|
'Corsa' Genel (2103. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yağı 5 litrelik su şişesine çekip yağ değişimi yapan bir benzinciye verebilirsiniz. Ben sanayide tanıdık bir ustaya veriyorum, o döküyor. 2 kere de yetkili servise bırakmıştım, alıyorlar sorun eden olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: khansternAhhahahaaaaa
Çok teşekkür ederim ama yağ işinde bir petrolden destek almak lazım, cevreyede zarar vermeden akitmak lazim.. arkadas yag cekme makinesinden bahsetmis ama cekilen yagi cevreye zarar vermeden nereye bosaltabilirsin ki :)
Geri kalan filtreler kolay , tek poleni takarken torpidonun ve filtre kapağının tırnakları kırılmasın yeter o da işte sabır gerektiriyor, servisteki ustalar el alışkanlığı 2dk de değiştiriyor ama birde mal bizim olduğu için özenli yapılinca süre uzayacaktır..
Misal ben hava filtresini kendim değiştirsem kutuyu komple söker iyice yıkar kurular siler öyle takarım, poleni taksam şarjlı süpürgeyle tozu toprağı çekerim, klima köpüğü vs yapar öyle takarım , bu sebeole 1 saatlik bakım bana 4 5 saate mal olur
Panjura gelince arabanin rengi gri oldugu icin siyah detaylar daha sportif ve guzel gorunecektir ;) kaplama belki ilerde sökmek istediğinde kromda leke bırakabilir, plastidip boya ile yap derim :)
Bu arada herkesi facebook grubumuza da bekleriz opeltrteam 😊
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
Gelir inşallah hocam -
-
Araba harika gözüküyor hocam, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.
-
Teşekkürler hocam daha iyileri size nasip olur inşallah -
Merhaba arkadaşlar bende yeni araniza katılıcam elimdeki para ile essentia en boşunu aldim.
147.000 e park sensör hediyesi kuvars gri ren corsa anlaştık
Sorum şu öndeki ledli kısıma serviste led yatırabilir miyiz acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
öndeki led kısım fara dahil (edition paletten itibaren led aydınlatmalı far gelir ) olduğu için malesef komple far almak lazım yinede servise bir sorun belki uygun fiyata verebilirler size -
Bu arada benim aracımla aynı renk almışsınız harika seçim :) -
Hocam gelmedimi senin araç -
Allah razı olsun hocam teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mucoyahoMerhaba arkadaşlar bende yeni araniza katılıcam elimdeki para ile essentia en boşunu aldim.
147.000 e park sensör hediyesi kuvars gri ren corsa anlaştık
Sorum şu öndeki ledli kısıma serviste led yatırabilir miyiz acaba.
hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler..
led farlar baya baya pahalıya mal olur, varsa şayet çıkmacılara bir bakın olmadı orijinalini hiç bozmayın sadece halojen ampülleri led ampüllerle değiştirin hem daha uygun olur hem de aracın orijinalliği bozulmamış olur
-
çok teşekkür ederim hocam bilgiler için
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet hasan
Hocam gelmedimi senin araçHocam araç geldi ama teslim almadım henüz, ayın 5inde kısmetse bayiden teslim almaya gideceğim. Gümrük süreci uzadı biraz ne yazık ki ama gelmiş nihayet. Android otoyu ilk başlarda neden çalıştıramadınız. Bağlantı problemi mi vardı ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam fotoları bekliyoruz senden
İlk başta telefonun android sürümü yeterli değildi 10 ve yukarısıni kabul ediyormuş arabada ki sistem sonra telefon sürümü guncellendi bir kaç defa denedim çalışmadı en son yabancı siterlerden birinde sorunla ilgili çözümü buldum meğerse araca kabloyu bağlamadan önce programı açmak gerekiyormuş sorun şimdilik çözüldü fakat daha Türkiye sürümü olmadığı için kısıtlı program çalışıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet hasan
Hocam fotoları bekliyoruz senden
İlk başta telefonun android sürümü yeterli değildi 10 ve yukarısıni kabul ediyormuş arabada ki sistem sonra telefon sürümü guncellendi bir kaç defa denedim çalışmadı en son yabancı siterlerden birinde sorunla ilgili çözümü buldum meğerse araca kabloyu bağlamadan önce programı açmak gerekiyormuş sorun şimdilik çözüldü fakat daha Türkiye sürümü olmadığı için kısıtlı program çalışıyorAldığımda atarım hocam tabiki :) Evet, android 10 olmayan cihazlar sorun yaşayabiliyormuş. Benim tel android 10, umarım bir problem olmaz. Heyecanla bekliyorum arabayı almayı. Bakalım nasıl olacak. Adana'dan alacağım bu arada aracı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner2140 -- 1 Ocak 2021; 21:29:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X