Şimdi Ara

'Corsa' Galeri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
4
Favori
38.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diger renklerin varligini reddediyorum :D
  • Sonunda bir iki foto çekebildim..Modifiyesiz çıplak hali..Zamanla geçirdiği evrimi burda paylaşmayı düşünüyorum :)

1.4 Cosmo 2008..

Gökhan Şen,İstanbul,Yaş 28..Hörmetler :)

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • şu halde bile bence yeterli güzellikte,maşallah diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksky

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar99

Üzerindeki jantlar da güzel gerçi, almayı düşündüğünüz 17'ler Opel mi yoksa piyasadan herhangi bir marka mı ?
    Naçizane önerim tamponları boyatmayı düşünmeniz olur, tabii ben böyle memnunum derseniz o ayrı

EDIT : Ufak tefek çizik göçük gibi sorunları komple boyaya gerek kalmadan Auto King'de yaptıran ve memnun kalan arkadaşlarımız var, siz de gösterip fikir alabilirsiniz.

Aslında çok kollu 16" Astra H jantı aradım bir süre , ama sonra vazgeçip aftermarket almaya karar verdim serdar abi.Bir süre beyaz jant sevdası geldi ama kısa sürdü, şimdi beğendiğim model şu :

'Corsa' Galeri

Biraz farklı ve sade bir model, değişik duracak aracın üzerinde.Tamponları adlığım ilk günden beri boyatmayı düşünüyorum fakat araştırmak için pek zamanım olmadı, ne kadara mal olur hiç bilmiyorum.Birde bazı araçlarda görüyorum, boyanan tamponlar bir süre sonra çatlıyor, kabarıyor vs. Sanırım işçilikle alakalı bir durum.Makyajlı tampon alıp onu boyatma düşüncemde var, göze daha hoş görünüyor onlar.İş ve okuldan zaman bulursam araştırmamı yapıp kesin bir karar vereceğim.EĞer bu tampon boyatma hakkında bilginiz varsa ve benimlede paylaşırsanız çok sevinirim.

@ Bekapa : Bunu hiç düşünmemiştim, ilginç bir fikir...Birde siyah jant takıp nasıl durduğuna bakmak şart oldu artık :)

Dün gece bu jantı beyaz bir palio üstünde gördüm.
    Hem arabanın küçük olmasından hemde jantın ofsetinden olsa gerek palio'nun üstünde biraz sırıtmıştı ancak sadece jantı inceleyince çok hoş olduğunu fark ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanshen

Sonunda bir iki foto çekebildim..Modifiyesiz çıplak hali..Zamanla geçirdiği evrimi burda paylaşmayı düşünüyorum :)

1.4 Cosmo 2008..

Gökhan Şen,İstanbul,Yaş 28..Hörmetler :)

Güzel fotolar, modifiye çalışmalarında şimdiden kolay gelsin diyelim
  • Selamlar,

Arkadaşlar konular çok dağınık, genel bölümünün, veya diğer bölümün konuları laf lafı açarak devam ediyor.
  • Çok haklısın, ben de dahil hiç birimiz buna dikkat etmiyoruz.
    Böyle gidersek konuların ayrılmış olmasının bir anlamı olmayacak.

Tüm arkadaşlardan ricam, bundan böyle sorularını ya da paylaşımlarını mümkün olduğunca ilgili başlıklara yazmalarıdır.

Herkese iyi forumlar
  • 1-2 yeni fotoğraf

'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
     'Corsa' Galeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

1-2 yeni fotoğraf

• quote:

1-2 yeni fotoğraf

Dostum aracın çok şık. Bu sayfalarda 09 plakalı corsalar görünce mutlu oluyorum.
  • Güzel fotolar
    Özellikle şu hoşuma gitti.

quote:

'Corsa' Galeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksky

quote:

Üzerindeki jantlar da güzel gerçi, almayı düşündüğünüz 17'ler Opel mi yoksa piyasadan herhangi bir marka mı ?
    Naçizane önerim tamponları boyatmayı düşünmeniz olur, tabii ben böyle memnunum derseniz o ayrı

EDIT : Ufak tefek çizik göçük gibi sorunları komple boyaya gerek kalmadan Auto King'de yaptıran ve memnun kalan arkadaşlarımız var, siz de gösterip fikir alabilirsiniz.

