< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ado1231 -- 22 Kasım 2024; 17:59:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Corsa F Kullananlar Kulübü (107. sayfa)
-
-
-
Hocam ekstra indirimi nereden aldınız ve ürün linki pm den gönderme şansınız olur mu?
-
Linki bırakıyorum ama ülkemize gönderimini kapatmışlar. Ayarlardan başka ülkeyi seçince görünüyor. Ekstra indirimi de hesabı açtıktan sonra 1-2 gün içinde veriyor. Promosyonlar sayfasını kontrol etmek lazım.
Ürün numarası: MA207375
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099615880559&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F687f384a-a968-4875-95ae-84cdf5d6ce4e.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2F687f384a-a968-4875-95ae-84cdf5d6ce4e.jpg&pic_w=1000&pic_h=1000&refer_share_id=b728a5f5-c4e9-406f-be42-b4ed50c6&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=76&refer_share_suin=RSSBA4PDLGQWLEBEIZQGA36AELVXB6F4YSD4PRVLSIKPGAMNF46TRHTR4G7JBGWEFKGYBDUKSQ&locale_override=76~tr~EUR
-
Teşekkür ederim en azından bu fiyatlara inilebildiğini görmüş olduk
-
-
Merhaba herkese. Aracımın tavanı tamamen şu resimde görünen küçük çizik/sorunlarla dolu. Bu nasıl çözülür? Ful boyatmak mı gerekir? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kronik tavan boya atması, isterseniz yetkili servisde ücretsiz boyatip değer kaybı alabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Servise goturdum bana bunun ustune cam agacindan recine akmis dedi. Park ettigim yerde en yakin cam agaci 50 metrede, ayrica neden sadece tavanda dedim benimle tartismaya basladi.
Servis disinda ne yapmam gerekir? Tuketici haklarina mi basvurmaliyim? Tesekkurler bu arada cevabiniz icin.
-
Bu Opel ve Citroenler kronik bir sıkıntı, boyatmak istiyorsanız fotoğraflarini çekip genel merkezle iletişime geçebilirsiniz, boyayıp 70-80bin TL civarında değer kaybı ödüyor opel
selam arkadaşlar merhaba corsa 2023 1.2 Edition paket ile aranıza katıldım. araçta merak ettiğim bazı konular var.
- araçta geri görüş kamerası yok eşim kullanacak ağırlıklı yetkili serviste taktırmak istersek takılabilir mi
- viraj aydınlatması bu paketlerde yok mu ya da açmak mı gerekiyor
- şehir içinde eco ile kullanıyorum ama araçtan normal kullanmak daha çok hoşuma gidiyor aralarında çok fark var mı gaz tepkimesine dikkat ediyorum normalde.
-
Tekrar yanitiniz icin size tesekkur ederim. Genel merkez ile iletisime gececegim ve boya arti deger kaybi talep edecegim tesekkur ederim. Burada sureci paylasirim merak edenler olursa.
-
selamlar 2023 elegance ile kavgalıyım sol arka stop yanmıyor.bir yıl oldu.garajda bekledi. Km de yapmadı.kastamonuda serviste yok.gel beni sök diyor. birde tam oturan boşluk bırakmayan havuzlu kaymayan paspas öneriniz var mı?
-
Hayırlı olsun
Opel servisleri retrofit uygulama yapmıyor dışarıda takılabiliyor
Viraj aydınlatması yok PSA grubuna kodlama yapabilenler var instagramda araştırabilirsiniz
Aracı ECO modda kullanmanızı önermem motoru çok zorluyor yapacağınız tasarrufa değmez
-
Merhaba arkadaşlar,
Fotoğraftaki uyarı işaretinin anlamını bilen var mı? Ben yokuş kalkış desteği sanıyordum ama bugün düz yoldA yandığını fark ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgilendirme için teşekkür ederim dostum sağolasın
-
Çarpışma önleme sistemiydi sanırım.
2. Yıl ve 20 bin km bakımı için 11 bin tl dediler. Ayrıca ikinci yılda buji de değişiyor dediler. Bakım aralığı böyle mi? Vag grubunda buji 30 hatta 60 binde bir değişiyordu. 20 bin km de buji değiştirmeyi kabullenemedim😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha durun bakalım 2 bakım sonra triger de değişecek diyecekler 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X