Şimdi Ara

'Corsa' Galeri (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
4
Favori
38.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama gıcır gıcırmış ha
  • Jant konusunda geçmişim çok kabarık.
    Şuan üstündekiler 4. takım jant, lastik olarakta 5. takım lastik

İlk bıcı bıcısını yapmıştı 1 aylıkken.
    Zaten ortalamaya vursak senede 7-8 kere yıkatıyorumdur.
  • Nasıl 5.takım ya ? Naaptın abi.
    75 binde ikinci takımdayım
  • Araç bir aylıkken orjinal 14" ten resimde gördüğün 16" lere geçtim
    Ondan 2 hafta sonra 16" le sorun yaşayıp 15" e geçtim
    2009 kasımında araç 25 bindeyken O.Z.ları alınca mecbur bir değişim daha oldu
    2 sene ve 38 bin km sonrasında pist lastiğine dönen Kumholarımı bırakıp Dunlopa geçtim işte 2 hafta önce :)
    Yani aslında olay modifiyeden ibaret...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Nasıl 5.takım ya ? Naaptın abi.
    75 binde ikinci takımdayım

Bende 78 bin km de ikinci takim uzerindeyim bi on bin km daha giderim bunlarla;)
  • Benim 3.takım, ama 30 binde jant yenileme sebebiyle söküp sattığım ContiPremiumContact2 195/55/16'ları saymayıp 2 demek daha doğru olur.

İlk ContiSportContact3 setimi 85 bine kadar kullandım, yani yaklaşık 55 bin km gitti.

8 bin km'dir de ikinci CSC3'ler üzerindeyiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 17 Ocak 2012; 15:30:30 >
  • Buda benim kızım :))

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • Maşallah

Siyahı çok sevmem ama Corsa'ya yakışıyor
  • Kırmızı şeytan'ın daha önce hiç yayınlanmamış fotoğrafları...

Temmuz 2007.
    Tam 8 haftadan beri heyecanla yeni Corsa'mı beklemekteyim.
    Bir hafta sonra 15 günlük bir tatile çıkıyoruz, yeni oyuncağım gelmezse emektar '97 Corsa GLS'ye talim edeceğiz

Bir pazartesi sabahı Arkas'dan arayıp "aracınız geldi, yarın teslim alabilirsiniz" diyorlar.
    İki ayağım bir pabuca giriyor, eşimin 96 Fiat Uno'sunu satıp araç bedelinin kalanını tamamlamam lazım.

Satış temsilcisi hanımefendiye "Keşke birkaç gün önce arayıp araç gemiden indi ya da TIR'a yüklendi yolda geliyor vs diye haber verseydiniz" diye sitem ediyorum ama ne fayda.

Allahtan Uno temiz, şık alaşım jantları var, ateş kırmızısı olarak geçen bordo rengiyle tatlı görünüyor, alıcı bulmak zor değil.
    Göztepe Kuyubaşı civarında birkaç galeri dolaşıp fiyat alıp aynı gün bir tanesine 5700'e veriyorum, son kullanıcı arayıp bulacak zamanım olsa 6200'e falan giderdi elbet...

O gece sabah olmak bilmiyor, uykusuz bir gecenin ardından sabahın köründe taksiye atlayıp Arkas Maslak'a gidiyorum.
    O zamanlar Arkas'ın en büyük şubesi orası, hem showroom hem de servis, sonradan kapattılar.

Araç yıkanıp kurulanıp geliyor, plakaları takılıyor, tanıtımı yapılıyor, kapının önüne çıkartıyorlar.
    Belki de teslim ettikleri ilk (ve son) 5 kapılı Sport, hem de sunrooflu falan, bir de göz alıcı kırmızı, bayi personelini epey cezbediyor.

Aşağıda gördüğünüz ilk fotoğraflar orada çekildi, bodykitsiz başka da fotoğrafı yok zaten

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 22 Ocak 2012; 14:48:33 >
  • Seninki bir aşk hikayesi valla Serdar abi
    Siyah beyaz değil ama sadece kırmızı
  • Aşkımı inkâr edemem, edersem çarpılırım

Şimdi fotoğraflara bakıyorum da o hali de ayrı güzelmiş.
    Yere yakın duruşu, karartılmış farları, 16" Sport jantları falan yine bir fark yaratıyormuş yani

Bu arada siyah-beyaza olan aşkımızın yeri apayrı, onun ateşi asla sönmez
  • Ben tam uc ay beklemistim 3.8.7 siparis 3.11.7 teslimat:) iyiki almisim su an tam istedigim araba;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Maşallah

Siyahı çok sevmem ama Corsa'ya yakışıyor

tesekkur ederim abi
  • İlk hali de gayet güzelmiş Serdar Abi.
    Ah bir de AFL olsaymış
  • hala daha eksikleri var. şu sinyal braketleri lazım serdar abi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

İlk hali de gayet güzelmiş Serdar Abi.
    Ah bir de AFL olsaymış

Teşekkür ederim Çağrı.
    Ben de resimlere baktıkça o orijinal sadeliği daha çok beğenmeye başladım

Projeler arasında AFL de var elbet, ama şu orijinal parça takıntımı aşamadığım ve orijinal far da indirimli haliyle bile 800+KDV gibi uçuk bir fiyattan satıldığı için şimdilik beklemede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

hala daha eksikleri var. şu sinyal braketleri lazım serdar abi bence.

Braketler çok güzel de 5 kapılının orijinalinde yok be Emircim
  • 2 far 1 beyin 1 soket gerekli. biraz da vehbi ustanın huyuna gitmek afl için=) 2600 tl gibi bir maliyetle çözülür serdar abi
  • Şimdi Sonaxtan geliyorum arabayı yıkattım birde cila attılar ikram olarak, araç pırıl pırıl oldu.
    Ben niye arabayı sık yıkatmadığımı hatırladım, moralim bozuluyor resmen kılcal çizikleri görünce.
    Ayrıca her zaman savunduğum tezimin doğruluğuna tekrar inandım bugün.
    Benim araç ve 2011 model siyah E200 beraber yıkanıp kurulandı, aynı cilalar atıldı.
    Benimki çok belirgin bir farkla Mersodan daha parlaktı.
    Sahibi delirdi "6 ayda bir nano boya koruma yaptırıyorum haftada 2 kere yıkatıyorum nasıl olur bu?" diye Sonaxın sahibine çıkıştı
    Az yıkanan araba bence kesinlikle daha geç matlaşıyor.

Bu arada "galeri" bölümüne yazdım ama resim beklemeyin, artık temizken resmini koymuyorum arabanın
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.