Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
134
Favori
231.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim. Servisi aradım randevu için İstanbul Maltepe Opel Değer servisi. 6500 TL istediler. Polen Filtresi Yağ Filtresi Motor Yağı Cam suyu birde tıpa için. Tutar yüksek geldi bana da sizlerinde yorumunu almak istiyorum.

• firetox F kullanıcısına yanıt
    Ben de 2 farklı servisten aynı fiyatı aldım. Daha düşük kalite filtre taktığımızda da 5500 yapıyoruz dediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, Opel uygulaması bir aydır daha stabil çalışıyor ama bir aydır da tarihi bir gün önde gidiyor. Aynı durumu yaşayan var mı?

• Dr.Leon kullanıcısına yanıt

Açıkçası tanıdık yer olduğundan arabayı bırakıp ayrılmak zorunda kaldım işim olduğundan. Detayını inanın bilmiyorum.

• Selamlar, arabanın lastiği patlayınca farkettim stepnenin olduğu yerde kriko var sanıyordum ama çıkmadı. Opel, 0 araçlara koymuyor mu bunları?
    Çeki demiri, lastik şişirmek için bir cihaz ve köpük sprey var sadece.

• yok hocam artık koymuyorlar

• Arkadaşlar mrb. Corsa Ultimate 2023 aracim var. Alali 1 sene olmadi ama calistirirken akü bitecekmis gibi gec calisiyor. Aküsude 1 senede bitmez herhalde. Bu arada hergun kullaniyorum araci. Uzun sure yatma yok. Başına gelen oldumu nedir acaba sıkıntı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • firetox F kullanıcısına yanıt

Tutar normal hocam. Servis ortalama bu fiyatlarda rutin bakım yapıyor. Daha önce de paylaşmıştım yine de hatırlatayım. PSA grubundaki 1.2 benzinli modellerde triger kayışı ile ilgili sıkıntı (erken yıprama, soyulma, dökülme v.s.) oluşabiliyor. Citroen'de çalışan arkadaşım mutlaka her bakım zamanında triger kayışı kontrolü talep et, bir aşınma görürlerse de mutlaka değiştir dedi. Tekrar ileteyim dedim sizlere. İyi forumlar

• Aynı sorundan muzdaribim, siz çözüme ulaşabildiniz mi?

• ozgunu O kullanıcısına yanıt

Merhaba

Benim araçta 2023 Elegance paket bahsettiğiniz sorun bende de var. Özellikle kapalı otoparklar da oluyor nedense ve aynı zamanda araç çalıştıktan sonra egzoz kısmından benzin tarzı bir koku geliyor. Geç çalışmama sorunu akü ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Ekran kararması problemi de bana göre akü ile alakalı. Kutup başını söküp taktıktan sonra ekran geri geliyor. Servise göstermeyi düşünüyorum.

• Bugun 2020 1.2 duz motorlu arac icin Opel servisten bakim icin randevu talep ederken ucreti 6500 TL olarak verdiler. Amerika'da bile ust segment bmw, mercedes tarzi disinda boyle rakamlar istenilmiyor. Turkiye cok ilginc bir yer.

• Arkadaşlar 2023 makyajsız ultimate Corsam var, android auto ya bir türlü baglanamiyorum, daha önce sorun yaşayan oldu mu

• electrone E kullanıcısına yanıt

Kablodan kaynaklıdır muhtemelen daha önce başıma gelmişti, hızlı veri transferini destekleyen kablo alınca çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bir sorum olacaktı 2023 Model Opel Corsa F 1.2T 100hp Elegance paketi aracım var. Vale bagaj kısmını açmak istediği zaman dörtlü sinyalin yan tarafında bulunan kapı kilidi açma kapama tuşuna basıp kilitleri açtım ancak bagaj kilidi açılmadı bende kapıyı açınca bagaj kilidi açıldı acaba bagajı kilidini açmak için farklı bir tuş falan mı var yoksa vale mi açmayı başaramadı ?

• Aynı durumu yaşayan olursa diye çözümü paylaşayım. Aracın kendi tarihi bir gün ileri atmış. Aracın tarihini düzeltince uygulama da düzeldi.

• furkan4045 F kullanıcısına yanıt

Vale açamamıştır. AVM lere girerken bende ekranın altındaki tuştan açıyorum açılıyor.

• dancingman kullanıcısına yanıt

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2023 model corsa elegance sahibiyim. Aracım 7900km de ilk periyodik bakımınıda yeni yaptırdım. Sorunum araç gölgedeyken yani sıcak değilken klimanın soğutması gayet iyi, fakat araba güneşin altında 45 dakika 1 saat bekleyip klimayı açınca, araba seyir halinde 1 saatte geçse klima soğutmuyor sanki. Sizce bir sorun olabilir mi yoksa araç 3 silindir olduğu için gücü mü yetmiyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chef30 -- 11 Haziran 2024; 14:58:30 >
  • Chef30 kullanıcısına yanıt

5 dk içinde soğutur , mümkünse termometreyle ölçmeye çalışın olmadı servise. 3 silindir falan da olsa gayet kuvvetli ve düzgün çalışıyor, bana misin demez.

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Yani araba sıcak değilken çok güzel çalışıyor da güneş altında kalınca cidden böyle bir şey olmasına anlam veremedim. Termometre ile ölçüp sonucu paylaşacağım.

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.