Aslında çok kollu 16" Astra H jantı aradım bir süre , ama sonra vazgeçip aftermarket almaya karar verdim serdar abi.Bir süre beyaz jant sevdası geldi ama kısa sürdü, şimdi beğendiğim model şu :

'Corsa' Galeri

Biraz farklı ve sade bir model, değişik duracak aracın üzerinde.Tamponları adlığım ilk günden beri boyatmayı düşünüyorum fakat araştırmak için pek zamanım olmadı, ne kadara mal olur hiç bilmiyorum.Birde bazı araçlarda görüyorum, boyanan tamponlar bir süre sonra çatlıyor, kabarıyor vs. Sanırım işçilikle alakalı bir durum.Makyajlı tampon alıp onu boyatma düşüncemde var, göze daha hoş görünüyor onlar.İş ve okuldan zaman bulursam araştırmamı yapıp kesin bir karar vereceğim.EĞer bu tampon boyatma hakkında bilginiz varsa ve benimlede paylaşırsanız çok sevinirim.

Bende astra h jantlarına baktım hala da bakıyorum zaten ama sizin seçtiğiniz tarz güzel bir 16 jant da alabilirim ( tabi ne zaman alacağım belli değil 2008 eylülden beri alacağım )

Tampon boyatma konusuna gelirsek eğer, benim aracımda da aynalar ve kapı kolları siyah renkteydi, ben de sonradan boyattım oraları.. O küçük parçaların bile şu an ki boyanma fiyatı 120 tl sizin tamponlar o yüzden çok pahalı olabilir.. Plastiğin metal gibi davranabilmesi için bir ilaç sürüyorlarmış plastik aksamın boyanması sırasında o yüzden pahalı oluyor yani.. Bilginize
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB93988F3 -- 23 Temmuz 2011; 8:11:12 >
  • Çok yakışıklı maşallah
  • 41 kere maşalah plaka neden değişik hocam ???
  • tgn arkadaşımız Kıbrıs'da yaşıyor...
  • Çok teşekkürler
  • Aracı yıkatıp bir sahil turu attım, arada birkaç da fotoğraf çektim

Aslında cila ve motor yıkama da yaptıracaktım ama Sonax çok kalabalıktı,
    sakin bir zamanda gitmek lazım ki aceleye gelip şişirme iş olmasın...

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri
  • quote:

Aracı yıkatıp bir sahil turu attım, arada birkaç da fotoğraf çektim

Aslında cila ve motor yıkama da yaptıracaktım ama Sonax çok kalabalıktı,
    sakin bir zamanda gitmek lazım ki aceleye gelip şişirme iş olmasın...

Süper fotolar..özellikle görsel olarak araba nasıl fotoğraflanır onun ufak bir dersi :)

Dipnot: Modifiye çalışmalarım sürüyor..Bodykitim oldu,çok da güzel oldu..Corsa susturucum hala Almanya'dan gelmedi..Gelince ilk evrim geçirmiş halini burada paylaşıcam inşallah..Fotoları görünce insan sabırsızlanıyor :)
  • quote:

'Corsa' Galeri

'Corsa' Galeri

En alt resimde dairesel çizikler çok var gibi duruyor. Sizde boya işinde çok detaycısınız, makine ve cilaları alıp kendiniz uygulasanız daha ucuz ve uzun ömürlü olmazmı?

Serdar bey bence aracınıza Fk1000p (katı Wax) alın derim. Boya koruma yaptıktan sonra ayda bir 2 ayda bir yapsanız kırmızının en güzel rengini sergilersin.

Birde bu araca 1 numara film çok güzel giderdi ama bende yan camları polis korkusuna söktüm, araba çıplak geliyor gözüme.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.