Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
135
Favori
225.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam dostlar grubu yeni keşfettim herkese selamlar tekrar👋

2022 model 13bin km corsa f aracımı 2-3gün önce 2.bakımı için servise götürdüm.Serviste klasik 2.yıl bakım gereği buji,hava filtresi vs… değişti.Sorun şu ki aracı servisten aldığımdan beri gaz pedalı hassasiyeti acayip değişmiş.Gaz almıyor sanki.Bir parmak kadar basıyorum araçta tık yok hızı aynı.Normalde her gaz pedalına basışımda tepki alırdım.120km gibi hızlara çıkmak için gazı sonuna kadar köklemem gerekiyor ki bugüne kadar asla gazı köklemedim öyle bir ihtiyacım olmadı.Başka bir deyişle sanki araç full yüklü eşya var da gaza fazla yüklenmem gerekiyor gibi.Moralim aşırı bozuk servise yeninden gittim ,birşey yok normali bu gibi algı yapmaya çalıştılar.1hafta kullan gel bilgisyara takıp başka arızalara bakalım dediler.Ama ben yarın yine gideceğim.

Buji değişimi yada bakım sonrası gaz yememe gibi bir sorunşa karşılaşan oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aether_ -- 23 Aralık 2024; 19:12:55 >

• Aether_ A kullanıcısına yanıt
    Hava filtresi vb akışı değiştiren şeyleri kontrol etmekte fayda var. Tam oturmamış veya değişim esnasında bir tıkanıklık oluşmuş; Araç hava çekemiyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.