Bildirim
'Corsa' Galeri (20. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ordaki cayenne i alayım renge gerek yok boyamadan bile verebilirler -
Ben cetta'yı istiyorum
Ne yani abi arabamız gri diye satalım mı -
güneşte bırakma serdar hocam , araban " renkli" olduğu için solabilir iyi tatiller -
Masallahhhh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tagogel
güneşte bırakma serdar hocam , araban " renkli" olduğu için solabilir iyi tatiller
Valla sırf renklisi solar diye "renksiz" alıp, sonra da baktıkça içimi karartamam -
Güncel... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Serdar99
quote:
güneşte bırakma serdar hocam , araban " renkli" olduğu için solabilir iyi tatiller
Valla sırf renklisi solar diye "renksiz" alıp, sonra da baktıkça içimi karartamam
sana kara dediler
rengini sevmediler
olsun be kara corsam
benim sevgim sana yeter...
olmadı ama idare et artık bu kadar çıktı -
Olmuş olmuş gayet güzel olmuş aracına olan sevgini takdir ettim -
-
Evet Oto.genel Bursa buluşması yolunda -
Tatil sonrası Sonax ziyaretinin ardından kırmızı şeytan eski formuna kavuştu
-
quote:
Tatil sonrası Sonax ziyaretinin ardından kırmızı şeytan eski formuna kavuştu
Maşallah herzaman ki karizması yerinde Fakat dikkatimi birşey çekti sinyal çerçeveleri değişmemişydi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Magnitude35
Maşallah herzaman ki karizması yerinde Fakat dikkatimi birşey çekti sinyal çerçeveleri değişmemişydi?
Teşekkürler
Sinyal çerçevelerini değiştirmedim. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Magnitude35
Maşallah herzaman ki karizması yerinde Fakat dikkatimi birşey çekti sinyal çerçeveleri değişmemişydi?
Teşekkürler
Sinyal çerçevelerini değiştirmedim.
serdar abi bir gün arabanın başına geldiğinde sinayl çerçeveli bulursan naaparsın=) -
quote:
Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
serdar abi bir gün arabanın başına geldiğinde sinayl çerçeveli bulursan naaparsın=)
Sökerim, forumdan isteyen bir arkadaş bulup sevabına veririm -
quote:
quote:
serdar abi bir gün arabanın başına geldiğinde sinayl çerçeveli bulursan naaparsın=)
Sökerim, forumdan isteyen bir arkadaş bulup sevabına veririm
Bende bunun üstüne Allah razı olsun derim -
quote:
quote:
quote:
Sökerim, forumdan isteyen bir arkadaş bulup sevabına veririm
Bende bunun üstüne Allah razı olsun derim
-
Selam, yetkili serviste yan cam altlarındaki fitil üzerine ve kapı kollarına nikelaj giydirme yapıyorlar, takımı 75'er liradan 150 TL. Galeri fotolarına baktım yaptıran olmamış. Fikirler genelde olumsuz yönde mi acaba?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X