Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
135
Favori
233.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar grubu yeni keşfettim herkese selamlar tekrar👋

2022 model 13bin km corsa f aracımı 2-3gün önce 2.bakımı için servise götürdüm.Serviste klasik 2.yıl bakım gereği buji,hava filtresi vs… değişti.Sorun şu ki aracı servisten aldığımdan beri gaz pedalı hassasiyeti acayip değişmiş.Gaz almıyor sanki.Bir parmak kadar basıyorum araçta tık yok hızı aynı.Normalde her gaz pedalına basışımda tepki alırdım.120km gibi hızlara çıkmak için gazı sonuna kadar köklemem gerekiyor ki bugüne kadar asla gazı köklemedim öyle bir ihtiyacım olmadı.Başka bir deyişle sanki araç full yüklü eşya var da gaza fazla yüklenmem gerekiyor gibi.Moralim aşırı bozuk servise yeninden gittim ,birşey yok normali bu gibi algı yapmaya çalıştılar.1hafta kullan gel bilgisyara takıp başka arızalara bakalım dediler.Ama ben yarın yine gideceğim.

Buji değişimi yada bakım sonrası gaz yememe gibi bir sorunşa karşılaşan oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aether_ -- 23 Aralık 2024; 19:12:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aether_ A kullanıcısına yanıt
    Hava filtresi vb akışı değiştiren şeyleri kontrol etmekte fayda var. Tam oturmamış veya değişim esnasında bir tıkanıklık oluşmuş; Araç hava çekemiyor olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dr.Leon kullanıcısına yanıt

Bujilerle de ilgili olabilir mi hocam.Binpişman oldum bujileri değiştirdiğime aracın garantisi yüzünden standart bakıma soktum.

• Aether_ A kullanıcısına yanıt
    Bujiler doğru ateşleme yapmaz ise bildiğim kadarıyla araç kafa sallama yapar. Siz kesin geri götürün ve ısrarcı olun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DriveGuard kullanıcısına yanıt

Bende geçen hafta internetten aldığım 4 adet sıfır Goodyear kış lastiğini taktırdıktan sonra sola çekmeye başladı. Taktırdığım yerde sol ön ve arka değişimi 2 kere de rot ayarı yapıldı ama değişen bir şey olmadı.

kontrole göndermek ne kadar sürer acaba kar-kışın yoğun yaşandığı yerdeyim.

• merhaba arkadaşlar 2023 model elegance aracım var, yalnız araçta mesela düz yolda giderken önden sanki kasise düşmüşümde küt küt sesler geliyor çukura girdiğimde sorun yok ama tatlı eğimlerde felan hani nasıl da anlatılır bilemedim de sanki ön takoz vuruyor veya amortisör mu diye cem ama bilemiyorum bu kronik herhalde ama bilemedim kimi lastik kötüyse diyor lastik orijinal lastikleri var mı böyle sorun yaşayan acaba veya şöyle diyeyim beton yol hani asfalt gibi dökülmez yukarı aşağı sallantılı olur o yolda daha net duyuluyor dun dun bildiğin amortisör vuruyor veya takoz bilemedim. ( servise gideceğim de servis bakmıyorlar ki düzgün ve 3 firma birleştiğinden çok fena servis te uzakta )

• Araç rölantideyken kaputu açıp baktığımda motor baya sarsıntılı çalışıyor hafif de ses çıkarıyor.Normal mi acaba, 3silindir olması ile ilgili mi.Daha önce açıp rölantide bakmamıştım

• Uzatılmış garanti yaptıran oldu mu? 2023 model corsa f ultimate aracımı 30 bin bakımına bıraktım. 40 bin km 1 yıl için 6.500 tl. 50 bin km 2 yıl ekstra garanti için 11.500 tl teklif verdiler.

