Şimdi Ara

Corsa F Kullananlar Kulübü (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.197
Cevap
134
Favori
229.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • incebellicambardak İ kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de farkettim. Söylediğiniz kadar sık değil ama pedal bir şeye takılıyor ve serbest kalıyor gibi çok belli belirsiz bir durum var. Ne olduğunu çözemedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GörkemTurhal ZDYXY G kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu bütçeye sıfır daha mantıklı bit hb olduğunu düşünmüyorum. Makyajlılarda ekran değişti. Makyajsız kasaya güncelleme geldi bende ekran kararması olmadı güncellemeden sonra. Benim araç çift renk mercimek boyutunda 2 nokta şeklinde atma varfı daha da büyümedi ana siz yine de alaxak olursanız tek renk alın ultimate ve gs ler genelde çift renk gelir ama siyah tercih ettiğiniz zaman zaten araç tek renk oluyor. Ya da çift renk alıyorsanız ppf yaptırabilirsiniz. Triger sorununun çözümü basit aslında 40 binde trigeri değiştirmek. Bazı servisler garantisi bittikten sonra bile ücretsiz değiştiriyormuş. 40 bine kadar kontrollü bir şekilde devam ederseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • knkdğ K kullanıcısına yanıt

Güncellemeyi kendiniz mi yaptınız? Serviste mi güncellettiniz?

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Kendim yaptım hocam youtube da videoları var

• dancingman kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bagajın açılması için aracın durmuş olması gerekiyor.

• Hocam bu filmi istanbulda yapan bir yer biliyor musunuz? Ben de yaptırmayı düşünüyorum.

• eflatunn19 E kullanıcısına yanıt
    www.instagram.com
    LLumar Türkiye (@llumarcamfilmi) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/llumarcamfilmi?igsh=MWd3OHFpa2RhNjFsMw==

Öne çıkanlar kısmında İstanbul bayileri mevcut

• eflatunn19 E kullanıcısına yanıt
    Llumar sitesinde uygulama merkezleri var. İlçe girip yetkili olanlardan herhangi birine yaptırabilirsin. Yaptıracaksan ön camı özellikle çok iyi temizlet uygulama sonrası toz kalınca göze çok batar. Uygulamadan önce tinerle temizliyorlar ama sen yine de tekrar tekrar kontrol et film pahalı olduğu için tekrar yapmak işlerine gelmiyor benim ön camı ilk yapan sabunlu su bıraktı leke kaldı sonra hatalarını kabul edip söktüler söktüklerinden yapışkan kaldı 2. Yaptıkları da çöp oldu en sonunda 3. Yaptıklarında tutturdular olan benim zamanıma onlarında para kaybına oldu

• 2 gun once Istanbul Zeytinburnu'ndaki Odak bayi den 2.yil servis randevusu alayim dedim, 9600 fiyat verdiler. 2 haftalik da sira varmis. Bu fiyat normal midir, Istanbul cevresi daha iyi fiyat alan var midir? Araba satislari yavasladi diye, servis ucretlerini koklediler resmen. Gercek ederi 2-3 bin lira bile etmeyen sozde bakimlar icin bu fiyati vermeyi dusunmuyorum sanirim, sanayideki ustalara gidecegim gibi duruyor, garanti bozuluyor biliyorum ama yapacak bisey yok.

• chazarss kullanıcısına yanıt
    Garantini bozma yedek parçalar çok pahalı 7 bin için 60 bin TL den olma sanayi basta iyi geliyor ama düşünce donuna kadar aliyorlar

• Selamlar nasipse 10 güne Corsa F GS aracımı teslim alacağım deneyimleirinize istinaden alınca bunları kesin yap dediğiniz bir eklenti var mıdır. Örneğin kaput keçesi, iç trim halısı yada plastik kaplamaları gibi yada tavan için boya atma vs önlem kaplatma gibi birşeyler. Teşekkürler

• pokerface_83 P kullanıcısına yanıt
    Güneş için bence ön cama bir film lazım. Uzun yolda önden güneş vurduğunda fena oluyor. Beni klima da çarptığı için dengeyi tutturmak zor oluyor. Arabayı ilk aldığında yaptırmadığıma pişmanım.

• Froncois kullanıcısına yanıt
    6000 tl dediler Aır 80 için uçmuşlar

• 1.2 puretech 100hp ile 130hp arasındaki motor farklılıkları nedir, turbo, intercooler, enjektör, beyin ?

• Herkese selamlar.

Opel corsa 2024 1.2t gs donanım almayı düşünüyorum.

Amacım eşimin acemiliğini atması için küçük bir araba ve teknolojik donanımlarının fazla olmasından dolayı ona rahatlık sağlaması.

Ancak tavanda boya atması ve trigerle ilgili çok fazla problem gözüküyor. Aracı max 3 sene kullanıp satmayı düşünüyorum senede de max 7 8 bin kadar km yaparım.

bu sorunları yaşar mıyım acaba?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker56 -- 30 Haziran 2024; 14:52:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joker56 J kullanıcısına yanıt
    Bende nasipse 10 güne kadar gs teslim alacağım triger ve tavan sorunları giderildi. Ne olur olmaz diye zaten boya hassasiyetimden dolayı komple ppf kaplayı düşünüyorum

Hocam giderildiği kesin mi nerden edindiniz bu bilgiyi?

• Farklı şehirlerde olan toplam 5 bayiye sordum

İçimi rahatlattı. Teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joker56 J kullanıcısına yanıt
    Hocam endişeniz var ise yanaşmayın, kimse size zorla corsa satmıyor başka araç bakarsınız. Zamanında bu durumlarla karşılaşanda var karşılaşmayanda tvlerde haberlere konu olalaı 2-3 sene olmuştur. Son 1-2 senedir şikayet oluşmadığı iletiliyor.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.