Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.190
Cevap
135
Favori
228.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Burda sıkıntı şu; fabrika çıkışı 3 yıl 100 bin km olan garantim var. Araç şu an 30 binde. Bana diyor ki bu garantinizi uzatalım fakat km değeri ile sınırlarız. 2 yıl daha uzatıyor fakat km sınırı 60 bin km ye düşüyor. Ek km vermiyor. 100 bin km 5 sene diyince 22-23 bin tl gibi bir rakam çıkıyor

3. Yılın sonunda tekrar değerlendireceğim.
  • Merhaba

Sıfır aracın Lastiklerini kontrol etmek için benzinlikte kontol ettiğimde. Bayiide 46 -44 basmışlar.

kapı içinde önler 32 arkalar 31 PSI a çevirdim.

bu şekilde binmeye başladım. bir süre sonra Lastik basınç sensörü yandı.

44 ten 32 ye indirince uyarmışmıştır diye düşündüm, başka bir benzinlikte 1 er bar daha bastım. 33 -32 yaptım.

bu gün tekrar uyarı verdi.

Michelin 195/55/R16 91H öneriniz var mı?

• merhaba.2024 corsa aracımı teslim almadan önce ön park sensörünün fiyatını sordum.bayi 15000 tl dedi.dışarıda sağlıklı bir şekilde yaptırılabiliyor mu?tecrübesi olan var mı?

• mustafasadık kullanıcısına yanıt
    Lastiklere hava bastıktan sonra sensörleri sıfırladınız mı ekran üzerinden
  • OssiiE kullanıcısına yanıt

Evet sıfırlamıştım.

Ekrandan Check dediğinizde hangi lastikte uyarı veriyor ise o lastiğin sensörüne, sibopa, jant kenarlarına baktırın hocam başka birşey aklıma gelmiyor hocam
    Hocam benim de servis önlere 24 arkalara 22 basmış en son bakımda. Böyle saçma sapan basınç ayarlamayı nasıl başarıyorlar anlamış değilim. Bir gün yolda giderken durduk yere dört lastik aynı anda basınç uyarısı verdi, gittim benzinlikte sizinki gibi 32-31e yükseltip sensörü sıfırladım. Bir daha da uyarı vermedi. Aşırı yağmurlu bir gündü ama ben havanın ıslaklığına vermiştim açıkçası bir daha yapmayınca.
  • Multimedya ile alakalı profil geçişleri ile alakalı sorun yaşıyordum. Servise sordum güncelleme ile çözülebileceğini ama hala çözümlenemediğini söylediler. Profil kişiselleştirmeye yarım saat uğraştım. İki ayrı kullanıcı oluşturup her ikisine de ayrı şeyler tanımladım. Ama saçma sapan bir şekilde hangi profil olursa olsun tek bir kişiselleştirme ayarıyla kullandırıyor. Multimedya ya acil güncelleme yapılması gerekiyor. Ayrıca app ile alakalı da daha fazla seçenek ve bilgi verilse çok iyi olacak. Tam memnun olacağız, satış sonrası deneyimi ile soğuyoruz araçtan.
  • Prolesor kullanıcısına yanıt
    Satış sonrası destek lanet bişey bence de şahsen sorulan soruya cevap vermiyorlar.

Telefon ile servisi arıyorum açan yok !!! İlla dükkana gideceğiz.

Myopel uygulaması kendi kendine hesaptan çıkış yapıyor vb vb.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.