Şimdi Ara

'Corsa' Galeri (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
4
Favori
38.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de fotoğraf konusunda teknik bilgim pek yok ama güzel açılar yakalama konusunda fena sayılmam.
    İyi bir makineyle de başarılı sonuçlar elde ederiz.
  • Bugün araca bir Turtle Wax Extreme Nano cila uygulaması yaptım, gayet güzel oldu.
    Arada bir fırsat buldukça tekrarlamayı düşünüyorum.

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • Arkadaslar bu da benim kereta. http://www.flickr.com/photos/74866176@N08/7618122320/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLBye -- 22 Temmuz 2012; 2:12:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17" siyah yıldız jantlı siyah tavanlı 1.4 100hp 2011 Color Edition mı,
    yoksa 17" parlak gümüş yıldız jantlı panoramik cam tavanlı 1.4 90hp 2007 Sport mu ?

'Corsa' Galeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 22 Temmuz 2012; 22:26:56 >
  • siyah yıldız jantı nerden bulmuş sonradan boyama heralde?
    body kit farklı gösteriyor da sarıyla kırmızı yanyana hiç iyi olmamış başkan
  • masallah supermis kelebek camlarin ordaki kivrim cok guzel duruyoo:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yakından inceleme şansı buldum, sonradan boya gibi durmuyordu, üzerinde çok güzel çok canlı bir parlaklık vardı, fotoğrafta belli olmuyor.
    Opel ara sıra böyle standarttan farklı donanımlara sahip araçlar gönderiyor, artık hangi bayiye ve o bayiye gelip de aracı gören hangi meraklı müşteriye denk gelirse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Bugün araca bir Turtle Wax Extreme Nano cila uygulaması yaptım, gayet güzel oldu.

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

Çok şık olmuş, sıcakta baya terletmiştir seni herhalde bende ara sıra teflon cila, ara sıra da meguiar's uygulaması yapıyorum... güneşe çıkınca dalga dalga görüyorum can sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagogel
    Çok şık olmuş, sıcakta baya terletmiştir seni herhalde

Hem de nasıl terletti...
    Başlangıçta iyi gidiyordum ama sonlara doğru yorulunca biraz şişirmeye başladım
  • sarı corsa üzerindeki jant kesinlikle orjinal... ama sanki o 2007, seninki 2012 model gibi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

Arkadaslar bu da benim kereta. http://www.flickr.com/photos/74866176@N08/7618122320/

Fotoğrafı göremiyoruz, herkese açık değil sanırım.
  • quote:

sarı corsa üzerindeki jant kesinlikle orjinal... ama sanki o 2007, seninki 2012 model gibi hocam

Eyvallah

Tabii fotoğrafın biraz yanıltıcı olduğunu söyleyip Color Edition'ın da hakkını teslim edelim.
    Yakından bakıldığında o da gayet güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
    ...sarıyla kırmızı yanyana hiç iyi olmamış başkan

Allahtan bizim düldül lacivert değil, o zaman fotoğraf falan çekmezdim
  • quote:

Ben yakından inceleme şansı buldum, sonradan boya gibi durmuyordu, üzerinde çok güzel çok canlı bir parlaklık vardı, fotoğrafta belli olmuyor.
    Opel ara sıra böyle standarttan farklı donanımlara sahip araçlar gönderiyor, artık hangi bayiye ve o bayiye gelip de aracı gören hangi meraklı müşteriye denk gelirse...

Yildiz jantin siyahi yoktu yedek parca katologunda. Ayrica color editiondaki 17 siyah jant 5 cift kollu 17 likti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

sarı corsa üzerindeki jant kesinlikle orjinal... ama sanki o 2007, seninki 2012 model gibi hocam

Eyvallah

Tabii fotoğrafın biraz yanıltıcı olduğunu söyleyip Color Edition'ın da hakkını teslim edelim.
    Yakından bakıldığında o da gayet güzeldi.

teslim edelim hocam, bakalım sarı civciv 5 yaşına geldiğinde kırmızı şeytan gibi yakışıklı kalabilecek mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
    Yildiz jantin siyahi yoktu yedek parca katologunda. Ayrica color editiondaki 17 siyah jant 5 cift kollu 17 likti

Siyah diyerek yanıltmış olabilirim, 10 02 605 kodu ile titanyum rengi olanı var Emir.
    Bir ara sadece Almanya'da satılmış olan 3 kapılı Color Wave modelinde opsiyoneldi bu jant.

'Corsa' Galeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 22 Temmuz 2012; 22:55:31 >
  • quote:

teslim edelim hocam, bakalım sarı civciv 5 yaşına geldiğinde kırmızı şeytan gibi yakışıklı kalabilecek mi...

O iş emek ister tabii
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

Arkadaslar bu da benim kereta. http://www.flickr.com/photos/74866176@N08/7618122320/

Fotoğrafı göremiyoruz, herkese açık değil sanırım.

Düzenledim:

'Corsa' Galeri
  • Bu rengi beğeniyorum, Corsa'ya yakışıyor.
    Maşallah diyelim, nazar değmesin, güle güle kullanın
  • quote:

quote:

Bugün araca bir Turtle Wax Extreme Nano cila uygulaması yaptım, gayet güzel oldu.

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

Çok şık olmuş, sıcakta baya terletmiştir seni herhalde bende ara sıra teflon cila, ara sıra da meguiar's uygulaması yapıyorum... güneşe çıkınca dalga dalga görüyorum can sıkıcı

jantlar güzelde lastikler dandik galiba:P
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.