Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.240
Cevap
135
Favori
234.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok geçmiş olsun.
    Profilimden Opel e ait mağduriyetimi okur isen şayet opelin bu süreçte sana destek sunmayacağını garanti ederim.

Düşüncem aracı servise götür tutanak tuttur ve belgeyi sakla tüketici olarak sana ayıplı bir mal satıldığını düşünüyorsan ilk 6 ay ispat zorunluluğu opelde git hakkını bu yönde bir avukattan destek alarak ara. Geçecek her zaman olmuyor ki söylemlerine aldanma hakkını dişli ol ve ara

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda da oldu aynı durum, açılmadı ekran karardı, sonra aradan 3-4 saat sonra tekrar çalıştırdım ekran geldi, malesef bu tarz sorunları yaşayacağız gibi duruyor, ben de servise soracağım

• Auditfsi A kullanıcısına yanıt
    700 küsür milyar verip araç alacaksın
    Servise gideceksin
    Servis her zaman yapmayacak ara sıra oluyor bu iş diyecek
    2020 de de vardı 2023 de de var gidin tespit ettirin yarın dava açarsınız elinizde ispatınız olsun. Servise bu sebeple gelmiştir diye kaydınız olsun/ bu araç ayıplı olarak bana satıldı dediğiniz de ilk 6 ay markanın bunun ispatı zorunlu eğer olay devam eder ve sinir bozucu hale gelir ise dediğimi yapmadığınıza üzülürürsünüz , tüketici kanununa hakim hukukçuya da danışmanız tavsiyemdir. Geçmiş olsun 🖖

• @Auditfsi siz ne zaman almıştınız? Sorunca ben araştırıyorsunuz diye düşünmüştüm. Benim de dönerken açıldı bu arada. Bugün sorun yoktu.

@muhendizzz çok teşekkürler, sizin sürecinizi biliyorum. Aracı almadan önce sağa çekme sorununu soruşturdum, burada okuduğum park sensörü çalınmasını bile soruşturdum. Ekran kararma olayından da haberim vardı ama şansa bağlı olacağını düşündüm. Anladığım kadarıyla çok kaliteli bir ekran kullanmamışlar. Hissiyatı öyle değil ama bilmiyorum.

Aracı alırken bayi çok ilgilendi. Diğer bayiler gibi "yok, gelmez, şu kadar fark olur" gibi söylemlerde bulunmadılar. Söz verdikleri gibi bir süreç ilerledi. Liste fiyatı neyse onu verdim. Aracımı takasla almaya zorlamadılar. Dışarıda satmam için süre verdiler. Krediyi oradan çekmem için zorlamadılar. Ödeme için sıkıştırmadılar. Bugün de arayıp sorunum var mı diye sordular. Ekranın açılmadığını ve canımı sıktığını söyledim. Garanti kapsamında dilediğim zaman baktırabileceğimi, bazı Corsalarda karşılaştıklarını söylediler. Tabii ki bunları yapmak zorundalar ama diğer bayilerin tutumuyla kıyaslayınca ilgi ve politikalarından ben memnun kaldım. İlk sıfır aracım, hayatta alabileceğimi düşündüğüm bir şey değildi. Hevesim kırılsın istemiyorum. Umarım bu ekran sorununa bir çözüm bulurlar.

Elektronik olan herşey de olabilir dostum
    Önemli olan can sıkıcı olması …
    Benim tavsiyem garanti kapsamında git baktır servise giriş çıkış belgen olsun 2. 3. Aynı hata da aracın tüketici olarak misli ile değişimi ve fazlasını alıyorsun.

Kanunda ilk 6 ay içinde olan her küsur kullanım kaynaklı hariç satarken var kabul ediliyor ve ispat yükü marka da oluyor.

İlk başvuruyu yap kenara geç 👌

• Direksiyon kılıfı yaptırıp memnun kalan var mı ? Marka olarak ne tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben şubat başında aldım, dün aracı yine çalıştırdım ve yine ekran gelmedi, çok can sıkıcı bir durum, aracı ikinci araç olduğu için sadece hafta sonu kullanıyorum o yüzden mi acaba araç 1 hafta çalışmıyor, siz aktif mi kullanıyorsunuz

• Auditfsi A kullanıcısına yanıt

Evet aktif kullanıyorum. Dün aracı ilk kez E5'te kullandım, kullanımdan keyif aldım. Bu ekran sorunu yüzünden canım sıkılsın istemiyorum. Bir ayda iki kez başınıza gelmesi can sıkıcı bir durum. Bununla ilgili çok fazla yorum var. Hadi 2020-2022 modellerinde olmuş. 2023'te en azından düzeltmiş olmalarını beklerdim.

• Aracınız öncelikle hayırlı olsun. Bahsettiğiniz durum malesef can sıkıcı umarım kısa sürede çözüme kavuşur. Bir tanıdığımız da 2021 modelin de bu problemi yaşamıştı kendiliğinden düzelmişti.

