selamlar herkese,sağa çekme sorunu ile çözüm bulan/duyan var mı acaba? |
Corsa F Kullananlar Kulübü (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Selamlar bendede 2020 model corsa f 1.2t otomatık var, aracın sis farı yok ve multımedya 5.5 ınch. Apple car play ve androıd auto 5.5 ınch lerde yok. Ve hıc bır sekılde upgrade edemıyorsun servıste bıle yapmıyorlar. Ben sıs farı taktırayım dedım hıc bır sekılde takılmıyor ve multımedya hıc bır sekılde degısmıyor
-
Merhaba, 2022 model ultimate araç sahibiyim. Camları anahtardan açamadım nasıl oluyor mutlaka böyle bir özelliği vardır diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anahtardan açma yok hocam da anahtardan kapatma var. Kilitleme tuşuna basın ve basılı tutun.
-
Teşekkürler, yapması çok basit olan şey nasıl olmaz enteresan..
bir sorunum daha var, android autoda navigasyondaki asistan radyo sesi ile kontrol edilmiyor, radyo kısık bile olsa navigasyon bildiğiniz bağırıyor :)
nasıl kısabilirim bulamadım. googlesupport telefondan değil multimedia'dan yapın diyor, yolunu bilenden yardım rica ederim.
-
Android auto bağlantısını yaptıktan sonra araçtaki Google maps ayarlarından yapılması laizm hocam. Ben şu an beta versiyonunu kullandığım için menüler aynı olmayabilir.
Navigasyonun radyo seninde farklı düzeyde olması normal bu arada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arka koltuklardaki aydınlatma sorununu çözen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar 1.2 edition multimedya ekranlı olan ve düz renksiz olanlar var bu fark neye göre oluyor? Acil sorun ise bu edition paketteki renkl ekranda carplay bağlantısı var mı ? Yarın ikinci el alma arefesindeyim acil cevaplayabilen olursa sevinirim…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Radyo çalarken baslı şarkılarda kapılardan gelen trim seslerine bir şey yaptıran var mı ?
-
bence de büyük sorun, öndeki lambalardan kablo çekerek led döşemeyi düşündüm, elimden gelmez yapacak bir usta bulacağım. olmadı ışıldak gibi bişey alıp arka cama, yada tavana yapıştıracağım..
emniyet kemer ayarı olmayışı ve bu arka ışıksızlık ultimate araçlara asla yakışmıyor..
-
telefondan hallettim. google map ayarlarından sessiz / acil uyarılar / sesli ayarını acil uyarılar seçtim. çok konuşmayı bıraktı :)
-
Arkadaşlar sol ön camım tam kapanmıyor 3 parmak kalıyor, makara filan sıkışıyor sanırım, başına gelen var mı garantiden yaptırabilir miyim
Herkese hayırlı günler, Opel Corsa F kasa 2020 model araç aldım, aracın park sensörü yok, önerdiğiniz bir marka ya da yer var mı, servis orjinal mi takıyor yoksa dışarıda bulunan normal sensörlerden mi, bir de geri görüş kamerası takılır mı, dokunmatik küçük bir ekran var ama muhtemelen buna bağlanmaz, tüm multimedya sistemini değiştirmek lazım diye düşünüyorum
Dostlar selam. Aracın far ampül kodlarını biliyor musunuz. Özelikle frene bastığımızda yanan ve stoplar gerekiyor.
-
Herkese iyi günler , stepne yerine lastik kiti mı çıkıyor artık yorumlarınızı bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herkese merhaba, Ankara için geri görüş kamerası taktırabileceğim bir yer arıyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
2020 model küçük ekranlı aracım buna ekran taktıran var mı , temin eden olursa bende taktıracağım
Carplay ve navigasyon artık şart
Ayrıca kaput altı ses ısı izolasyonu araç sahiplerine tavsiye ederim nette 500 lira civarı
-
evet.. benim aracımda da stepne yok. 2020 yılının sonundan beri böyleymiş sanırım. hatta clio fiyat listesinde sadece 1 stepne 3500 lira görünüyor :) çip krizi sonrası stepne krizi de çıktı genel bir strateji oldu.
-
pandemi sonrasında tekrar stepneli geldiği oldu,
eylül 2021’ de aldım bende aracı stepne vardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X