Ben Martta anlaştım kaporayı verdim nisanın ilk haftası aldım zam da koymadılar benden sonra araçlar zamlandı siz ilk gittiğinizde fiyat sabitlemeyi konuşmanız gerekirdi. Sabitlemiyorsa almıcaktınız. Opel diye kötülemek yerine bayi ismi verin ben sorun yaşamadım. |
Corsa F Kullananlar Kulübü (6. sayfa)
-
-
İyiki almamışım üstüne 20 bin daha koydum civic aldım C+ segment araca biniyorum şuan.
Nasipte ne varsa o dur öteye geçemeyiz.
Alanlara kullananlara kazasız belasız iyi yolculuklar🙋🏼♂️ -
Corsa ultimate aldım. 371 km yaptım ve 11.5 lt yaktı. Yeni olduğundan mı bu kadar yüksek? Bu seviyeleri gören var mı? Çok yüksek değil mi? Şehir içi kullandım hep.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emry61Corsa ultimate aldım. 371 km yaptım ve 11.5 lt yaktı. Yeni olduğundan mı bu kadar yüksek? Bu seviyeleri gören var mı? Çok yüksek değil mi? Şehir içi kullandım hep.
Ortalama hız kaç ?
Sürekli gaz fren kullanıp gazlıyorsanız bile bu seviye zor
-
Servise giden var mi? Periyodik bakım ne tutuyor?
-
Ortalama hız 20km/s yakıt ise 11,6 ,388 km. -
quote:
Orijinalden alıntı: emry61
Ortalama hız 20km/s yakıt ise 11,6 ,388 km.100bg motor kullanan biri olarak çok çok zor bu tutar.
Uzun yolda kurallara uyarak 5-5.5 çok rahat düşüyor.
Uzun yolda deneyin , Eko kullanımda 8lerin altına gelmiyorsa servise gidin derim. Bu havada bu değerler zor
-
130 beygirlik motoru kullananlar yakıtlarını söyleyebilir mi? -
Ultimate. 1500Km oldu. ortalama 9.3lt
Tamamen yoğun şehir içi trafikte kullanıldı.
-
Ortalama hızınız kaç? Yokuş çıkıyor musunuz? -
Ben 1,000 TL verdim. Opel sitesinden randevu aldım.
-
Pardon bir önceki mesajda 9.3lt demiştim. Şimdi tekrar baktım 8.9lt’ye düşmüş. Ortalam hız 21km/s. Çok dik yokuşlu yerlerde kullanmadım bu sürede.
-
130hp benim değerler böyle. Kısa mesafe olan şehir içi sayılır mı bilmem. Hız düşük ama gördüğünüz üzere. Rahat bir şehirde normal trafik dur kalk ışıklar vs o şekilde bir seyirdi. İstanbul gibi bir yerin şehir içi tüketimi çok daha fazla olacaktır
-
merhaba hayırlı aracınız hayırlı olsun titreşim aracın 3 silidir oluşundan ve ve direksyon bazı modellerdeki gibi çok suni değil yol hissini veren bir direksiyon aracınızda sıkıntılı bir durumda olduğundan değil tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın.selamlar.
-
merhaba xiaomi note 8 ve orjinal kablo ile hiç sorunsuz çalışıyor.
-
merhaba aracınız hayırlı olsun bendede elegance var dedğiniz şeylerin hemen hemen hepsinin çözümü olan şeyler yazdıklarınızı aracımı almadan önce okusaydım inanın bu aracı almazdım şu an iyiki almışım diyorum bence zevkli ve oturaklı bir araç Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın selamlar
-
Merhaba
Hoparlörlerde tiz bir ses geliyor .Arabam henüz 3 aylık.Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? -
Ultimate teknoloji paketli var bende, araç genel itibariyle çok iyi, müzik sistemi maalesef çok kötü -
Merhabalar, 0 2021 ultimate aracımızı ihtiyaçtan dolayı satmak istiyoruz ilgilenen varsa bana özelden ulaşabilir.
-
Merhaba aracın yerden yüksekliği nedir? Yükseklikten kastım alt taban yüksekliği. Baktığım verilerde aracın hep genel yüksekliği (tavan hizası) yazıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X