Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.220
Cevap
133
Favori
231.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önerileriniz için teşekkür ederim. Güvenebileceğimi düşündüğüm özel bir servise gösterdim bugün. Farın değişmesi gerek dediler, çamurluk düzeltilip fırça boya olacak galiba. Tampon da değişebiliyorsa değişsin dedim. Kaskodan yapılacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Froncois kullanıcısına yanıt
    Merhaba eğimsiz yolda direksiyon bir tarafa(özellikle aynı tarafa) istemsiz açılıyorsa,bu elektronik direksiyon kolonundan kaynaklanabilir Skoda scala aracımda böyle bir durum vardı.Yetkili servis kullanıcı kaynaklı dedi.Ben de kolonu mu durtlemisim diyerek saçmalığı anlatmaya çalıştım.Ama iyi niyet garantisine sokmadılar.Ben de iyi bir özel direksiyon servisinde gerekli parçayı değiştirip sorunu çözmüştüm.

• efyavas kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, çamurluk göçük düzeltme ve rötuş ön tampon plastik kaynak ve boya sonrası sadece farı yetkili servisten alabilirsin. Tramer daha az çıkar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Dükkanda makyajlı kasa vardı onun farını 20bine almışlar. Far+çamurluk düzeltme+ yeni tampon ve ızgara ekstra bir şey olmazsa 50bin civarı olur dediler. Bilmiyorum ama farı yetkili servisten almanın çok daha maliyetli olacağını düşünüyorum şahsen. Corsa F Kullananlar Kulübü

• Mayday59 M kullanıcısına yanıt
    Hmm, böyle bir şey değil hocam. Lastik basınçları çok düşmüş. Düzeltince nispeten daha iyi oldu. Yolu fazla hissediyordum. Hala hisediyorum ve yoldaki hafif bozuklukta bile baya direksiyonda anlıyorum başka araçlarda bu olmuyor.

Ne fark varmış makyajlı kasa farıyla bu farın arasında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dışarda orijinal parça bulabiliyorsanız dışardan alabilirsiniz tabii ben sanayiye güvenmediğim için parça olarak yetkili servis dedim. Kaporta onarımı konusunda da yetkili servise güvenmem mesela onarım yerine direkt değişimi tercih ediyorlar. Hele ki psa servisleri şu sıralar aşırı yoğun çok fazla uğraşacaklarını düşünmüyorum. Tekrardan geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, Can önemli, malın telafisi var.

İşin en can sıkıcı boyutu aracı bekleme süreci.

Ben en hızlı nerede yapılacaksa orada yaptırırdım açıkçası.

far değişecekse eğer eski farı almanızı tavsiye ederim.

Ön plastiği çok ucuz tamir ediyorlar.

İkinci elden satarsınız belki.

• ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Tasarımları farklı, en basitinden makyajsızda gündüz ledi altta iken makyajlıda üst kısımda.

• whitebaby kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, eski farın ayakları filan da kırık olduğu için değişiyor. Yoksa ben de sadece ön plastiğini değişmeyi düşünürdüm.

Sigorta şirketi parçaları ihale usulü alıyormuş. Usta parça tedariğinin bir hafta on gün sürebileceğini, süreci hızlandırmak için eksperi ara ara darlamak gerektiğini söyledi.

Çok çok geçmiş olsun hocam.

Farlar da kendi aralarında marka olarak ayrılıyor diye biliyorum. Yanılmıyor isem bi Valeo marka diye bi marka var bir de Orjinal PSA var ondan bu fiyat farkı olabilir.

• OssiiE kullanıcısına yanıt
    Kasko orijinal parça şeklinde. Üstte söylediğim gibi sigorta şirketi ihale usulü aldığı için uygun oluyormuş.

Boyutları aynı mı ve birebir uyuyor mu tampona peki?

Hiçbir fikrim yok. Neden ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: efyavas

Hiçbir fikrim yok. Neden ki?

Siz taktırmadınız mı hocam kaza sonrası?

Hayır.

• Merhabalar. Aracım 2024 model Ultimate. Bugün geri geri giderken hızımı alamayıp dubalara vurdum. Boya neyse ama sensör de hasar görmüş. Sensör için tahmini ne kadar masraf çıkar, bilgisi olan var mı?

Corsa F Kullananlar Kulübü

• Merhaba Arkadaşlar, Aracım yeni, Sağ kapı aralıkları ile sol kapı aralıkları biraz uyumsuz, contaların kalınlıklarından gibi görünüyor ama arka kapı sanki biraz içeride gibi duruyor. açılıp kapanmalarında ya da montaj yerlerinde bir anormallik yok. düzgün görünüyor. bu durum normal mi? çok önemsemedim ancak merak ettim. sanıyorum bu araçları artık bantta mekatronik kollar montajlıyor. böyle çıta mesafesi vs kontrol edilmiyor diye tahmin ediyorum. bir şey yapmaya gerek var mı?

Corsa F Kullananlar Kulübü

Bagaj kapağının "camı" (kapağı değil) da biraz içeride gibi duyur, bagajıda normal kendi ağırlığı ile kapatırsam araç klitlenmiyor. biraz sert kapatmak gerekiyor. bu da normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasadık -- 18 Ocak 2025; 9:32:34 >

• mustafasadık kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.

Kapı contalarını bazen çıkabiliyor yerinden kontrol ettiniz mi. Bagaj kitlenmee sorununu da takoz ayarlarına bakın bazen takozları ayarlana biliyor takoz bazen kayıp (sıkışıp) daha aşağıda kısa duruyor bir tanesi onu da bir kontrol edin isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.