Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.241
Cevap
135
Favori
234.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ustad merhaba, öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

Tabela okuyucu bildiğim kadarıyla hız limit tabelalarını okuyor sadece, yani bir problem yok gibi görünüyor aracınızda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Corsa F Kullananlar Kulübü

Arkadaşlar merhaba, Multimedia ekranı ile bir süre önce yaşadığımız sorunu sizinle paylaşayım , bir gün ekranda " update.... " ibaresi belirdi ve hiç bir şekilde ekrandan gitmiyordu, arka kamera ve radyo dahil hiç bir fonksiyon çalışmıyordu, herhalde önemli bir güncelleme var dedim ama telefon bile bağlı değildi ??? nereden anladı acaba diye kendi kendi kendime sorarak servise götürdük :) bir çok şey denediler ama olmadı, içindeki bir parçayı İstanbul'a göndermemiz lazım bir hafta içinde geri gelir dediler.Yaklaşık bir hafta sonra telefon ettiler , servise gittik yaklaşık 30 dk bekledik, halledip teslim ettiler şimdilik sorun yok gibi.Bu arada kendi arabamda Android Auto için kullandığım kablo ve kullandığım AAwireless Android Auto™ adapter Corsa'da çalışmıyor :/ uzun çalışmalar sonunda sorunsuz çalışan kabloyu buldum, marka modeli şimdi hatırlayamadım ama isteyen olursa marka model öğrenip paylaşabilirim.Bir çok arabada çalışan AAwireless Android Auto™ adaptörü bunda çalışmadı, denemeye devam ediyorum, Ufak bir dipnot henüz beta sürümünde olan Android Auto Coolwalk telefondaki uygulmanın versiyonu ile alakalı olsada kablolu olarak sorunsuz çalışıyor.

• Janissaire22 J kullanıcısına yanıt

Hocam wag grubu araçlarında trafik levha okuyucu tüm trafik işaretlerini okuyor

• arkadaşlar merhaba, ekran kararması ile ilgili bir çözüm bulabilen var mı? benim android auto bağlantım da çok fazla kopuyor, ayrıca araç bağlı olsa dahi opel uygulamasından bağlanıp sürüş verilerimi göremiyorum ve güncelleme yapamıyorum bunları nasıl yapabilirim?

• nirvanaaaa N kullanıcısına yanıt

Tesekkurler ancak ekranda sol ust tarafta multimedia tusu yok ki muzik.tusu var orayi anlamadim. Birde ilginc 1 sekilde 4 gun sonra ekran kizim tuslara basarken duzeldi. Suan dokunmatigi calisiyor. Servisle gorusmustum ve ekran getiriceklerdi 1 ay sonraya. Ozmana kadar bozulmasa bile gittigimde gostetmek istiyorum.

• Birde araci aldigimda opelin bir kablo takimini vermislerdi tum telefonlara uyumlu, ancak anroif auto bu kablo ile baglanamadim. Ayni seyi deneyen ve ayni sorunu yasayan varmidir?

• Gorsa G kullanıcısına yanıt
    Verdikleri kablo orjinal olmadığı için çalışmıyor.

Ekran sorunu yaşanan araçlarda ekran değişimi mi yapıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkes bir ekran kararması mevzusundan bahsetmiş, nedir bu sorun? Bir kişi anlatabilir mi acaba? Acaba kast ettiğiniz şey araç soğuk havalarda sabahları filan kendini enerji tasarruf moduna almış oluyor, ekranı açmıyor hatta motoru çalıştırmadan camları bile açıp kapatmaya izin vermiyor, ondan mı bahsediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efyavas -- 20 Mart 2023; 2:18:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende fiesta aracimdan corsa edition otomatik araca geçiyorum 2 aydir elegance ve cift renk için bekledim. Ama edition geldi tek renk gri bende fiyatlar daha cok artmadan almak istedim. İnşallah araçlarımıza sorunsuz bineriz. Aracina taban koruma tarzı birşey yaptıran oldumu? Antalyada yasiyorum buralar malum çok nemli. Taban koruma yaptıran varsa tavsiye edeceğiniz bir yer olursa sevinirim

• efyavas kullanıcısına yanıt

yok hocam aracı normal kullanırken birden ekran kapanıyor ve bir daha aracı stop edip tekrar çalıştırana kadar ekran geri gelmiyor. bunlar olurken arka planda ekran aslında çalışmaya devam ediyor, müzik navigasyon ve park sensörü gibi işlevleri duymaya devam ediyorsunuz, ancak bunlara dair ekrandan bir veri alamıyorsunuz.

• formulalonso_1 F kullanıcısına yanıt
    Hmm, teşekkür ederim. 4bin km oldu henüz böyle bir problem yaşamadım.

ekranınızın sürümü nedir bakma şansınız var mı? sistem bilgilerinde yazıyor.

bir de hiç yazılım güncellemesi yaptınız mı veya serviste yapıldı mı?

• formulalonso_1 F kullanıcısına yanıt
    096d. Kasım sonu aldım, güncelleme yapılmadı.

• thedoors0735 kullanıcısına yanıt
    Edition bende de var hocam, çok boş bir araç değil. Far ve yağmur sensörleri, otomatik kararan dikiz aynası hatta benim gibi şanslı biriyseniz direksiyon ısıtma bile mevcuttur araçta 😂

USB'yi, Car Play'i kullanıyor musunuz?

Evet, android auto kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: efyavas

Evet, android auto kullanıyorum.

O zaman şanslısınız, ben anlayan bir arkadaşla konuştum. Pek yazılımla alakalı olduğunu düşünmüyor. Parça değişimi vs. gerekebilir dedi. Yukarıda bir arkadaş da biraz daha farklı bir sorundan bahsetmiş ve parça değişimi gerektiğini belirtmiş.

Ben de o zaman benim araçtaki sorunu söyleyeyim. Müzik dinlerken sağ ön kapıdan trim sesi geliyor. Aldığımda yoktu, muhtemelen kapıyı sert kapatmaktan filan oldu diye tahmin ediyorum. Başka yaşayan var mı?

Merhaba, aynı sorundan muzdaribim, üstelik sert kapatma durumu vb de yok
    Müzik sesini açınca sağ ön kapı titriyor
    Muhtemelen içinde tel vb bir şeye çarpıyordur. Aracım corsa f 1.2t elegance, döşemeyi söküp yalıtım falan yapmak çözüm olur mu acaba? Ya da götürsem servis yapar mı?

• gungorn kullanıcısına yanıt
    Valla ben de bilmiyorum. Tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.