Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.240
Cevap
135
Favori
234.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet yapicaklarini solediler siparis verdiler. Yapmalarida gerekiyor zaten sifit arac. Dun duzelen ekran bugun yine sadece dokunmatigi calismiyor. Ekran var kararma yok bende ancak dokunmatik calismiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gungorn kullanıcısına yanıt

Bir de "bunu yaşar mıyım?" korkusu verdiniz. İki farklı kullanıcıdan aynı sorun gelmesi can sıkıcı. Umarım çözersiniz.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Kim bilir belki sizin aracınızda da vardır 😅 basslı bir müzik açıp ses seviyesini 20nin üstüne çıkarıp bir deneyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yazılım da güncellense parça da değişse önemli olan bir an önce bir çözüm getirilmesi bence. işin can sıkıcı noktası uzun süredir markanın bu konuya bir açıklık getirememesi ve bir çözüm önermemesi.

Soğuk havalarda sabah saatlerinde oluyor 😀 sağ kapı kol dayamasından geliyor ses, kol dayamanın üst kapağı ile alttaki kısım arası birbirine çarpıp titriyor, elimle azıcık bastırsam bile titreme kesiliyor, trim seslerineen nefret eden bir olarak sorunu çözmek zorundayım

• akay989 A kullanıcısına yanıt
    elegance’a multimedya uyumlu ön park sensörü takılabiliyor mu? bilen var ise paylaşırsanız çok memnun olurum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şubat ayı içerisinde 1.2 manuel edition v3 özel seri aracı teslim aldım.

Sağ kapı trimleri yüksek seste var
    Ekran sonucu hiç yaşamadım çok şükür.
    Direksiyon ısıtma mevcut araçta sabahları iyi oluyor bu özellik.
    Araçta yağmur sensörü var diye satıldı. Yağmurlu bir havada çalışması ve servise götürdüm araçta sensör yok. Opel Türkiye bundan dolayı servis bakımı hediye etti.

Yakıt tüketimi 1100km de şuan araç kullandıkça düşer diye tahmin ediyorum şuan 5lt

Henüz 120km hızı geçmedim araçta . Hızlanma çok yavaş. O kadar da düz yol yok çevremde deniyebilecegim.

Android auto sorunsuz kullanıyorum. Takildigim nokta sürekli kablo takmak. Sorun yaşayanlar hızlı şarj destekleyen kablo alsınlar. 3 amperlik.

Cam filmi ve seramik kaplama yaptırdım. Kısa farları LED e çevirdim ama uzun farları yerinden cikartamadim. Uzun var ve gündüz lambası tek olduğundan kırarım diye uğraşmadım fazla

Berlingo dan geçtim araca alıştım gibi ama kulak dizele alışık olduğundan bazen vites geçişlerini 3000 devirden sonra yaptığımı fark ettim.

Birde rodaj diye bir konudan bahsedilgini gördüm sosyal medyada. Motorun açılması gerekliymiş. Sıfır araçlar bu işlem tamamlanmadan mi geliyor?

• gungorn kullanıcısına yanıt

Araya kağıt sıkıştırma ile azalıyor denedim. :) Ama kesilmiyor tamamen

• Selamlar, bende 1000 km'deki sifir 2023 elegance aracimi bugun servise biraktim. Amortisorlerde sorun vardi, cukur veya tumseklerden gecince tatsiz bir ses geliyor. Servistekiler ile suruse ciktik onlarda duydu sesi. Parca siparis edilip degistirilecek. Ekran kararmasi bende de oldu 1 sefer, onu da belirttim, onun icinde guncelleme atilacak. Benim arac subat partisiyle gelmisti, benzer amortisor sesi duyan varsa; ciddi ciddi egilsin konuya. Genel fabrikasyon bir hata olabilir.

• Bu arada hgs etiketini camın neresine yapıştırıyorsunuz tam olarak?

• formulalonso_1 F kullanıcısına yanıt
    Yapıştırmayınız, plakadan tanıyıp çekiyor zaten.

• chazarss kullanıcısına yanıt
    Araciniz hayirli olsun. Sesi paylasabilme sansiniz var mi?

• booscmpp kullanıcısına yanıt

Selamlar, video cektim ancak rahat anlasilmiyor ordan. Ya soyle tarif edeyim; kucuk cukurlardan gecerken, cukurun etkisini kusursuz absorve etmiyor ve bir kismi o rahatsiz edici sese donusuyor, sanki suspansiyon tam sikilmamista esnedikten sonra boslukta biraz yaylaniyor gibi. Kusura bakmayin ancak bu kadar anlatabiliyorum:) Araci servise verdigim gunun aksaminda teslim aldim. Sonuc sudur; sabah 2 farkli servis gorevlisiyle teste cikmistik ve ikiside sesi duymustu ve parca degisecek demislerdi. Bende okay demistim ve araci birakmistim servise. Ancak oglen 3 gibi beni aradilar ve agiz degistirdiler, bu sesin aracin normalinde oldugunu soylediler ve degisim olmayacagini sadece baglanti noktalarini siktiklarini soylediler, bir de lastiklerin cok sert oldugunu ve onu da biraz indirdiklerini soylediler. Cok ustelemeyip tesekkur edip aracimi teslim aldim. Ancak ses halen var. Bisey degismemis yani. Muhtemelen bana denilen seyi teyit etmek icin; arkadasimin 22 model corsasini ve bayiye gidip birkac deneme aracini test edecegim. Duruma gore de ilerleyecegim. Daha once 2 yil kadar 20 model tiguan kullandim, hic boyle birsey ile karsilasmadim, onunda suspansiyon sertti ama oyle bir ses yoktu. 700 kusur verdigin aractan boyle bosluk sesi duymamalisin bence.

