Şimdi Ara

'Corsa' Galeri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
474
Cevap
4
Favori
38.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhanshen
    ..ayrıca sormak istediğim bu araca cam filmi olur mu? Olursa hangi numara olur?

Bu sorunun yanıtını filmsever arkadaşlar versin, ben bu konuda cahil sayılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 15 Mayıs 2010; 17:33:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanshen
    ..ayrıca sormak istediğim bu araca cam filmi olur mu? Olursa hangi numara olur?

Bu sorunun yanıtını filmsever arkadaşlar versin, ben bu konuda cahil sayılırım

:) eywallah abi..film yaptıran arkadaşlardan yorum bekliyorum o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Belki ileride canın sıkılır ve ille birşeyler yapayım dersen 17" jant düşünülebilir.

Trabzon Opel Vardallar'da yatıyo abi jantlar
  • Öncelikle maşallah diyelim.

Bu arabaya film süper olur bence. en açık ton hiç belli olmaz bence onu düşünmeyin, 2 numara diye geçen en açığın bir koyusu bence süper olur.
    Tabi zevk meselesi başka fikirlerde gelecektir.
  • Bekapa'nın dediklerine katılıyorum.. Aracın içini gösteren film vurmanızı tavsiye ederim.. Diğer şartlarda polis ile sıkıntı yaşayabilirsiniz
    Bir de Sonax'ın bir film uygulaması var ama adını tam bilmiyorum , yanlış olmasın ama film vurmadan camları karartıyolar diye biliyorum
    Bi araştırın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Öncelikle maşallah diyelim.

Bu arabaya film süper olur bence. en açık ton hiç belli olmaz bence onu düşünmeyin, 2 numara diye geçen en açığın bir koyusu bence süper olur.
    Tabi zevk meselesi başka fikirlerde gelecektir.

Eywallah hocam.2 numara film araştırıcam biraz bakınıcam..Tavsiyen için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

Bekapa'nın dediklerine katılıyorum.. Aracın içini gösteren film vurmanızı tavsiye ederim.. Diğer şartlarda polis ile sıkıntı yaşayabilirsiniz
    Bir de Sonax'ın bir film uygulaması var ama adını tam bilmiyorum , yanlış olmasın ama film vurmadan camları karartıyolar diye biliyorum
    Bi araştırın derim

ben bunu da araştırıyım..ama zaten şu anda benim camlar karartılmış camlar..yani gündüz güneşte film var gibi duruyor..filmsiz daha fazla kararacağını sanmıyorum :) ama yine de teşekkür ederim tavsiyen için..
  • Didim'in tozundan

'Corsa' Galeri
  • Barış dur allahaşkına öyle denizli menizli resimler koyma...
    Tatil gününü yarına iş yetiştirmek için evde çalışarak geçirmiş ve halâ deli gibi kod yazmaya devam eden bir bünye olarak, her an "eehh başlarım işine de projesine de" diyerek cinnet geçirebilirim
  • Didim Taşburun mevkii sağ tarafta görünen kara parçası aslında küçük bir ada, yüzerek geçilebiliyor.

Şimdi fotoğraflarla idare et, yazın da tatile gelir işlerin acısını çıkarırsın abi
  • Haskan GSİ

'Corsa' Galeri
  • Maşallah diyelim, her türlü gsi a saygımız var
  • 10 numara
  • almaya niyetlenmiştim,bütçe genişleyince bi sonraki gsi 'ı aldım ben de :)
    ama kesinlikle b kasa gsi 'ın tadını vermiyor benim araç.
  • 1-2 şişe bira içip eğlendiğimiz gecenin sabahı :)

'Corsa' Galeri

bunlar da ufak denemeler:

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • hangi bi iki bira abi kaç kasa var orda
    corsaya da maşallah diyelim
  • az fazla kaçırmışız

teşekkür ederim
  • Haha şarkıda alayına isyan, beri gelin gibi olmuş Güzel şarkıdır şaka biyana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgn

Haha şarkıda alayına isyan, beri gelin gibi olmuş Güzel şarkıdır şaka biyana.

türkçe tercümesi "ayrıl da gel", o esnada ganyan oynuyoudum da, ordan gelme parça Tityo ablamıza da saygılar buradan.
  • Evet bir kaç resimde benden.

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.