Şimdi Ara

Corsa gaz pedalı yumuşadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi forumlar.Bugün başımdan bir olay geçti aklım arabada kaldı , sizlere danışmak istedim.Sağolun şimdiden.

Arabayı mahalledeki yıkamacıya götürdüm , 1 saat sonra almaya gittim.Arabaya bindim eve geliyorum ama bir farklılık hissettim araçta.Önce anlamadım farklılığı eve gelip park ederken farkettim ki gaz pedalı baya yumuşak.Park ettikten sonra kapattım aracı ,motor sönükken gaz pedalını yokladım baya baya yumuşak. Hani basıp bırakınca geri topluyor fakat çok rahat basılıyor. Önceleri böyle değildi eminim.

Nette biraz araştırma yaptım. Gaz teli , gaz pedal yayı falan filan demişler hep fakat sorunlar çoğunlukla pedal çok sert şeklinde. Ben anlayamadım bu işi sizlerden bilgisi olan , fikri olan varsa bekliyorum.

Araç 2004 model opel corsa 1.2 benzinli 160bin kmde.

• Gaz padalı zaten pamuk gibi olur, debriyajla karıştırmış olmayasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performansta değişiklik varmı
    Örnek olarak gaza yarım basınca daha geç hareket etmesi gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem yok hocam nedendir bilmem her yıkamaya verdiğimde pedallar ve direksiyon yumuşacık olur benim de. Araç kuruyunca eski halini alır. Sanırım lastiklere su tutulmasıyla iigili bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performansını deneme şansım olmadı henüz. @El Shaarawy AC Milan
    @rubelhizb Ben ilk kez karşılaşıyorum hocam , belki dediğiniz gibidir.Kuruyunca eski haline döner.Hoş dönmese de olur da bir sıkıntı mı var acaba diye aklıma takıldı.
    Hani bir teli yayı falan kopmuş olabilir mi acaba? Gerçi işlevinde sıkıntı yok sadece yumuşadı pedal.
  • Hiçbir sorun yoktur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerkesMemnun

Hiçbir sorun yoktur bence.

Ben de alıştım zaten hocam. Sanırım normale döndü, performansı falan normal yani.
    Ekleme:Normale döndü derken, normali buymuş demek ki demeye çalıştım, halen yumuşak yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdfBAr -- 10 Şubat 2015; 21:40:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C4 Gaz Pedalı Titreme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :))) kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.