Şimdi Ara

'Corsa' Galeri (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
4
Favori
38.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ruhsatta New Corsa yazmasının anlamsızlığını epey önce burada konuşmuştuk, yani bu duruma sadece makyajlı kasalarda değil, öncekilerde de rastlıyorduk.
    Eğer Opel'in planlarında bir değişiklik olmazsa Corsa E'nin 2013 yılı sonunda 2014 model olarak piyasaya çıkması bekleniyor.
    Yeni çıkacak aracın ruhsatına ne yazacaklar merak ediyorum, Newer, Newest falan mı acaba ?
    Ayrıca ille birşey yazılacaksa neden İngilizce, trafik şubelerinde bir kişi de bunu sorgulamış mıdır ?
  • Yine yanlış yaptık o zaman. 2006 yılında sirverline almıştım, Corsa D çıkmıştı.

Kasko yaparken iki New Corsa var, New corsa 31.000 lira deger, NM ydı sanırım 34 bin kusur cıkıyor. anlayamadık.
  • Niye yanlış olsun, beğendiğin bir araç vardır, bir iki sene beklemek de istemezsin, gider alırsın.
    Benim anlayışıma göre gayet normal bir davranış

Koskoca sigorta şirketleri araç modeli konusuna bir standart getirememiş demek ki.
    2011 model Corsa deyip bir de donanım seviyesini seçince New NM falan gibi zırvalara gerek kalmadan değerinin çıkması lazım.
    Astra'daki gibi iki kasa aynı anda üretilmeye devam ediyor olsa anlarım ama öyle bir durum da yok.
  • Sonax sonrası..
     'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • arkadaşlar resim yükleyecem biraz yardım lütfennnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsa33eh577

arkadaşlar resim yükleyecem biraz yardım lütfennnnnn

www.imageshack.us adresini kullanmanızı öneririm..
  • kusura bakmayın ama ben onu yapamıorum yardımcı olursanız sevinirim..mail adresiniz varsa fotoları atayım.....
  • Resimler bekliyoruz arakdaşlar.. Özellikle su mavisi renginde ve body kit olan arkadaşların resimlerini bekliyorum
  • Gelen giden yok ben koyayım bir tane :)

'Corsa' Galeri
  • süper bir manzara neresi burası?
  • Safranbolu-Bartın yolu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süperrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Gelen giden yok ben koyayım bir tane :)

'Corsa' Galeri

• şimdilik bu kadar...
    1 ay sonra lastikli haliyle
     'Corsa' Galeri
  • of of pırıl pırıl tertemiz çiziksiz 10 numara valla

Aracın çok değişecek Emir, bambaşka bir gözle bakmaya başlayacaksın. Güle güle kullan
  • saol serdar abi.
    bu arada izmirden göbei boşuna beklemişiz şu an elimde takılı olmayan bir tane fazla göbek var. onu da ilk fırsatta ulaştırırım
  • Neden fazla göbek var, anlamadım ?
  • muhtemelen kutuya düşmüş. hepsini takmış bora ama kutunun içinden bir tane fazla çıktı takılmamış
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.