Ben de sıfır aracımı 20 Şubatta teslim aldım. Elegance paket, ekstra metalik boya, siyah tavan ve panoromik cam tavan opsiyonları var. Bayi de seramik kaplaması, kaput filmi ve cam filmi yapıldı. O şekilde teslim aldım. ÖTV muafiyetin den yararlanarak aldık aracı. Şükür bugüne kadar olumsuz bir durum ile karşılaşmadım. Tek olumsuz yanı vites bölümünde ki piaono black kısmının çok kolay bir şekilde çizilmesi oldu.

• booscmpp kullanıcısına yanıt

Size de hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

O bahsettiğiniz kısım biraz hassas duruyor evet. Bende ekranda koruyucu çıkarırken yapıştırıcı lekesi kalmıştı. O lekeyi çıkarayım diye gözlük beziyle sileyim dedim. Onu silerken ekranda çizik çizik lekeler olduğunu gördüm. Biraz yaklaşınca ekranda aslında koruyucu film olduğunu gördüm. Hafif ittirince bir köşesinde baloncuk oldu. Koruyucu filmi çizdiysem sorun yok diye düşündüm. Dokunmatik ekran zaten bir yerde el izi, leke vs. yapacak.

Aracı kullananlar kauçuk paspas önerisinde bulunursa sevinirim. Kendi paspasları çabuk kir tutacak gibi. Kauçuk paspas modellerine baktım, yorumlar çok fikir vermedi.

• Teşekkür ederim. Sizin de kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Çok dikkatli bakarsak kılcal çizikler görülebiliyor. İlk gördüğümde üzülmüştüm yeni araç nasıl olur gibisinden   şuanda takmıyorum artık. Doğru söylüyorsunuz illaki çizilecek iz kalacak. Elektronik mekanik sorun yaşamadığımız sürece bu tarz durumları çok önemsememek gerek diye düşünüyorum.

Ben halı paspas üzerine bayinin verdiği üniversal paspası keserek koydum. Çokta hoşuma gitmedi açıkcası idareten kullanıyorum. 3D Rizline yada Sahler 4.5D paspas almayı düşünüyorum.

Selam hocam, eğer tekrar başına gelirse 8 saniye multimedya ekranındaki sol üst köşedeki multimedya tuşuna basılı tutup ekranın resetlenmesini sağlayabilirsin. Büyük ihtimal anlık sorunu çözecektir.

• Aracı 5 gündür kullanıyorum,

Araçtan memnunum fakat hoşuma gitmeyen yönleri de var.

Hayalet ekran çok sade. Opel Daha güzel bir tasarım yapabilirdi.

Kol dayama kısmı sürücü koltuğunu en aşağı pozisyona alınca çok yukarıda kalıyor. Kullanımı rahat değil.

İstanbul merkez lokasyonda aracı kullanmama rağmen anten çekim gücü çok zayıf.

Park kamerası çok çok çok kalitesiz. Gece görüşü hiç yok denecek kadar zayıf

• Alpheratz86 A kullanıcısına yanıt
    Hayalet ekran dediğiniz gibi baya sade ben genel olarak sürüş modunda kullanıyorum.

Genelde android auto kullandığım için anten çekim gücünü farketmemiştim.

Park kamerası bana yeterli geliyor. Acaba kirli olabilir mi yüzeyi? Veya acaba donanım seviyesine göre değişen bir çözünürlük mü var?

• Merhaba,

Mart ayı içinde bayilere kapora verip haber bekleyen var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Froncois kullanıcısına yanıt
    Elegance donanım aldım. Kamera standart olduğunu düşünüyorum. Gündüz kullanımda sıkıntı yok ama gece kullanımda karanlık sokakta çok zayıf görüntü kalitesi

• Merhaba dostlar, başka bir başlığa day azdım ama yeri burası sanırım.bir sorum olacak. Eşime corsa düşünüyoruz sıfır. Fakat işine binmek nasip olmadı, birkaç bayiye gittik showroom’da yoktu. Sorum şu, benim boyum 1.90, ara sıra kullanmam gerektiğinde sıkıntı yaşar mıyım? Direksiyon ayarı ile falan halledebilir mi? Corsa kullanan uzun boylu bir arkadaş var mıdır 😅

• Alpheratz86 A kullanıcısına yanıt
    Herhalde bu dediğinizi hiç dikkat etmemişim. İlk fırsatta dikkat edeceğim. Ancak çok para vermişiz gibi dursada B segment araçlarda böyledir diye düşünüyorum.

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt

Ustad sıkıntı yaşayabilirsin gibi geliyor bana. Eğer İstanbul'da iseniz kiralama firmalarında Opel Corsa araçlar var bir hafta sonu deneyebilirsiniz, ben bir kaç hafta önce Avec'ten kiralamistim onun sitesinden bakabilirsiniz denemek amaçlı. Arac size biraz ufak gelir diye düşünmekteyim ama yine de kesinlikle deneme sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Janissaire22 J kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.