek olmuyor, Start/Stop özelliğinide sırf özellik olsun diye konulmuş gibi yoğun trafikte start/stop devreye girdiğinde bazen hafif gaza bassanızda araç öne doğru atıyor kendini. Trafik kazası geçirecek gibi olduğumdan genelde kaplı tutuyorum.
cevabınız için teşekkür ederim. 2022 model olarak opelin sitesinden baktığımda donanım listesinde ultimate araçlarda kör nokta standart olarak gözüküyor. 2021 model ultimate araçlarda da standart olarak sunuluyor mu. ? Sizin aracınızda var mı
benim araç elegance o saydıkların yok bizde.
çip krizinden mi nedir bilmiyorum ama ultimate ilk çıktığında araçta standart olan bazı özellikleri 2021 de değiştirdiler, bazı özellikleri ekleyip bazılarını çıkarttılar. 2022 de standar ne özellikler var bilmiyorum açıkcası
2021 ultimate teknoloji paketli 2021 mayıs ayı fabrika çıkışlı, kör nokta uyarı sistemi yok, sanırım 2020 lerde vardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz aracınızda her hangi bir hatayla karşılaştınız mı? Vites kutusu arızası ve sağa çekme ile alakalı
Hiç bir sorunla karşılaşmadım, şeytan kulağına kurşun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, arkadaşlar 2021 corsa elegance almayı planlıyorum ama şehir içi ve şehir dışı yakıt verisi nasıl?
-
Edition donanım kullananlara bir sorum olacak; bagaj kapağı kumandadan uzun basarak açılıyor mu? Kitapçıkta öyle yazıyor ama ben açamadım. Acaba üst donanımlarda mı var?
EDİT : tabi ki öyle açılıyor da, yukarı doğru kendiliğinden kalkıyor mu? soru eksik olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 15 Nisan 2022; 4:3:3 >
Whatsapp grubu varsa beni eklermisiniz
05437179315
Bagajda kapağında motor yok. Sadece kilidi açmanıza yarıyor. Hiç bir donanımda böyle bir şey yok.
-
2020 model elegance otomatik araç sahibiyim. Şehir içi tamamen kullandığınız yere bağlı, kısa mesafe yokuşlu ve ortalama 20 km hızınız varsa 10 litreleri rahat görüyor. Hatta kışlık lastiklerle de bu miktar artıyor. Ama normal bir yerde kullanırsanız 7 litreleri görürsünüz. Şehirler arasındaysa 5.1 litreleri gördüm kışlık lastiklerle, yazlıklarla 4.5 rahat görür. Tam otomatik olduğu için yakıt bir tık fazla ve performansı törpülüyor.
-
Merhaba geri gorus kamerasi icin oneriniz var mi? Istanbulda nerede taktirabilirim avrupa yakasinda?
Kitapçıkta “kalkar ve açılır” yazıyor ama.. bu kafamı karıştırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 5 Mayıs 2022; 17:13:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X