Şimdi Ara

'Corsa' Forum düzenimiz (LÜTFEN YENİ BAŞLIK AÇMADAN ÖNCE OKUYUNUZ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Gençlerde de iş yok ki arkadaş ön plana çıkan orkun var gerçi

neden bizde iş olmasın abi , buradayız çok şükür
  • Bu aralar işlerim çok yoğun, pek nefes alacak vakit bulamıyorum arkadaşlar...
    Foruma ara sıra göz atarak takip ediyorum ama yazacak fırsatım pek olmuyor maalesef.
    Ama Bekapa ve metalramco kardeşlerim yokluğumu hissettirmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Bu aralar işlerim çok yoğun, pek nefes alacak vakit bulamıyorum arkadaşlar...
    Foruma ara sıra göz atarak takip ediyorum ama yazacak fırsatım pek olmuyor maalesef.
    Ama Bekapa ve metalramco kardeşlerim yokluğumu hissettirmiyorlar

Abi yokluğunu üzülerek hissettiğimi söylemeliyim... Forum bizim buranın deyimiyle " HOHOL " olmuş durumda
  • Buralardayım, ve forumu yine eski günlerine döndürmeye hevesliyim
  • serdar abi dönmemi mi bekledin benim burası terkedilmiş köy gibi olmuş. Bu arada abs uyarı ışığı düzeldi esp ile beraber sönüyo şu anda.
  • Yok yaw o kadar da kötü değil

Bu arada o gün sana telefonda tam anlatamadım ama benim araçta şöyle birşey oluyor,

Kontağı açıyorsun, kontrol ışıkları yanıyor, normal olarak bir süre sonra sönüyor.
    Sonra marşa basıp aracı çalıştırınca ABS ve ESP tekrar yanıyor, bir iki saniye sonra sönüyor.
    Aracı ilk aldığımda böyle değildi ve bu sonradan çıktı diye hatırlıyorum.

Marşa bastığımda tekrar yanıp sönmeleri normal mi bilemedim...
  • Mesajları mümkün olduğunca mevcut başlıklara yazmaya gayret edelim sevgili Corsa'cılar...
  • Konu iyice dağıldı yine...
    ramco bir el atsa da beraber bir toparlasak
  • quote:

Konu iyice dağıldı yine...

Sen başla abi ben de yardım edeyim

Bu sorun sadece burada değil,forumun her tarafında mevcut.Neredeyse her konu için başlık var zaten,ama sorunu olan sorusu olan pat diye açıyor başlığı.
  • Biz de başlangıçta gereksiz açılan başlıklara cevap vermemeye, uyarmaya, düzeni korumaya çalışıyorduk, fakat başedemediğimizi görünce saldık
  • Valla ben artık bıraktım o mesajı oraya atın bu mesajı buraya atın diye uyarmayı.
    Forum yöneticileri bile sallamadıktan hatta bizim arkamızda durmayıp düzeni sağlamak sizin değil bizim işimiz dedikten sonra...

EDIT: Son mesajını görmeden yazmıştım bunları Serdar abi, yanlış anlaşılmasın söylediklerim zamanında gösterdiğimiz çabalar ortada ama açıkçası bir küskünlük oldu bende yöneticilerden ötürü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 4 Ocak 2011; 12:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa
    EDIT: Son mesajını görmeden yazmıştım bunları Serdar abi, yanlış anlaşılmasın söylediklerim zamanında gösterdiğimiz çabalar ortada ama açıkçası bir küskünlük oldu bende yöneticilerden ötürü.

Yok yanlış anlaşılma olmaz çünkü aynı hisleri paylaşıyoruz
  • quote:

Konu iyice dağıldı yine...

hemen başlıyorum abi

• EDIT : Hızını alamayıp bize ait olmayan başlıklara da girişme ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 4 Ocak 2011; 14:47:32 >
  • quote:

Biz de başlangıçta gereksiz açılan başlıklara cevap vermemeye, uyarmaya, düzeni korumaya çalışıyorduk, fakat başedemediğimizi görünce saldık

Ben hala dikkat etmeye çalışıyorum abi,alt tarafı bir Corsa forumunda bile bulmak istediğim başlığı taaaaa aşağılardan bulmak hoşuma gitmiyor açıkcası
  • quote:

EDIT : Hızını alamayıp bize ait olmayan başlıklara da girişme ha

Gece 12'ye kadar sorun olmaz da abi , gece 12'den sonrasına söz veremem

• Serdar abi liste işine gireyim diyorum.. Bu başlık altında kendini tanıtan kişilerin listesini hazırlayıp sana PM atarım.. Sende yetkililer ile
    irtibata geçsen ve bu başlık sürekli ilk sırada olsa fena olmaz gibime geliyor.. Böylece forma giren ilk önce bu başlığı görür ve kafasına göre
    başlık açmaktan vazgeçer...
  • Daha önce denemiştik ama kabul etmemişlerdi, yine de tekrar şansımızı deneyebiliriz tabii
  • Bunu unuttun ramco
  • quote:

Bunu unuttun ramco

Gözümden kaçmış abi özür
    Bu arada nasılın abi , yoksun uzun zamandır ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.