Şimdi Ara

'Corsa' Galeri (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
4
Favori
38.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 18 Nisan 2011; 16:45:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

quote:

Orijinalden alıntı: maverick666

benim büyük beyaz la kahvaltı

Maşallah, nazar değmesin

çok teşekkür ederim Serdar bey, Tek pişmanlığım beklememek için hazırdaki arabayı aldım, 750 lira daha koyup siyah jantlarla çok daha güzel bir görünüm elde edebilirdim :( 2 ay geçti bile.
    şimdiki aklım olsa beklerdim.
    ben de sizin aracınızı çok begeniyorum, sanki diğer bütün kırmızılardan farklı gibi. bir iki fotoğrafta siz koyun da gözlerimizin pası gitsin, galeri başlığı çok öksüz kalmış bu aralar, hareketledirelim biraz:)

Şu OPC body kiti ciddi ciddi düşünüyorum bende, başlık olarak toplanıp güzel bi indirim alsak ne güzel olur. bi yerden para çıkarsa hemen yaptıracam :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 18 Nisan 2011; 16:56:41 >
  • quote:

ben de sizin aracınızı çok begeniyorum, sanki diğer bütün kırmızılardan farklı gibi.
    bir iki fotoğrafta siz koyun da gözlerimizin pası gitsin, galeri başlığı çok öksüz kalmış bu aralar, hareketledirelim biraz:)

İstek üzerine eski fotolardan birkaç adet geliyor

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

quote:

ben de sizin aracınızı çok begeniyorum, sanki diğer bütün kırmızılardan farklı gibi.
    bir iki fotoğrafta siz koyun da gözlerimizin pası gitsin, galeri başlığı çok öksüz kalmış bu aralar, hareketledirelim biraz:)

İstek üzerine eski fotolardan birkaç adet geliyor

aracınıza olan aşkınıza saygı duyuyorum
  • Tekrar MAŞALLAH diyelim serdar abi
  • slm arkadaslar belki alakasız ama nereye yazacağımı bulamadım.2008 1,2 enjoy sport opel corsa aldım gecen hafta aldığım arkadas ilanda yol bilg.ve hız sabitleyici yazmıştı ama yol bilg. yok sanırım.hız sabitleyici işareti var o da aktif değil sanırım.bu modelin bu ve benzeri donanım özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisport

slm arkadaslar belki alakasız ama nereye yazacağımı bulamadım.2008 1,2 enjoy sport opel corsa aldım gecen hafta aldığım arkadas ilanda yol bilg.ve hız sabitleyici yazmıştı ama yol bilg. yok sanırım.hız sabitleyici işareti var o da aktif değil sanırım.bu modelin bu ve benzeri donanım özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler....

Sizin aracınızda yol bilgisayarı yok , kandırıldınız maalesef
    Hız sabitleyicisine gelince ; sis farı standart donanımım da bulunan tüm araçlara takılabiliyor
    150 TL karşılığında tüm servislerde taktırabilirsiniz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

quote:

Orijinalden alıntı: mavisport

slm arkadaslar belki alakasız ama nereye yazacağımı bulamadım.2008 1,2 enjoy sport opel corsa aldım gecen hafta aldığım arkadas ilanda yol bilg.ve hız sabitleyici yazmıştı ama yol bilg. yok sanırım.hız sabitleyici işareti var o da aktif değil sanırım.bu modelin bu ve benzeri donanım özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler....

Sizin aracınızda yol bilgisayarı yok , kandırıldınız maalesef
    Hız sabitleyicisine gelince ; sis farı standart donanımım da bulunan tüm araçlara takılabiliyor
    150 TL karşılığında tüm servislerde taktırabilirsiniz ...

Ayrica araciniza enjoy sport diye sattilarsa oda bir kandirnaca dogrusu enjoy spor pakettir. İtiraf edelim sport daha karizma duruyor degilmi;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Ayrica araciniza enjoy sport diye sattilarsa oda bir kandirnaca dogrusu enjoy spor pakettir. İtiraf edelim sport daha karizma duruyor degilmi;)

Gözümden kaçmış TiFoSi
  • valla ruhsatta new corsa enjoy 5DR diye yazıyo yani özellikler 4 hava yastığı,manuel klima,mp3 çalar,sis farı,önler abs başka da bişe yok sanırım..:))ne bileyim bi forumda okumustum km düğmesine 4.basışta ekrana bişeler gelio falan diye ama o da hikaye neyse teşekkürler:)
  • Geçen yılki Karadeniz gezimizden birkaç Corsa karesi..
    Kahramanımız Peter;benim Heidi'nin kardeşi :) 2008 model bir 1.3 CDTI Essentia..Gördüğünüz gibi girmediği yol kalmadı:)

'Corsa' Galeri

Acayip keyifli bir yoldu Amasra-Sinop arası.
     'Corsa' Galeri

Sinop Hamsilos koyu..
     'Corsa' Galeri

Trabzon'da şık bir 2CV..
     'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

Son fotoğraf pek Corsa ile alakalı değil.Ama Hopa'daki dünyanın en güzel pidesi;Aspirin Pide.
     'Corsa' Galeri
  • Uzun zamandır yokum linkler aşağılarda sürünüyor
  • Oh temiz temiz buyrun
     'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • Araç 10 numara , Maşallah hocam
  •  'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri

Güncelleyelim konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 27 Ekim 2011; 19:08:39 >
  • @#Unique
    Maaşallah hocam,araç hoşmuş
    Bu ara birkaç tane bodykitli color edition görüyorum,gerçekten gözalıcı duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

@#Unique
    Maaşallah hocam,araç hoşmuş
    Bu ara birkaç tane bodykitli color edition görüyorum,gerçekten gözalıcı duruyor.

Teşekkür ettim
  • 2005 Opel Corsa C z12xep Shappire Black

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muebbet85 -- 27 Kasım 2011; 17:47:07 >
  • Güzel parlatmışsınız
  • teşekkürler meguiars sağolsun :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.