< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Corsa F Kullananlar Kulübü (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, daha önce tiguan kullanıyordum. Açılabilen gizli özellikler vardı. Yakında Corsa elegance 23 ile aranıza katılacağım kısmetse. Bu araçta da açılabilen gizli özellikler var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi bayiden sipariş vermiştiniz ne kadar sürede teslim aldınız acaba aydınlatırsanız sevinirim
Hocam hangi bayiden ne kadar sürede teslim aldınız acaba aracı
2023 model bazı donanımlarda sarı sitede araçta direksiyon ısıtma var bilgisiyle ilan açmışlar. Bu araçta direksiyon ısıtma var mı arkadaşlar.
Edition paketlerde ısıtma var yazmışlar fakat üst paketlere direksiyon ısıtmadan hiç bahsetmemişler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, ilk kez otomatik aracım olacak. Bu yeni vites tipini ve el freninin sadece bir tuş gibi olmasına hiç alışık değilim :) Bunun dışında aracı alır almaz "şunu yapmalısın" dediğiniz bir şey var mı? My Opel uygulamasını indirdim. Alınca aracı ekleyeceğim. Anladığım kadarıyla CarPlay bağlantısı için orijinal Apple orijinal kablosu gerekiyor. Onu da araçta tutacağım.
Yokuş kalkış desteği hakkında olumsuz yorumlar okudum. Onunla ilgili dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Araç kullanmada acemi değilim, sakin de kullanırım. Alır almaz aracın özelliklerini görmek ve denemek istiyorum. Araca acemi olduğum için bilmem gereken bir şey varsa diye danışmak istedim. Simdiden tesekkürler.
-
Edition paketlerin baz donanımında yok opsiyonla almışlardır, daha doğrusu hangi paket olursa olsun opsiyon olarak alabilirsiniz, ama ben direksiyon ısıtma sevmiyorum direksiyona çok zarar veriyor 1 yılda eskiyor
Frene tam bastığınız zaman yokuş kalkış desteği kesinlikle tutuyor. Böyle hafiften bastığınız zaman kaydırma yapabiliyor. Onun dışında bir sıkıntı göremedim.
Hangi versiyonu aldınız bilmiyorum ama zaten araçta yok yok. Şerit takip, çarpışma önleme vs gayet güzel çalışıyor. ESP'yi de çokça test ettim gayet güzel yolda tutuyor aracın kaydığını bile hissetmiyorsunuz. Ancak siz yine de yaz lastikleri olduğu için dikkat edin.
Benim tek memnun olmadığım şey; ultimatedeki 17 inch jantlardan kaynaklı lastik yanakları küçük, bundan kaynaklı darbeleri çok hissediyorum. Çukur vs görürsem yavaş geçmeye veya kaçmaya çalışıyorum.
Eger İstanbulda oturuyorsanız arka park sensörlerini çalıyorlar. Dışarıda aydınlık yerlere park etmeye özen gösterin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teknoloji paketinde var bunlar her pakete opsiyon olarak sunuluyor. Matrix led farlar, direksiyon ve koltuk ısıtma bu şekilde sunuluyor.
Çok teşekkürler. Elegance paket aldım. Beyaz renk, siyah tavan ve cam tavanlı. Arka park sensörü uyarınızı daha önce de okumuştum, dikkat etmeye çalışacağım. Anladığım kadarıyla çalınmaması için bir önlem yok. Genel olarak donanım benim de çok hoşuma gitti. Car Play'i ve sürüş modlarını denemek için sabırsızlanıyorum. Car Play'i Bluetooth ile bağlanıyor diye düşünmüştüm, galiba o kablo ile oluyor. Bluetooth ile telefonu bağlayıp telefonu kullanabiliyoruz ama Car Play'de kablo şart diye anladım. Test sürüşünü Edition ile yaptım. Çukurlardan geçişler çok hoşuma gitmişti, lastik markasını sormuştum. 16 inç olmasından kaynaklı o zaman.
Biraz kullanayım ben de deneyimlerimi yazacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 24 Şubat 2023; 13:3:25 > -
geçen hafta sıfır edition paket aldım, sanıyorum direksiyon ısıtma tamamen Şubat'ta alanlar için ekstradan geldi. yoksa görüştüğüm hiçbir bayide ve teknik özelliklerde yazmıyordu, süpriz oldu. Ayrıca aşağıdaki özelliklerde yoktu fakat araçta bunlarda geldi.
-
Evet aslında tam olarak benimde merak ettiğim konu buydu. Bende elegance donanım satın aldım. Aracı haftaya teslim alacağım. Bayi , direksiyon ısıtma için şansınıza gelen araçta olabilirde olmayabilirde dedi.quote:
Orijinalden alıntı: EmQceRgeçen hafta sıfır edition paket aldım, sanıyorum direksiyon ısıtma tamamen Şubat'ta alanlar için ekstradan geldi. yoksa görüştüğüm hiçbir bayide ve teknik özelliklerde yazmıyordu, süpriz oldu. Ayrıca aşağıdaki özelliklerde yoktu fakat araçta bunlarda geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam sensörden kastınız kamera mıydı acaba?
-
Yok hocam tampondaki yakınlık sensörleri.
Bugün 2023 Elegance paket, cam ve siyah tavanlı aracımı teslim aldım. 2012 model Fiesta’dan geçince çok konforlu hissettirdi. MyOpel uygulamasını tam yapamadım sanırım. Ama CarPlay’i çok beğendim.
Deneyimlerimi yazacağım. Herkese daha iyisini ve daha güzelini dilerim.
Hayırlı olsun hocam bayiden sıfır mı aldınız, fiyat nedir ne zamandan beri bekliyorsunuz bilgi alabilir miyiz
Çok teşekkür ederim, sıfır aldım evet. Liste fiyatından aldım, aksesuar vs, dayatma olmadı. Gemi 1 haftada geldi. 2 haftaya yakın da gümrük, faturalanma, gelme süreçlerini bekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 2 Mart 2023; 5:0:31 >
Evet doğrudur.
-
Bende sıfır elegance donanım aldım. İstanbul Nev Opel bayiinden. Her hangi bir şekilde aksesuar dayatma vs olmadı. Satış temsilcisi çok ilgilendi.
Aracı dün aldım, bugün bu sorunu yaşadım. Nasıl düzeleceği konusunda öneriniz var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X