Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.222
Cevap
134
Favori
231.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

he hocam sorma ya boya bana da ilallah dedirtti kasım da almıştım aynı şekil ppf yok ufak tefek çizikler var pasta cila yapıp ppf yaptırmayı planlıyorum olduğu kadar giriş seviyesi araç ne de olsa yapacak pek bir şey yok bir yerden kısmaları lazım

• tarikcil T kullanıcısına yanıt
    Ya inanılmaz fiyat çekiyorlar. Kredi faizleri de yüksek kredi çekelim desek... Valla ben böyle devam sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr.Leon kullanıcısına yanıt

Bende de ayni belirttiginiz gibi ama uzerine cok dusunmedim, oyle kullaniyorum henuz bir sorun olmadi aku tarafinda.

• booscmpp kullanıcısına yanıt
    Selamlar tekrardan, servise sordum orada roleler var onlar yapiyor sesi dedi. Diger arabalarda neden yok sorusuna cevap veremedi

Simdide sikisik trafikte ayagimi frenden cekince sanzimandan (orta konsolun altindan) trrt diye ses geliyor gaza basana kadar. Normal mi degil mi bilemiyorum artik takmiyorum sesleri :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CK12 C kullanıcısına yanıt

Servislerin de bir çok konuda bilgisi olduğunu sanmıyorum açıkcası :) role elektronik bir parça değil mi? Aslında kendimiz üzerinde düşsek sesi çözebiliriz.

Sesi videoya alabilirseniz belki bir fikir verebiliriz.

• Selam arkadaşlar corsa evin 2.aracı oldu.
    İlki 2017 tiguan satıp daha küçük bir suv almak niyetindeyim. Önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Froncois kullanıcısına yanıt

bende böyle devam dediğin gibi hocam binmeye aldığım için aracı çok dert etmiyorum bu araba fiyatlarıyla yükseltmekte zor gibi zaten :D

• tarikcil T kullanıcısına yanıt
    Valla bana küçük geliyor kredi bitmek üzere, fırsat kollama dönemine geçerim.

Piyasa şuan çok kötü hocam. Corsayı satılığa koydum, 16 favori var ama arayan soran yok.

• eflatunn19 E kullanıcısına yanıt
    Onun farkındayım. Piyasa düştü. Dün ilk araba alacakken denk geldiğim bir arabayı gördüm. Ben arabayı alalı 1 buçuk yıl filan oldu.

• Merhaba, 2020-2022 arası edition paketlerde standart olarak car play ve android auto geliyor mu acaba?

• Dostlar selam, araç içi kamera aldım. Park modu için de gerekli şeyleri aldım ancak bu işte hiç tecrübem yok. İçeriden kaput altındaki sigortaya nasıl ulaşacağız? Daha önce yapan varsa bir aydinlatabilir mi?

Kaput altına değil direksiyonun sol altında sigorta paneli. kapaklı kendine doğru çektiğinde gelir. O kapak çıktıktan sonra bir de kapıyla konsol arasında minik bir kapak var onu da çektiğinde çıkıyor sonrasında sigortalara erişim daha kolay oluyor. Mini fuse tap aparatlardan 2 tane alman lazım. Park modu kablosunun siyah ucunu hemen sigorta panelinin üstünde yıldız alyen vidanın etrafına sarabilirsin şase geliyor o vidaya. Sarı ucu f31 numaralı sigortaya, kırmızı ucuda f27 ye bağlayacaksın. Bağlarken kabloların kameraya takılı olmasın. Bağlantıları yaptıktan sonra aracı çalıştırıp kabloları bağlayıp kamera menüsünden park modunu aktif etmen lazım. 70mai marka bağlamıştım. Stop ettikten 5 dk sonra park modu aktif olup darbe aldığında kayıt başlıyordu. Timelapse modunu açarsan sürekli hızlı çekim yapıp kayıtta kalıyor akün zayıflarsa otomatik kapanıyor. Yeni aracıma henüz bağlamadım duruyor kenarda.

• Merhaba arkadaşlar. 2023 kasa Opel gs kullanıcısıyım. Yakın zamanda 2022 model Opel edition paket kullanımım oldu. Editionda geri görüş kamerasının çok daha işlevsel olduğunu farkettim. Gs kasada da bu işlevsel özelleikleri açma şansımız var mı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt
    Direksiyon altındaki kutuyu mesajı yazdıktan sonra buldum. Ama yine de gözüm korkmuştu. Verdiğin bilgiler harika bugün denerim tekrar. Ben de redtiger aldım. Anlamadığım otoparka girince reset atıp duruyor cihaz. Ama sürüşe geçince hiç bir sorun yok.

Sigortaya bağlamak için bir sürü kablo göndermişler. Siyah olan güç kablosu zaten o net. Diğerleri ile bağlayabilirim diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Froncois -- 5 Mayıs 2024; 11:10:31 >
  • Herkese iyi günler.

2023 Corsa Ultimate kullanıcısıyım. Navigasyon sistemi olması güzel ancak internet bağlantısı olmadığı için canlı trafik bilgisi yok. Dolayısıyla yoğunluğa uygun yol önermiyor. Yapılacak bir şey var mı?

• Sulu777 S kullanıcısına yanıt
    Selamlar, navigasyona telefon baglantisi ile ulasmiyor musunuz ? Gomulu bir navigasyon bulunmuyor zira

• Herkese Selamlar, anladigim kadariyla at8 trafikte durur haldeyken kendini bosa aliyor ve frenden ayagimizi cektigimizde de vitesi 1e aliyor fakat benim aracimda (24 model gs) bu islemi yaparken ‘’drrrt’’ diye bir ses cikariyor aracin on taraflarinda bir yerde. Bu ses normal mi ?

Servise gidecegim cunku trafikte radyo kapaliyken sinir bozucu oluyor ve olmamasi gereken bir ses oldugunu dusunuyorum. Buna da opel servisi normal der ise cok buyuk eksi puan yazacagim Stellantis grubuna.

Herkese keyifli surusler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CK12 -- 8 Mayıs 2024; 16:22:53 >
  • nirvanaaaa N kullanıcısına yanıt

Benim aracımda gömülü navigasyon var. Sadece internet bağlantısı olmadığı için trafik bilgisi alamıyor. Dolayısıyla sadece bir rota seçiyor onun da trafik durumu belli değil.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.