Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
135
Favori
233.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba. Ben de bunu düşünerek el frenini çekip, biraz bekleyip öyle gitmeyi denedim yine başaramadım.

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Dostum kırmızı cam tavanlı ultimate aldım. Araç bulabilirsen başka renge bakma derim.

• Froncois kullanıcısına yanıt

2020 Ultimate kullanıyorum yedek lastik var.

• 2020 model Ultimate kullanıyorum. Araç sıfırdan itibaren bende. Kafasına takılan bir konu ya da bir şey sormak isteyen olursa alta yazabilir.

• Bu sabah Ultimate bir Corsa ile karşılaştım. Anahtarsız girişi arabaya yaklaşmadan kullandı. Araç açılıp kapanırken Mercedes’lerde yer alan korna ile kilitleme sesi geldi. Sordum aldığımdan beri böyle kullanıyorum dedi. Bu şekilde kullanan var mı acaba?

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Ortalama 8 lt. Yakması lazım. 100 km de bu değerlerin üzerine çıkıyorsa servis ile görüş derim.

• quqil kullanıcısına yanıt

Dostum sadece 2020 modellerde 10’’ ekran geldi. Daha sonra vergi dilimlerinden dolayı 7’’ olarak gönderilmeye başlandı.

• droger32 D kullanıcısına yanıt

Sağa çekme kronik arıza varmış sizdede varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • droger32 D kullanıcısına yanıt

Merhaba, aşağıdaki linkte yer alan mesajımdaki sorunu hiç yaşadınız mı? Özellikle dik yokuşlarda park ettiğimde elektronik el freni arızası yaşıyorum. Servis genel bir sorun olduğunu söyledi ancak hala bu sorunu benim gibi yaşayan biriyle karşılaşmadım :)

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154697912

• thunderstruck7 kullanıcısına yanıt

tekrar servise yönlendirdiler, bu sefer daha özenle inceleneceğini belirttiler :) Bakalım nası çözeceğiz

• Arkadaşlar selamlar, aranıza corsa elegance voltaik mavi siyah cam tavan opsiyonlu şekilde alarak katılmış bulunmaktayım. Daha aracı teslim almadım fakat geçen hafta kaporayı gönderdim. Aslında ultimate istiyordum hala da istiyorum fiyat farkı önemli değil fakat maalesef zaten 0 araç bulunamadığı için bunu bile zor buldum ve olanı almak zorunda kaldım. Fakat bayi bir güzellik yaptı aracım hala daha gelmediği için ve benim elegance gümrükten geçene kadar eğer ultimate stok bilgisi gelirse aracımı ultimate ile değiştireceğini söyledi ancak çok umutlu değilim. Elegance'ı almış bulundum benim sorum açıkcası hem elegance veya 1.2 T 100 beygir kullanmış hem de ultimate kullanan arkadaşlar için arada çok performans farkı var mı çok hissediliyor mu? Peugeot 208 allure selection da bulmuştum aslında o 130 beygir ama cam tavan yok diye ve donanım çok hoşuma gitmediği için almadım. Elbette fark olacaktır performans anlamında ama çok büyük mü merak ediyorum. Yanıtlayan herkese teşekkür ederim.

• band222 B kullanıcısına yanıt
    benim araç elegance, ultimate kullanmadım ama sizinde bildiğiniz gibi ultimate pakette default gelen donanımlar daha iyi.
    şuan arada ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum ama bütçeniz el veriyorsa ve aracı bulursanız ultimate paket alın bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fb33 F kullanıcısına yanıt

Hocam piyasada 0 araç bulmak ölüm bütçem el veriyor fakat araç yok maalesef olanı almak durumundayım bu durumda da sadece elegance bulabildim 0 olarak elbette 2.el olarak alabilirim ultimate ama 0 varken gerek yok o nedenle farkı sormak istedim. 0 ultimate olsa zaten onu almıştım

Sarı sitede sıfır ultimateler var hocam oradan bir bakın isterseniz

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Bayiye kaporayı gönderdim hocam sarı siteyle işim yok sadece iki donanımı da deneyimlemiş arkadaşlardan farkını sormak istedim. Sarı sitede 0 elegancelara 700-730 arası istenirken ben bayiden 685'e aldım. Al satçı arkadaşlar benden uzak dursun zaten onlara kızıp bayiden 0 aldım.

Hocam bende kapora verdim bekliyorum araç gelecek beyaz ultimate inşallah. Sizin araç ne zaman teslim dediler ?

• Dik rampada aracı park edip elektronik park freni arızasıyla karşı karşıya kalıyor musunuz?

Corsa (otomatik ve elektronik park freni) kullanan ve dik bir rampada test etme imkanı olan arkadaşlar, deneme yapıp bilgi verebilirlerse çok memnun olurum. Kamu hizmeti olması amacıyla da artık sorunun çözüme kavuşturulmasını istiyorum. Bu sorun her arabada yaşanıyorsa Opel 'in bununla ilgili bir şey yapması gerektiğine inanıyorum.

Sorunla ilgili daha önce yazdığım mesaja https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154697912 linkinden ulaşabilirsiniz.

Servisler (İstanbul'da 2 ayrı serviste kontroller yapıldı) ve Opel Genel Müdürlüğü bu durumun bir "arıza" olmadığını ve elektronik park freni bulunan araçlarda aynı durumun yaşandığını belirtiyorlar. Aracın verdiği uyarının bir arızadan olmadığını sadece rampanın eğiminden kaynaklı olduğunu, dik yokuşlarda hangi araç olursa olsun bu uyarıyı alacağını dile getiriyorlar. Ancak buradaki hatanın düzeltilmesi gerekli, eğer arıza değilse uyarıların arıza olarak önümüze çıkmaması (yazılımsal güncelleme vb.) ya da kitapçıkta ilgili bölüm için ufak bir açıklama.

Deneyip bilgi verebilirseniz çok çok memnun olurum.

• Merhaba arkadaşlar.
    Bugün aracımızın arka park sensörleri çalındı. Otoparkınız yoksa aracınızı aydınlık yerlere park etmeye çalışın.

Bu durumdan kaynaklı oto alarm taktırmayı düşünmeye başladım herhangi bir öneriniz var mıdır? Veya alabileceğimiz başka bir güvenlik önlemi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Arkadaşlar aracımı bugün ultimate ile değiştirdim hayırlısı ile aranıza ultimate ile dahil oılmuş bulunmaktayım

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.