• akay989 A kullanıcısına yanıt
    elegance’a multimedya uyumlu ön park sensörü takılabiliyor mu? bilen var mı?

• Dün vites kutusunun (adı böyle mi emin değilim :) ) orayı çizilmesin diye şeffaf kaplattım. Piano Black ve parlak kısım çizilmeye çok müsaitti. Hatta sadece bez değdirmeme rağmen çizikler vardı. Piyasadan 400 ve 700 lira fiyatlar aldım. Arkadaşım yaptı. Dibi çok pürüzsüz olmadı ama yine de orijinaline yakın ve temiz durdu. Bence orası çizilmeden yaptırın. Çizilince sonu gelmeyecek ve çizik içinde kalacak gibi bir hali var.

Direksiyonun yumuşak yüzeyi hoşuma gidiyordu. Bu sabah ufak bir yerinin çizildiğini gördüm, canım sıkıldı. Artık nazarlık diyeceğim, daha büyük bir sıkıntı olmasın da.

• Merhaba arkadaşlar, nisan ayı içerisinde 1.2 otomatik elegance modeli ile bende aranıza katılacağım inşallah. Öncelikle araç siyah renk olacağı için aldığım gibi ppf kaplattırmayı düşünüyorum.

Biraz internetten bakındığımda işin ehli ustaları buldum. Ancak fiyat aralığı kullanılan malzemeye göre 15.000 ila 50.000 arasında değişiyor. Yani benim gibi kaplattırmayı düşünüyorsanız bütçenizi buna göre ayarlayın.

Satın aldığım bayi, ücretsiz cam filmi ve seramik kaplama yaptıklarını söyledi ancak eş dost çevresinden duyduğum kadarıyla seramik kaplamanın ppf'e göre ömrü daha kısa oluyor ve tam koruma sağlayamıyor. Malum benim araç siyah olunca tam bir koruma istiyorum. Sizlerin görüş ve önerilerinize de açığım.

Kullanmaya başladıkça tecrübelerimi de paylaşacağım. 2010 Model Elektrik Kırmızısı Otomatik Ford Fiesta'dan geçiş yapıyorum. Umarım konfor ve sürüş açısından büyük farklar görürüm.

• Gregar kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Liste fiyatına alıyorsunuz değil mi? Kaplatmak bence içinizi rahat ettirecektir. İç kısımda da hassas yerler var. Vites kutusunu da kaplatabilirsiniz. Ben 2012 manuel Fiesta'dan geçtim. Bana büyük konfor artışı hissettirdi ama ekranın açılmama sorunu canımı sıkıyordu, şimdi direksiyonumda da çizik görünce biraz tadım kaçtı. 11 yaşındaki Ford Fiesta'nın direksiyonunda tek bir çizik dahi olmadan kullandım yıllarca.

Teşekkür ederim. Opel internet sitesinde yer alan liste fiyatının biraz üzerinde alıyorum. Bayi bir miktar zamlı satıyor. Araştırdığımda her bayinin bu tarz şeyler yaptığını duydum. Uzun bir süredir araç arayışında olduğum için de artık ne isteler yapacak duruma geldim diyebiliriz. 1 yıllık kasko ve sigorta kendilerinden olmasını da şart koştular.

Direksiyon konusunda da geçmiş olsun hocam. Hatırlayabiliyorsanız çiziğin nasıl olduğunu merak ettim. İç konsolda da kaplatılması gerekli yerler var evet. Dışını kaplattıracağım yere bunu da soracağım.

• Merhaabar, bende bu hafta içinde aracımı teslim alacağım. Aynı sebeplerden dolayı kaplatmayı düşündüğüm için bende uygun kaplamacı arıyorum Antalyada veya ankarada. Bildiğiniz ve tavsiye vereceğiniz bir yer var mı? Fiyatlar dediğiniz gibi malzeme kalitesine ve işçiliğe göre çok değişiyor. İnsan kime güveneceğine şaşırıyor. Uygun fiyatlı, beyaz renk siyah tavan için uygun bir yer arıyorum.

• Ben liste fiyatından aldım, kasko ve sigortayı bana da zorunlu dediler. Ama ikisi toplam 9000'e geldi. Orada çok endişeniz olmasın. Birden fazla şirketten fiyat alıp size en uygununu sunacaklarını tahmin ediyorum.

Direksiyonun nasıl çizildiğini görmedim maalesef, aracı henüz yıkatmadım bile. Hafta sonu vites kutusu etrafını kaplatırken bir şey değmiş muhtemelen. Küçük bir şey ama ilk sıfır aracım olduğu için biraz üzüldüm. Çok teşekkürler. Biraz hassas olduğunu söylemek istedim sadece.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.