Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.231
Cevap
135
Favori
232.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Corsa 1.2 100 Bg edition otomatik olan versiyon bakıyorum 2. El 1050 fiyat bantlarina güzel özellikli araçlar var otomatik uzun kısa far yağmur sensörü far sensörü elektrikli el freni kol dayama vb gibi, fakat iki tip ekranlı olan var . Biri çok eski ekranlı diğeri güncel ekranlı modeller var bu neye göre değişiyor acaba . Donanım olarak edition otomatik versiyona ekran satın aliniyor mu bayiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ado1231 -- 22 Kasım 2024; 17:59:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temudan vergi dahil 550 liraya (ekstra indirim vs ile) şöyle bir zımbırtı aldım. Çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim. Arabayı çalıştırıncaya kadar bağlanıyor. Kullanımda da hiç gecikme hissetmedim.
    Corsa F Kullananlar Kulübü Corsa F Kullananlar Kulübü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• efyavas kullanıcısına yanıt

Hocam ekstra indirimi nereden aldınız ve ürün linki pm den gönderme şansınız olur mu?

• efyavas kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim en azından bu fiyatlara inilebildiğini görmüş olduk

• Merhaba. Aracı dün aldım ama kullandıktan sonra farlarda buğulanma farkettim.Bugün baktığımda gitmişti ama kullanınca tekrar oluştu. Bu sorunu yaşayan var mı? Bayiye gitmeli miyim? Şikayet var da aynı sorunu birisi yaşamış. 2-3 gün sonra düzelmiş

Corsa F Kullananlar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 29 Kasım 2024; 0:49:0 >
  • Merhaba herkese. Aracımın tavanı tamamen şu resimde görünen küçük çizik/sorunlarla dolu. Bu nasıl çözülür? Ful boyatmak mı gerekir? Teşekkürler

• freeyourmindtr F kullanıcısına yanıt
    Kronik tavan boya atması, isterseniz yetkili servisde ücretsiz boyatip değer kaybı alabilirsiniz

• electrone E kullanıcısına yanıt

Servise goturdum bana bunun ustune cam agacindan recine akmis dedi. Park ettigim yerde en yakin cam agaci 50 metrede, ayrica neden sadece tavanda dedim benimle tartismaya basladi.

Servis disinda ne yapmam gerekir? Tuketici haklarina mi basvurmaliyim? Tesekkurler bu arada cevabiniz icin.

• freeyourmindtr F kullanıcısına yanıt
    Bu Opel ve Citroenler kronik bir sıkıntı, boyatmak istiyorsanız fotoğraflarini çekip genel merkezle iletişime geçebilirsiniz, boyayıp 70-80bin TL civarında değer kaybı ödüyor opel

• selam arkadaşlar merhaba corsa 2023 1.2 Edition paket ile aranıza katıldım. araçta merak ettiğim bazı konular var.

- araçta geri görüş kamerası yok eşim kullanacak ağırlıklı yetkili serviste taktırmak istersek takılabilir mi

- viraj aydınlatması bu paketlerde yok mu ya da açmak mı gerekiyor

- şehir içinde eco ile kullanıyorum ama araçtan normal kullanmak daha çok hoşuma gidiyor aralarında çok fark var mı gaz tepkimesine dikkat ediyorum normalde.

• electrone E kullanıcısına yanıt

Tekrar yanitiniz icin size tesekkur ederim. Genel merkez ile iletisime gececegim ve boya arti deger kaybi talep edecegim tesekkur ederim. Burada sureci paylasirim merak edenler olursa.

• selamlar 2023 elegance ile kavgalıyım sol arka stop yanmıyor.bir yıl oldu.garajda bekledi. Km de yapmadı.kastamonuda serviste yok.gel beni sök diyor. birde tam oturan boşluk bırakmayan havuzlu kaymayan paspas öneriniz var mı?

• DriveGuard kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun

Opel servisleri retrofit uygulama yapmıyor dışarıda takılabiliyor

Viraj aydınlatması yok PSA grubuna kodlama yapabilenler var instagramda araştırabilirsiniz

Aracı ECO modda kullanmanızı önermem motoru çok zorluyor yapacağınız tasarrufa değmez

• Merhaba arkadaşlar,

Fotoğraftaki uyarı işaretinin anlamını bilen var mı? Ben yokuş kalkış desteği sanıyordum ama bugün düz yoldA yandığını fark ettim.

• zyldz Z kullanıcısına yanıt

bilgilendirme için teşekkür ederim dostum sağolasın

• clericuzieo C kullanıcısına yanıt
    Çarpışma önleme sistemiydi sanırım.

• 2. Yıl ve 20 bin km bakımı için 11 bin tl dediler. Ayrıca ikinci yılda buji de değişiyor dediler. Bakım aralığı böyle mi? Vag grubunda buji 30 hatta 60 binde bir değişiyordu. 20 bin km de buji değiştirmeyi kabullenemedim😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dr.Leon kullanıcısına yanıt
    Daha durun bakalım 2 bakım sonra triger de değişecek diyecekler 😅

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.