Şimdi Ara

'Corsa' Galeri (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
4
Favori
38.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serdar99

of of pırıl pırıl tertemiz çiziksiz 10 numara valla

Aracın çok değişecek Emir, bambaşka bir gözle bakmaya başlayacaksın. Güle güle kullan

Cidden insan bu pırıl pırıl şeyi arabaya takmaya kıyamaz, odamda falan dekor olarak saklardım herhalde ben
  • arabam evrimine başlamadan önceki az sayıdaki stok fotoğrafından birisi=)
     'Corsa' Galeri
  • taze taze... yıkandıktan sonra daha güzel açılardan çekerim
     'Corsa' Galeri
  • Jantlı halini ilk kez gördüm gerçekten yakışmış kazasız olsun inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaylight

Jantlı halini ilk kez gördüm gerçekten yakışmış kazasız olsun inşallah

zaten takılalı bir saat oluyor=) saol
  • Tahmin ettiğimiz gibi mükemmel olmuş Emir.
    Güle güle kullan.
  • Emir, bu araca en yakışan jantı taktın

Kazasız belasız güle güle kullan
  • sağ olun
    günün bonusu metal siboplar=)
     'Corsa' Galeri
  • Emir, modifiye işine bir son vermemiz lazım, artık imza satırlarında yer kalmadı
  • quote:

Emir, modifiye işine bir son vermemiz lazım, artık imza satırlarında yer kalmadı

yapılabilecek bir şey kaldı mı orijinali bozmadan?
    bu arada serdar abi 2 sene önce annemin arabası muayeneye girerken farları aynı seninki gibi sararmıştı. o şekilde muayeneden geçirmediler ve far almıştık. sana da bi afl yakışır o durumda=)
  • Muayene Cuma günü

Bu arada, 2010'daki muayenede şasi numarasındaki sıfır ve O harfi karışıklığı yüzünden ruhsatı yenilemem gerektiğini söyleyip bir belge vermişlerdi ve mevcut ruhsata muayeneyi işlememişlerdi. Ben de iki senedir nasıl olsa plakada etiket var, elimde belge de var diye umursamadım. İnşallah Cuma günü bu yüzden sorun çıkmaz.

Farlara gelince, makyajlı AFL'ler çok güzel, komple tamponla beraber değiştirebilsek 10 numara olur
  • quote:

Muayene Cuma günü

Bu arada, 2010'daki muayenede şasi numarasındaki sıfır ve O harfi karışıklığı yüzünden ruhsatı yenilemem gerektiğini söyleyip bir belge vermişlerdi ve mevcut ruhsata muayeneyi işlememişlerdi. Ben de iki senedir nasıl olsa plakada etiket var, elimde belge de var diye umursamadım. İnşallah Cuma günü bu yüzden sorun çıkmaz.

Farlara gelince, makyajlı AFL'ler çok güzel, komple tamponla beraber değiştirebilsek 10 numara olur

Biraz hatta baya bi elektronik islem lazm galiba o farlarda uzun far ampulu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar resmı nasıl yukluysnz ??? beceremedım
  • Güzel renk
  • eyvallah hocam alirken tereddut ediyo insan ama sonra farkli olunca hosuna gidiyoo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 20 Temmuz 2012; 8:50:33 >
  • Maşallah, maşallah
  • Ben yakından da gördüm gerçi ama tekrar güle güle kullan diyelim Emir
    İlk fırsatta makinaları şöyle kafa kafaya park edip güzel fotoğraflarını çekelim.
  • quote:

Ben yakından da gördüm gerçi ama tekrar güle güle kullan diyelim Emir
    İlk fırsatta makinaları şöyle kafa kafaya park edip güzel fotoğraflarını çekelim.

foto işi senden sorulur abi. benim en fazla iphone ile çekme kabiliyetim var
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.