Şimdi Ara

'Corsa' Galeri (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
4
Favori
38.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metalramco

quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Abi jantı bırakta İstanbula tatile gelmeyi düşünmüyormusun ya? Geçerken yol üstü nasılsa Vardallardan 1300 liraya jant+göbeklerinide al gel burda misafirim ol

tatile değilde iş görüşmesine gelebilirim.. Jant işi kolay satılmamışsa alırız
    Satılacağını sanmam ama 2 3 ay daha satılmazsa fiyat biraz daha aşağı çekebiliriz
    Belki bende senin hafif alajımlı jantlarını alırım Bu arada senin arabada 14 mü
    15 mi jant vardı fabrika çıkışı??

Gel abi gel bekliyorum
    Benim orjinali 14" teneke gelmişti.
  • Baris hocam temmuzun sonunda bi kac hafta didim altinkumda olucam :) belki raslasiriz trafikte zaten cok kucuk yer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf89

Baris hocam temmuzun sonunda bi kac hafta didim altinkumda olucam :) belki raslasiriz trafikte zaten cok kucuk yer :)

Hocam PM'den telefonumu atıyorum, vardığında ara beni, rastlaşmayı beklemeye gerek yok, direkt görüşürüz
  • barış bende eylül ortasında orda olcam askerden çıkınca=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

barış bende eylül ortasında orda olcam askerden çıkınca=)

Sağ sağlim gel, bi Cafe More yaparız artık
  • Ağustos sonuna doğru Bodrum'dayım, dönüşte ben de mi uğrasam acaba Didim'e ?
  • Abı beklerım, ailecek gelirsen güzel bir yer de ayarlırız, şöyle 1-2 gün takılırsın, rehberliğini de seve seve yaparım
  • Araçtaki son deşiklikler, yan cam filmleri cezalardan dolayı riske atmadan söküldü, arka cam kelebekler kaldı. Arka cama Atatürk imzası yapıştırıldı, ön arka bodykit alınıp monte edildi.

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silivrilimehmet -- 7 Haziran 2010; 11:26:15 >
  • aydın'dan sevgilerle...
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
  •  'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: silivrilimehmet

'Corsa' Galeri

Tek eksiğin Krom Egzoz Ucu gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalramco -- 3 Ağustos 2010; 11:31:53 >
  •  'Corsa' Galeri

biraz kirli ama idare edin,maksat konuya renk gelsin
  • Merhaba Arkadaşlar.. Birşeyler yapmaya çalıştım. Paylaşayım dedim :)

34 yb 9190

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • Süper olmuş, panjurun içini nasıl aydınlattın?
  • Selamlar Bekapa

Teşekkür ederim hocam. Birşeyler yapmaya çalıştım. Panjurun üst kısmına led çektik. Sonra o ledi girişi parklara bağladık. Çok zor bir işlem olmadı.
  •  'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • Arkadaşlar ;
    bu siyah inci de benim yeni yol arkadaşım. 2Ay Oldu hayatıma gireli Daha önce 2006 Model 1.4 TDCİ 68 PS Ford Fiestam vardı.
    Bu marka ve model hiç aklımda yoktu, 2010 Ford Fiesta,Toyota Auris vb... bakarken, kayınpederimin aklıma girmesi ile birden benim oluverdi :)

TEKNiK ÖZELLiKLER VE DONANIMLA İLGİLİ DETAYLI BİLGİYE AŞAĞIDAKİ DİREKT LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ ...

Corsa Teknik Özellikler

'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
  • Hayırlı olsun ; kazasız belasız keyifli sürüşler
  • hayırlı olsun...allah kaza bela vermesin...ben de yakında koyacağım inşallah benim arabamı..bi uygun zaman bulamadım :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.