Şimdi Ara

'Corsa' Galeri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
4
Favori
38.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silivrilimehmet
    En alt resimde dairesel çizikler çok var gibi duruyor. Sizde boya işinde çok detaycısınız, makine ve cilaları alıp kendiniz uygulasanız daha ucuz ve uzun ömürlü olmazmı?

Serdar bey bence aracınıza Fk1000p (katı Wax) alın derim. Boya koruma yaptıktan sonra ayda bir 2 ayda bir yapsanız kırmızının en güzel rengini sergilersin.

Birde bu araca 1 numara film çok güzel giderdi ama bende yan camları polis korkusuna söktüm, araba çıplak geliyor gözüme.

Dairesel, düz, çapraz, her türlü kılcal çizik bol miktarda mevcut maalesef.
    Aslında forumda göründüğüm kadar da detaycı ve titiz değilim, kendim uğraşamayacak kadar da tembel ve sabırsızım

Cilasından pastasına kadar daha yapılabilecek/yaptırılabilecek pek çok şey vardır elbet
    fakat ben temel olarak yapılabilecek boya koruma vs gibi şeyleri yaptırmakla yetiniyorum.

Genel olarak fazla popüler olmuş şeylere karşı bende bir antipati oluşuyor, cam filmi de bana böyle hissettiren şeylerden biridir
  • resimler güzelmiş gercekten de..jantlar orjınalmı.degılse marka model nedır acaba 16" ıcın..
  • Bende çiziklerden biraz anladım, yapmak istemeyişinizi. Fakat boya koruma yaptırdıktan sonra Fk1000p uygularsanız ve ayda bir veya 3 ayda bir yapsanız 45 dakikanızı alır, boya korumanın ömrünü uzatır.

Aslında sizin gibi aracın tüm detaylarını inceleyip dışına bu kadar az özen göstermeniz de tembellik demeyelim istanbul şartları diyelim. (Kötü örnek ) En büyük keyfim tertemiz arabayla gezmek. Fakat yıkamacılara çok gıcığım. Ne zaman yıkamaya versem ertesinde kendim yıkasam, silerken yeni olan ince çizik görüyorum ve yağdırıyorum.

Film olayı ise; aracınıza bir kere yaptırsanız ne kadar yakışacağını göreceksiniz. Ben filmleri sökeli bir hafta oldu gören herkez ne yaptın, oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silivrilimehmet -- 5 Mayıs 2010; 15:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

resimler güzelmiş gercekten de..jantlar orjınalmı.degılse marka model nedır acaba 16" ıcın..

Aramıza hoşgeldin, yakında "Serdar99'un jantlarını kıskananlar klübü" kurucam forumda

Jantlar orjinal Opel jantları, 5 bijonlusu GSI'ın stock halinde geliyor.
    Resimdekiler 4 bijon ve 17"

Not: Orjinal olarak 16" yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 4 Mayıs 2010; 11:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

'Corsa' Galeri

Kenan İmirzalıoğlu'na benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

quote:

resimler güzelmiş gercekten de..jantlar orjınalmı.degılse marka model nedır acaba 16" ıcın..

Aramıza hoşgeldin, yakında "Serdar99'un jantlarını kıskananlar klübü" kurucam forumda

gercekten guzelmıs ..17 bızım corsalara oluyormu..4 kısı oturursa sorun cıkmaz dımı belkı bende yaptırırım..
  • quote:

quote:

quote:

gercekten guzelmıs ..17 bızım corsalara oluyormu..4 kısı oturursa sorun cıkmaz dımı belkı bende yaptırırım..

Benim jantlarda 17" + arabamı 4 cm alçalttım ve hiç bir sorun yok.
    4 kişi jantın üstüne bile otursa sorun çıkmaz
  • bu renk neden Türkiye'ye gelmiyor acaba??
    bence Corsa'ya yakışan renkler arsında

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalramco -- 10 Mayıs 2010; 10:20:23 >
  • Türkiye'de, aslında en çok İstanbul'da bu renk ticari taksiyer olduğundan fazla tutulan bir renk değildir. Ben de bazı modellerin sarılarını beğeniyorum, eşime gösteriyorum ne o öyle ticari taksi gibi diyor.

Bayanlara göre zaten en güzel renk siyah. Ne takıntıları varsa bayan sürücülerin %80 i siyah kullaırken, diğer bayanlar ise yeni alınan araçların eşlerine verdikleri etki yine sah yönündedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalramco

bu renk neden Türkiye'ye gelmiyor acaba??
    bence Corsa'ya yakışan renkler arsında

Bence de gayet güzel, hâtta OPC'nin mevcut olduğu sayılı birkaç renkten biri de bu.

Gerçekten yakıştığı araçlar var, mesela bir zamanlar tek kapı Fiat Stilo'ların sarılarına hastaydım.

Fakat sarının bizim memleketteki imajı gerçekten de kötü.
    Uzaktan taksi zannedip işaret edenler bile oluyordur
  • quote:

• Bu da benim corsa 1.2 enjoy 111
     'Corsa' Galeri
  • quote:

quote:

Alsammı acaba? Taksi sanıp binen kızları istedikleri yere götürürüm
  • quote:

quote:

quote:

Alsammı acaba? Taksi sanıp binen kızları istedikleri yere götürürüm

Bunu hiç düşünememiş olmam artık yaşlanmaya başladığımın işaretidir
  • quote:

Bunu hiç düşünememiş olmam artık yaşlanmaya başladığımın işaretidir

yok be abi ne yaşlanması
  •  'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

Şimdilik bodykit ve corsa sport susturucuyla bu kadar..Tavsiyesi olanların görüşlerini bekliyorum :)
  • 41 kere maaşallah
  • Aracın bu hali gayet hoş ve yeterli.
    Piyasada Cosmo jantlı ve bodykitli çok fazla araç yok, gözüme değişik ve güzel göründü.
    3.fotoğrafta oldukça yakışıklı çıkmış

Belki ileride canın sıkılır ve ille birşeyler yapayım dersen 17" jant düşünülebilir.
  • quote:

41 kere maaşallah

eywallah hocam sağolasın..amin :)
  • quote:

Aracın bu hali gayet hoş ve yeterli.
    Piyasada Cosmo jantlı ve bodykitli çok fazla araç yok, gözüme değişik ve güzel göründü.
    3.fotoğrafta oldukça yakışıklı çıkmış

Belki ileride canın sıkılır ve ille birşeyler yapayım dersen 17" jant düşünülebilir.

Sağolasın serdar abi..seninkinin yanında sempatik kalır bizimki anca :) İleride 17inc düşünüyorum dediğin gibi..ayrıca sormak istediğim bu araca cam filmi olur mu? Olursa hangi numara olur?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.