Şimdi Ara

'Corsa' Forum düzenimiz (LÜTFEN YENİ BAŞLIK AÇMADAN ÖNCE OKUYUNUZ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
7.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görmeyen okumayan üşenen arkadaşlar mevcut aramızda...
  • Ya bir okuyuverin,çok zor değil,dan dun başlık açıp durmayı lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Ya bir okuyuverin,çok zor değil,dan dun başlık açıp durmayı lütfen...

çok zor hazıra konmak kolayca bilgiye ulaşmak varken araştırmak!
  • Yakıt Tüketimi başlığını göremiyorum sorun bende mi
  • "corsa" ile başlamayan hiçbir başlığa bundan sonra herhangi bir paylaşımda bulunmayacağım. yeni konu açmadan sorunuzu ilgili konu başlığına yazmaya çalışın. 2 yıl corsa c 5 yıldır da corsa d dizel kullanıyorum. az çok her konuda her sorunda fikrim var. bunu dikkate alırsınız umarım. amacımız düzeni koruyup bilgiyi ulaşılabilir kılmak
  • Ben de bu forumdaki 7000 küsür mesajının %90'ını Corsa başlığına yazmış bir Corsacı olarak tifosi arkadaşım ile aynı görüşteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 27 Haziran 2012; 12:58:33 >
  • Diğer forum müdavimi arkadaşlardan da hazır başlıklar dururken gereksiz yere açılmış başlıklara mümkün olduğunca yanıt yazmamalarını rica ediyoruz.
    Tabii ki bunu yaparken yardım ihtiyacı olan forum ziyaretçilerini de elleri boş döndürmemek lazım, bunun için bir özel mesaj atıp doğru başlığa yönlendirmek yeterli olacaktır.
  • Gene konumuz gozden kacmakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık yeni konu açılmasının önüne geçeriz umarım yeni düzende
  • Bende görünmüyor bu konu
  • Bende görünmüyor bu konu
  • Sesimi duyan var mi?

• Çöplüğe döndü yine başlık

• Aşağıdaki mesajı Mart 2010'da yazmışız, pek çok kez de hatırlatmışız ama pek bir faydasını görememişiz maalesef...

Merhaba arkadaşlar,

Donanım Haber yöneticilerinin foruma getirdiği yenilikler doğrultusunda artık Corsa'cılar olarak kendimize ait bir alt başlığımız var.

Biz de bu başlığı olabildiğince düzenli tutMak, daimi üyelerimizin ve ziyaretçilerin aradıkları bilgilere kolay ulaşmalarını sağlayabilmek için konu alt başlıklarından oluşan bir yapı kurmayı düşündük.

Yaklaşık 3 yıldır emEk Verdiğimiz "Corsa Sevenler Buraya" adlı başlığımız, "Corsa Genel" adı ile yine bu alt başlıklardan biri olarak paylaşımlara hizmet vermeye dEvam edecek.

Sormak istediğiniz soru veya paylaşmak istediğiniz bilgi için lütfen uygun konu başlığını seçiniz. Mesajınızın hangi konu başlığına girmesi gerektiğinden emin değilseniz, başlıklardaki ilk açıklama mesajlarına göz atmak için birkaç dakikanızı ayırmanızı rica ediyoruz.

Mevcut başlıkların dışında kalan konular için "Corsa Genel"'i kullanabilirsiniz.

Ayrı ve yeni bir başlık açılması gerektiğini düşündüğünüz bir konu olduğunda lütfen önce Corsa Genel'e bu talebinizi yazın, talep kısa süre içinde üyeler tarafından yorumlansın, genel kabul gördüğü takdirde konunuzu açın. Burada engellemeye çalıştığımız tek şey zamanla oluşabilecek konu kirliliğidir.

Bugüne kadar sevgili Corsa'larımız arasında model jenerasyonları bağlamında bir ayrım yapmadık, bugünden sonra da yapmayı düşünmüyoruz. Sahip olduğu veya satın almayı düşündüğü Corsa'nın model yılı ne olursa olsun, yardım talebinde bulunan tüm ziyaretçilerimize bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalıştık. Bu birlikteliği devam ettirebilmek için, her türlü paylaşımı Corsa A, B, C veya D ayrımı yapmaksızın açtığımız konu başlıklarında sürdürmeye devam edeceğinizi umuyoruz.

Herkese iyi forumlar ve Corsa'ları ile kazasız belasız keyifli sürüşler diliyoruz

• çok net birşey yazmıştım tekrar yazıyorum
    düzeni bozan başlıklara yazı yazanların sorularına uygun başlıkta olsa bile bilgim varsa cevap vermeyeceğim. bir excel dosyası oluşturmaya başladım kara liste adında!;)
  • En çok da bu güncel...
  • Arkadaşlar Kasım ayında evleniyorum. İlk kez araba alacağım. Eşimin işyerine tek dolmuşla ulaşması mümkün olmadığı için daha çok onun ama ikimizinde kullanacağı bir araç düşünüyoruz.Açıkcası ilk tercihim VW Polo idi,ancak Mart ayına kadar Polo bulmak mümkün değilmiş.İkinci tercih olarak da Corsa düşünüyoruz.İzninizle hemen sorularıma geçmek istiyorum:

-Düz vites mi, otomatik mi tercih etmeliyim?
    -Essentia ile Enjoy arasında yaklaşık 3 bin lira fark var,buna değer mi?
    -Corsa larda ESP görünmüyor? ESP çok önemli bir özellik midir?

Kısaca motor seçiminden,aksesuar seçimlerine kadar bana yol gösterecek arkadaşlara ihtiyacım var. Yardım edeceklere şimdiden teşekkür ederim.
  • Gece gcec basi bos birakmaya gelmemis yine forum

• Düzen tertip vs böyle kavramlara uzak bir milletiz maalesef.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.