Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.231
Cevap
135
Favori
233.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese Innovation paket aracımı 2 seneden fazladır kullanıyorum. Kullanan arkadaşlara önemli bir tavsiyem olacak. Bu modelden bağımsız bir durum olabilir. Dikkat edilmesinde fayda var. Aracım 45.000KM’de ön camların dikiz aynasının kapı ile birleştiği plastik kaplı üçgen bölümde bir sorun tespit ettim. Bu üçgen noktanın içinde cam kapatılırken camın çift taraflı kapı fitiline girmesi gerekiyor. Ancak son 1-2 haftadır camın bu fitile girmeyip üzerinden geçerek kapandığını farkettim. Zaten bu durumdan dolayı cam plastiğe vurarak ciddi ses çıkartmaya başladı. Ses için servise gittim. Her zamanki gibi bu araçlarda bu var gibi baştan savma bir yaklaşımda bulundular. (Servis adı vermiyorum. Sadece İzmir’de olduğunu söyleyeyim) Bende 45.000KM’ye kadar olmayan sorunun bundan sonrada olmaması gerektiğini söyleyip zorlayınca kapı döşemesi komple sökülecek bakılacak gibi bir yaklaşımla işi zora sokup vazgeçirmeye çalıştılar. Bende tamam sökülsün, yapılması gereken yapılsın şeklinde yaklaştım. Daha sonra ilgili kişi kontrol için geldiğimde sorunun bu fitilden kaynaklandığını sökmesi gerektiğini söyledi. Bende ne olması gerekiyorsa onu yapalım dedikten sonra camlar biraz yavaş kapandığı için fitillere ve kauçuk parçalara silikonlu sprey sıkmasını rica ettim. Spreyi sorunlu bölüme de sıkmasını rica ettim. Nasıl olduysa fitil arasına girmeyen cam kayganlaşmadan kaynaklı olacak doğrudan fitil içine geçti ve sorun çözüldü. Eğer sizede bu şekilde bir yaklaşımla gelirlerse mutlaka bu yolu deneyin. Daha da önemlisi periyodik olarak bu kauçuk aksamın temizliğini aksatmadan yapın. Bu tarz sorunlar yaşayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba,
    ben aracı alalı bir sene oluyor, istanbulda sürekli kapalı otoparkta kalıyor. Geçen gün farkettim cam tavanın plastik kısımlarında erime meydana gelmiş. Bu sorunu yaşayan var mı? birde opel cam tavanda ki renk atmalarına karşı garanti veriyordu, bu plastik içinde geçerli mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Araçta android autoyu kablosuz kullanabiliyor muyuz. Teşekkürler.

• canerece3 C kullanıcısına yanıt

Hayır. CarPlay dahil böyle bir özellik yok.

• fb33 F kullanıcısına yanıt

En son 2800 ödedim. 2500-3000 arası değişiyor.

• 2022 Corsa Edition otomatik için fiyat teklifi alanlar paylaşabilir mi?

• blackshow kullanıcısına yanıt
    cevap için teşeklürler,
    geçen hafta ilk bakımı 1900tl ye yaptırdım.

• fb33 F kullanıcısına yanıt

Yetkili servisteyse iyi yaptırmışsınız ben ekstra motor temizliği yaptırdığım için biraz fazla ödedim ona rağmen sizin fiyat daha uygunmuş

Evet maltepede ki değer otomotivde yaptırdım, ilk bakım da yapılanlar yapıldı sadece.
    Daha öncesinde istanbulda ki diğer servisleride aradım bazıları 2800tl fiyat çekti.
    Opelin kendi sitesinde 1800tl gözüküyordu, oradan randevu almak istedim ama olmadı.

• Bana corsa f süspansiyonlar çok sert geldi .Müzik sistemi baslar kapıları titretiyor kapılardardan ses yüksekken trim sesleri geliyor .Manuel vites duşuna geçilebilmesi için manuel düğmeye basmak çok saçma olmuş .Motor -şanzıman ikilisi multimedia ekranı görüş açıları güzel ama direksiyon hissi falan biraz zayıf genelde b sınıfı böyledir herhalde star stop çalışıp çalışmadığı belli olmuyor .Yeterli ama çok keyfli bir araba değil gibi bakalım daha çok yeni zamanla biraz daha sevebilirim belki...

