jj < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 15 Kasım 2024; 11:50:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fren balatası ısınınca direksiyonu titretiyor. (Çözüldü)
-
-
Yazdıklarınıza göre ferodo.
-
trw için sert diyenler olmuştu isterseniz deneyebilirsiniz ancak diskinizi tornalatın ya da yeni disklere takın.
-
Valeo öneririm
Şayet sorun çözülemez ise bir olasılık daha var.
Aks aksın kendisi değil kolu, usta hatta akscı bile bunda sorun yok der.
Ustalar aks kafasına bakar, hissedilemez aks kolu yalpası.
Frene basıldığında, titreşime neden olur, ilerleyen durumlarda fren sürtmesi yapar.
Not: hemen her marka balata kullandım, bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 11 Haziran 2024; 23:23:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulabilirsen Otto Zimmermann
-
8 senedir kale kullanırım. Isınınca direksiyonda titreme falan olmadı hiç. 4 farklı araçta kullandım ayrıca.
Ben düzenli Feredo kullanıyorum.Öyle 20-25 binde hiç bittiği olmadı.Şuan mesela 45 bin oldu hala gider ötme falan yok.Siz ne yaptınız 15 binde bitirecek
Yüksek hız arabajı virajdan viraja atma. Işıklara gelinceye kadar tam gaz sonra sert fren.
kale balata taksici balatasıdır...
genel tüm filo araçlarında kale ve benzeri A ve A+ ürünlerin muadili B grade diyelim balatadır...
eti kalın, performans yerine uzun ömrü karşılayacak ve iş görecek bir balatadır...
disk eğilmiş olabilir, titreşimin büyük sebebi disk eğilmesidir...direksiyona vurur...
balata yüzeyi birbirlerine alışık olmadığı için ayar gerekebilir...(torna,zımpara gibi)
ama ve sanırım sen yola çıkmadan önce kule'den kalkış için izin istiyorsun...
yakıt ikmali için durduğunu görmemişler
-
bu sürüş stiline ferodo ds performance,ebc tarzı balata almanız lazım
-
Aynı sorunu hi-q balata kullanırken yaşamıştım, başta disk sandık fakat balatayı valeo ile değiştirince sorun düzeldi, aşağı yukarı 7-8.000 km oldu titreme ile karşılaşmadım.
Ekleme: Valeo uygun fiyatlı orta-üst kalite pek ötme yapmayan bir marka diye biliyorum, tavsiye ederim.(Jantlarda oldukça siyahlaşma yapıyor)
Güncelleme: 10.000 km fln oldu, öyle bir çığlık atıyor ki bosch balata sesine alışık kulaklarım bile buna dayanamıyor, bosch ile sokağa girince duyulurdu ses bununla mahalleye girince duyuluyor evden :) şaka maka gerçekten hiç böylesini görmemiştim belki benim disklerin uymadı bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Her cıyakladığında buraya yazdığım yorum aklıma geliyordu editledim de için rahatladı işte o seviyede :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 13 Ağustos 2024; 1:33:51 > -
Biraz alakasız ama frene basınca direksiyon çok hafifliyor sağa sola kendiliğinden çok azıcık oynuyor. Bu normal mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynısı benim Nemoda da oluyor.
Frene birden basarsan direksiyon sola bı cm kadar dönüyor.
Bu konuda yazilan sorunlarin kaliper ve diskler ile ilgili olma potansiyeli de var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kale balata ve kraftvoll fren diski çöp arkadaşlar almayın.
Aynısı standart Ferodo ile de oluyor bende. Soğukken sıfır sorun. Aşırı virajlı inişlerin sonunda yapıyor. Meyle disk ve Ferodo balatayı sıfır takmıştım. Ayrıca arka balatalar 25bin giderse öpüp başıma koyarım. 20 zor çıkıyor. Türkiye'de zor bulunur, Avrupa'dan Ate seramik almayı düşünüyorum. K.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 yıldır Kale marka aynı balataları, diskli araçta sorunsuz kullanıyorum...
-
-
Sağ şeritten tin tin 70 gidersen sıkintı yok. 200 üstü git bakalım ne oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ankara"ya yol tarifi
- 1.6 tdi enjektör dibinde mazot
- gaza basınca beyaz duman atıyor
- oto şampuan tavsiye
- honda civic yakıt tüketimi
- kia sorento 2024 fiyat
- togg fabrikası gemlik"te nerede
- citroen c4x shine bold fiyat
- byd seal lion
- trafik cezası itiraz dilekçesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X