Şimdi Ara

'Corsa' Galeri (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
4
Favori
38.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orkun(Bekapa) nın arabada olan gibi birşeyse yaptırmanı tavsiye etmem hocam.

Resmi buldum :)

'Corsa' Galeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çapultra -- 10 Eylül 2012; 23:56:58 >
  • Üstelik araç su mavisi renkte.. Bence çok tatlı bir rengi var nikelaj bu güzelliği bozar diye düşünüyorum.
  • Sn.Sapultra, Servise aksesuar neler var deyince bunlardan bahsettiler, araç üstünde görmedim. Foto koymanız isabetli olmuş, kapı kollarındaki iyi durmamış, cam altı çıtaları fena değil gibi geldi bana. Yalnız ön kelebek camına nikelaj devem etmemiş. Varmış da düşmüş gibi. Öyleyse taktırmayı düşünmem. Fotodaki aracın jantı normal renginde olsaydı daha uyumlu dururdu bence. Zevk meselesi tabii.

Sn.Magnitude35, Kaliteli bir ürün olursa, nikelaj abartılı olmamak kaydıyla aracın havasını değiştiriyor bana göre. Örneğin Fiesta'da cam altında nikelajlı çıta olanıyla olmayan versiyonları arasındaki fark çok belirgin.

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
  • Fotodaki aracın jantları benim çok hoşuma gidiyor :)
    Sahibi yanlış hatırlamıyorsam pişman olduğunu söylüyordu nikelajlar için,sökülmesi de imkansız görünüyor...
    Onun dışında ben Orkun'un arabayı gayet beğeniyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuresem

Sn.Magnitude35, Kaliteli bir ürün olursa, nikelaj abartılı olmamak kaydıyla aracın havasını değiştiriyor bana göre. Örneğin Fiesta'da cam altında nikelajlı çıta olanıyla olmayan versiyonları arasındaki fark çok belirgin.

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

Fiesta konusunda sizinle hemfikirim gerçekten çok hoş duruyor ancak Corsa'ya ben yakıştıramıyorum. Dediğiniz gibi zevk meselesi kişiden kişiye değişen bir olgu
  • Balatayı, kampanayı bariz gösteren çok açık kanallı jantları sevemedim ben bir türlü. Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Fotodaki aracın jantları benim çok hoşuma gidiyor :)
    Sahibi yanlış hatırlamıyorsam pişman olduğunu söylüyordu nikelajlar için,sökülmesi de imkansız görünüyor...
    Onun dışında ben Orkun'un arabayı gayet beğeniyorum...

zamanında az aramadım o jantlardan. şaka gibi 1000 liraya almıştı lastiklerle beraber!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
    zamanında az aramadım o jantlardan. şaka gibi 1000 liraya almıştı lastiklerle beraber!

İyi ki bulamamışsın
  • abi onlarda değişik bir hava katabilirdi bilemiyorum denemeden =)
    bunların bu kadar yakışcağını bile sanmıyordum
  • Kendi jantım diye söylemiyorum, benzer 5 kollu yıldız görünümlü jantlar içerisinde daha güzeline rastlamadım. Kolların inceden kalına doğru giden genişliği, göbeğe yakın olan kısımdaki bombe, uçlardaki üçgen şeklindeki detay, ekstra cilalanmış ve parlatılmış yüzey vs bu jantı farklı kılıyor bence. Aynısı farklı boyutlarda Astra H ve Insignia'da da var ve onlarda da çok güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Kendi jantım diye söylemiyorum, benzer 5 kollu yıldız görünümlü jantlar içerisinde daha güzeline rastlamadım. Kolların inceden kalına doğru giden genişliği, göbeğe yakın olan kısımdaki bombe, uçlardaki üçgen şeklindeki detay, ekstra cilalanmış ve parlatılmış yüzey vs bu jantı farklı kılıyor bence. Aynısı farklı boyutlarda Astra H ve Insignia'da da var ve onlarda da çok güzel duruyor.

Serdar Bey, ağzımızın suyu aktı valla, o ne güzel tariftir öyle
  • Valla asıl Opel tasarımcılarını tebrik etmek lazım, bu kadar seksi bir jant tasarladıkları için.
    Bize sadece tarif etmek kalıyor
  • Sıkıcı bir iş gününe biraz renk katalım

'Corsa' Galeri
  • Kırmızı da bir başka güzellik katıyor araca.
  • Bu da bizim kopil

Şu an temiz olmadığı için yazdan kalma fotolar

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • Karartılmış farları ve camlarıyla 111.yıl'lar yakışıklı görünüyor, maşallah diyelim
  • Teşekkürler bir kırmızı şeytan değil tabi biz de doğa manzarasıyla açığımızı kapatmaya çalıştık
  • Mevsim kış, araçlar pislik içinde, biz de biraz eski fotolarla oynayalım bari

'Corsa' Galeri
  • siyahı daha güzel gibi
  • Siyah (global windowtint) amerikan cam filmimden sonra:
    122466525_n.jpg[/simage]
    [simage]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/555340_10151267093089952_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLBye -- 29 Ocak 2013; 22:14:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.