Şimdi Ara

'Corsa' Galeri (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
4
Favori
38.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bekapa
    Az yıkanan araba bence kesinlikle daha geç matlaşıyor.

Mümkündür, inanırım.
    Fakat ben biraz bile kirli gezmeye tahammül edemiyorum.
    Kendim yıkanmasam bu kadar rahatsız olmam, o derece

EDIT : Bu arada yarından itibaren üç gün yağış olacağını bildiğim halde bu sabah dayanamadım, yine yıkattım.
    Şile yolu üzerinde bir BP var, normalde köpüklü veya yeni koydukları makina ile yıkıyorlar.
    "Bende sünger-şampuan var, elle yıkar mısın" deyince adam epey bir düşündü, ağız burun büktü, zor ikna ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 23 Ocak 2012; 16:30:48 >
  • ilk gün fotoları moda olmuş madem =)
     'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

tekrar baktım da
    bodykitsiz pek birşeye benzemiyor araba =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
    tekrar baktım da
    bodykitsiz pek birşeye benzemiyor araba =)

3 kapılar öyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Kendim yıkanmasam bu kadar rahatsız olmam, o derece

Benimki "kirli" sıfatını aşıyordu artık.
    Hatta dün Maltepe sahilden E-5 e bağlanırken köprü altında polis uygulaması vardı.
    Rutin kontrolü yaptıktan sonra polis "Arabanı yıkatmıyorsun hiç değilse şu plakaları sil, okunmuyor. O yüzden durdurdum seni" diye uyardı.
    Utandım valla bugünde o yüzden gittim yıkattım

• Haftada iki gün araba mı yıkatılırmış yahu,ben en son ne zaman yıkattığımı hatırlamıyorum
  • Hatırlamaya çalışayım dedim resimden buldum, 5 Aralık 2011

'Corsa' Galeri
  • Dün servis sonrası aracı yıkatayım dedim arka bagaj açma kolunun üst plastiği basınçlı su yüzünden çaaaat fırladı gitti Baktım dişleri kırılmış, haftaya yenisini taktırıcam inş çok pahalı değildir. Bundan sonrada basınçlı suyla yıkattırmam!
  • Arka bagaj açma kolu tek parça olarak geliyor.
    Fakat muhtemelen sadece astarlı olarak gelecek ve boyatman gerekecektir.
    Parça kodu 1 76 729, liste fiyatı 53+KDV.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Arka bagaj açma kolu tek parça olarak geliyor.
    Fakat muhtemelen sadece astarlı olarak gelecek ve boyatman gerekecektir.
    Parça kodu 1 76 729, liste fiyatı 53+KDV.

Hadi yaa sadece üst plastiği için mi? Teşekkür ederim abi
  • EPC'de üst plastik gibi ayrı bir parça göremediğim için "tek parça" demiştim.
  • 50 tlde iscilige alirlar boya ve montaja
  • Photoshop sağolsun.

'Corsa' Galeri
  • Bir tane daha;

'Corsa' Galeri
  • Şu aracı sevdiğimin 10% kadar Astra'yı sevemedim. Hala ısınamadım araca.

'Corsa' Galeri
  • ..ki ondan da az çekmemiştin
  • Astra biraz daha problem çıkarırsa o zaman daha çok seversin Barış
    Şaka yapıyorum tabi Allah korusun.

Bence arabanın ısınılmayacak hiçbir tarafı yok.Arabayı günlük kullanmamak insanı soğutuyor,bence havalar düzelsin bol bol uzun yol yap ısınacaksın
  • Serdar Abi, Corsa'dan hakikaten çok çektim de, arabayla aramızda duygusal bağ vardı resmen Çok yol yaptım Corsa ile, nerelere gitmedim ki? Kaç kere İstanbul - Didim yaptım. Onun dışında Çanakkale, Ankara, Gaziantep, Hatay, Nevşehir, Antalya. Uludağ'a bile çıkmışlığım var karda kıyamette. Ben onu 1 çektiysem, o beni 1000 çekmiştir. Aracın her yanı hatıra doluydu resmen.

Biraz önce arşivdeki dosyalara bakıyordum da, aracı ilk aldığım günün videosu vardı arasında onu izledim. Aracı beklerken 33 yaşındaki eniştemin lösemiden vefat haberi gelmişti. Aracı aldığım gün bile ayrı bir hikaye resmen.

Çağrı, Astra sadece araba, başka bir numarası yok benim için. Corsa öyle değildi. Artık ilk araç olduğundan mı, yukarıdaki anılardan mı, bilemiyorum. Arada satıp başka bir şey alsam mı diye ciddi ciddi de düşünmüyor değilim de, şimdilik zamanı değil

Ulan araba üzerinden hüzün yaptım resmen
  • 2008 Corsa'dan sonra 2011 New Corsa ile terar arnızdayım. Renk kehverengi. CDTI 75 bg. Aracı ankaradan yeni aldım.
    Boya koruma yapıldıktan sonraki hali. Yapılan uygulama Aquartz nano.

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silivrilimehmet -- 4 Mart 2012; 18:23:01 >
  • Hayırlı uğurlu olsun
  • Teşekkür ederim. Corsa'nın tadını alan astra clasıccte bulamıyor.

Bir sevdayla akşam kılcal cizikler va Nano uygulama yaklaşık 8-9 saat sürdu ve güneşte seyretmek keyif vericiydi.

Bu arada Serdar bey ruhsatta New Corsa yazıyor, bu makyaj ne kadar gider, yeni kasa ne zaman çıkar, Keşke arka stoplarada biraz makyaj yapsalardı.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.