Araç zaten 3 yıl 100 bin km garantili. 3. Yılın sonunda yaptırsam diye düşünüyordum ancak onların bahsettiği kilometreler ek km değil göstergedeki km galiba

• Sevgili Corsa F sahipleri bir konu hakkında size danışmak istiyorum ben 2024 model güvenli paketi dahil GS Corsa aldım daha teslim edilmedi. Aracı teslim aldığımda direkt olarak güvenlik paketinin olup olmadığını nasıl anlarım, mesela ekstra bir düğme var mı yoksa bir özellik için araç çalışır halde bakabileceğim neresi var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Güvenlik paketinde olan özellikler bunlar

Şerit Ortalama Özellikli Aktif Şerit Takip Sistemi

Aktif acil fren sistemi (yaya ve bisiklet algılama özellikli)

Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (ACC)

• opel corsa aracım için istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz Özel servis var mı acaba güvenilir trigger değişimi için.

diğer tüm bakımları yaptırdım bi trigger değişimi kaldı

• EsperaldeS kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Özel Mesaj gönderebilir misiniz?

• Merhaba Arkadaşlar,

Gs, Multi Medya ekranda Araç ayarları > ilgili seçeneklerin hepsinin içine girince ekran boş, araç animasyonu ya da araç görselleri gelmiyor. ayarlarda animasyonlu geçişler açık.

yeni modeller bu şekilde mi? yeni alan bir arkadaş mümkünse kontrol edebilir mi ?

Teşekkür ederim.

Corsa F Kullananlar Kulübü

ihtiyaç olursa; çalışan versiyon bilgileri,

Corsa F Kullananlar Kulübü

• silecekler çalışırken arada bir neden birbirine vurur?

• mustafasadık kullanıcısına yanıt

Hocam özel mesaj kapalı diyor mesaj gönderemedim benle alakalı olabilir, buradan yazma imkanınız olur mu

• EsperaldeS kullanıcısına yanıt

Bende atamıyorum )) konuşmak için iletişim bilgilerini alacaktım. buradan numara vs yazmıyım.

Aracı vites bölümünün önünde düğmeler var, orada start stop, şerit takip sistemi, şerit ortalama sitemi gibi 3 düğme vardır.

ön plakalık altında ortada radar vardır. direksiyonun solunda 3 adet hız sabitleyici kontrol düğmesi, direksiyon ısıtma düğmesi vardır.

bisiklet tanıma, insan tanıma gibi olayların testi zor.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

• Arabada yoğun buğulanma yaşıyorum. Geçen sene yoktu bu sene tüm camlar buğulanıyor.

Paspası vs ıslak bırakmam dikkat ederim. Kabin içinde açık su veya ıslak bez yok.

Bakıma bırakırken servise söyledim. Camları kötü bezle silmişsinizdir diyip geçtiler.

Taban halısına falan da baktım ıslaklık yok.

Bu tarz buğu sorunu yaşayıp çözen var mı?

Aynı sorun bende de var hocam.
    Aşırı buğulanma oluyor.
    Dışarısı soğuk araç içi sıcak olunca daha çok yoğun buğulanma oluyor.

• selam arkadaslar, 1-2 ay once 2023 model ultimate edition corsa aldim ikinci el. satan arkadas yaninda donanim listesi yazan bir kagit vermisti ancak bulamiyorum, internette arastirdigimda da net bir bilgi bulamadim. arabadaki ayarlarda biraz gezindim ancak ne nerdedir pek anlamiyorum. 2023 ultimate edition'da tam olarak hangi donanim var sizlerin bilgisi var mi acaba, yahut bu listeye nasil ulasabilirim?

Benim toplam 5 yıla uzatıldı, 9400 TL gibi birşey vermiştim 6 ay önce. Standart olarak 3 yıl diyorlarsa 9400 TL den 11500 TL ye çok ciddi artış değil, makul gibi geldi.

• StyleSlayer kullanıcısına yanıt

takip...

önemli konu, uzun km kullanmış arkadaşlar bilgi verirse forumdaşlar için iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitebaby -- 3 Ocak 2025; 10:19:4 >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.