• Sizlere yaklaşık 1,5 yıllık ve 7000 km’lik tecrübelerim bahsedeyim. Silecek mevzusu çok yazılmış, kış aylarında camın buz tutması veya bunun gibi sileceğe zarar verebilecek durumların önüne geçilmesi için her çalıştırdığınızda yağmur sensörünü sizin aktif etmeniz lazım. Diğer çok konuşulan konu start-stop sistemi. 3 silindirli motora sahip olduğu için kararsız çalışıyor, size tavsiyem sadece ışıklarda aktif etmeniz. Daha kararlı çalışan 3 silindirliler var tabi inceleme videolarında da eleştirildi bu konu. Başka konuşulan mevzu vitesin 3’den 2’ye veya 2’den 1’e geçerken bazenleri sarsıntı yapması. O konuda ise etrafımdaki arabacı insanlardan duyduğum EAT8 şanzımanın kendisini koruması için yaptığı hareket olduğunu öğrendim. Corsa’yı kendim eleştirmem gerekirse, araç oldukça sert ben 17 inç’lik jantlardan kaynaklanıyor sanmıştım fakat 16 kullananlarda bu konudan muzdarip. Daha konforlu B segment araçlara bindim. Kaliteden bahsetmek gerekirse 7000km olmasına rağmen trim sesleri şimdiden başladı bir çok yerde aracı çok NARİN kullanmama rağmen. Kısacası işçiliği maalesef Opel’e yakıştıramadım. Yakıt konusuna gelirsek İstanbul’da yaşıyorum 40km/saat ortalama hız ile 100 kilometrede 5.0 litre (bilinçli bir şekilde kullanırım hemen hemen). Bir kaç kez sıfırlayıp tekrar baktığımda 6 litreye yaklaşmadım bile. Zorunda kalmadıkça işe gidiş-işe geliş saatlerinden önce veya sonra çıkmaya çalıştığımı belirtiyim. Tabi İstanbul’da her zaman trafik olduğunu da hatırlatayım. Yani tüketim sizin pedala basma şeklinize göre değişiyor. 1.2T motor dur-kalk trafikte titreşimli çalışıyor. Yeni Astra’da motor kulaklarını değişmişler sıkıntı çözülmüş onlarda. 130 beygirlik versiyonun verimi çok hoşuma gitti. Spor modda ayrı bir tavra bürünüyor. Tasarım kişiye göre değişir tabi ama dış tasarımı ne kadar sevsem de iç tasarımını bir o kadar sevemedim. Bir süre sonra içerdeki tasarımdan sıkılabilirsiniz. Dış tasarımda sportiflikle ağır başlılık çok güzel harmanlanmış. Arabayı yıkattıktan sonra baktıkça bakasım geliyor. Konfor ve kalite sizin için önemliyse Corsa pek sizlik değil. Ama bu segmentte de tork konvertörlü araç kullanmak, istediğinizde performans gerektiğinde tasarruf, dışardan sportif ve güzel gözüksün diyorsanız Corsa güzel seçeneklerden biri.

• araba delisi1 A kullanıcısına yanıt

İlk defa araba alacağız. Eşimle arabaya yok yükseldik hatta tüm işlemler tamam. Bir kaç gün sonra arabayı teslim alacağız. Sizin bu yorumunuz biraz endişe vermedi değil. Bakalım bizleri neler bekliyor.

• Merhaba arkadaşlar bir süredir araca telefonumu bagladigimda carplay çalışmıyor sadece şarj oluyor. Yakın zamanda telefonu değiştirdim belki ondandır dedim. Sonra multimedyaya update geldiğini öğrendim. Bunu nasıl ve nereden yapabilirim acaba ?

• Deníz kullanıcısına yanıt

merhaba. Sağa çekme sorunu nasıl halledildi acaba ? Öğrenebilir miyim ?

• Selamlar arkadaşlar. Bizde Corsa F Ultimate alarak aranıza katıldık. Benim merak ettiğim bir konu var: Aracı aldığım günden beri MyOpel uygulamasını da kullanıyorum ancak veri eşitlemeyle alakalı bir sorun var gibi görünüyor. Herhangi bir seyahat gerçekleştirdikten sonra aracın kontağını kapatmadan uygulamayı açmaz isem veriler telefona aktarılmıyor ve o veriler kayboluyor. Sizlerde de benzer bir sorun var mı? Arkadaşımda Peugout 208 var onda veriler yedeklenemediyse bile bir sonraki bağlantıda veriler yedekleniyor. Bizde de böyle olmalı diye şünüyorum.

Edition için 555 bin teklif alındı dün

• Corsa F 2020 Edition özel seri araç aldım.

Geri görüş ve park sensörü yok.

arka camlar çevirmeli

orta ekran 5 inç, siyah - beyaz ve apple telefon taktığımzda haritayı göstermiyor. sadece müzik çalar çalışıyor.

Bu aracın tam model kodu ne oluyor?

Bu eksikleri gidermek mümkün mü?

• Oakles kullanıcısına yanıt

İlk update de bende bağlantıda sorun yaşadım daha sonra mm ekranından reset atmıştım tekrar denediğimde bağlantı sorunu kalkmıştı

• beyler merhaba aranıza yeni katıldım T EDİTİON aracımın paketi buna geri görüş kamerası nasıl ekleriz acaba ? yada komple multimedya

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.