Şimdi Ara

Corsa mı Micra mı Yaris mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
7.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • soruya cevap alamadım:)bu para 20bin bile olsa yarise verilir mi?

jazzı ben çok beğeniyorum dün galerici bir arkadaşı aradım. "2. elde km'si düşük temiz jazz bulamazsın. bulursan da yüksek fiyatt çekerler" dedi. haklı çünkü araç çok az yakıyor ve performanslı. kullanıcıları memnun.

ben bu yarise 21 verip almayı düşünüyorum.

ayrıca sadece corsa yazan arkadaşım. tamam da niye corsa. sadece corsa yazmak kimseye fikir vermiyor işte. bu yüzden tekrar tekrar konu açıyoruz. araçların özelliklerini eksileriyle ve artılarıyla yazarsanız; duruma tamamıyle hakim oluruz. bu başlıkları herkes okuyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 13 Ekim 2010; 11:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

soruya cevap alamadım:)bu para 200 bile olsa yarise verilir mi?

jazzı ben çok beğeniyorum dün galerici bir arkadaşı aradım. "2. elde km'si düşük temiz jazz bulamazsın. bulursan da yüksek fiyatt çekerler" dedi. haklı çünkü araç çok az yakıyor ve performanslı. kullanıcıları memnun.

ben bu yarise 21 verip almayı düşünüyorum.

ayrıca sadece corsa yazan arkadaşım. tamam da niye corsa. sadece corsa yazmak kimseye fikir vermiyor işte. bu yüzden tekrar tekrar konu açıyoruz. araçların özelliklerini eksileriyle ve artılarıyla yazarsanız; duruma tamamıyle hakim oluruz. bu başlıkları herkes okuyor çünkü.

az yakan çok kaçan bir alternatif sunayım size...Alman -Japon Melezi...Smart platformunda üretilen sınıfının en donanımlı ve en ekonomik ve en performanslı ve en genç arabası: Mitsubishi Colt...21000 TL seviyelerinde yeni kasa bulabilir, birkaç bin TL ekleyerek otomatiğini alabilirsiniz...yeni kasada hız sabitleyici gibi üst sınıflarda bile olmayabilen donanımları mevcut...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-colt-mitsubishi-colt-1-3-invite-28327513/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-colt-2009-colt-yeni-kasa-44-binde-lpg-li-cok-ekonomik-boya-yok-hatasi-32625911/detay

Jazzdan tek eksiği bagajı ve 2.el performansı...zaten 2.el performansı iyi olduğu için temiz bir Jazz alamıyor, 2. el performansı düşük olduğu için bu kadar genç Colt alabiliyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 13 Ekim 2010; 9:16:17 >

• up
  • Atmosphere dostum öncelikle selamlar sizin düsünce ve isteklerinizi yazdıklarınızdan az cok anlamaya calıstım bende bir 2006 1.4 twinport easytronic corsa sahibi olarak size cevap vermek isterim öncelikli olarak erkek biri için micra pek hoş kaçmıyor kanımca yarisde öle gerçi ama o daha binilebilir cinsten corsadan bahsetmek gerekirse benm corsam easytronic sanzumanlı çelik jant abs klima ön 2 cam otomatik 4 airbagli versiyonu ben çok memnun deilim araba sanzumanından dolayı cok sekiyor cok titriyor yol tutuşu oldukca zayıf ani tepkilere karsı hiç direnemiyor ancak yakısı otomatik olmasına ragmen gayet iyi bu 3 ü dısında bi önerin varmı derseniz kesinlikle mitsubishi colt derim hele tek kapısı size uyuyosa mükemmel bir araçtır 1.3 motor 95 beygirlik sınıfına göre oldukca kuvvetli motoruyla hem yakıt acısından hem donanım acısından hemde yol tutuşu acısından oldukça başarılı bir araçtır.İyigünler dilerim

• Ha bide çok pardon unuttum sizinde yazdıgınız gibi yaris ve honda jazzlara bakarsanız micralardada biraz öle hep boyalıdır degiseni vardır bu araçların cogunda buda kronik yol tutuşu problemindendir en az corsada var yalnız bu dagılma olayı bunuda söyleyim ben size yine colt diorm aklınızın ucunda bulunsun forumda birsürü colt uzmanı ve sahibi kişiler var onlarda yardımcı olurlar araştırmanızda...
  • opel corsa
  • kendi aracım diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu grubuda düşünebilirsin.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-cordoba-sahibinden-temiz-tdi-cordoba-33152822/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal-El.

Ha bide çok pardon unuttum sizinde yazdıgınız gibi yaris ve honda jazzlara bakarsanız micralardada biraz öle hep boyalıdır degiseni vardır bu araçların cogunda buda kronik yol tutuşu problemindendir en az corsada var yalnız bu dagılma olayı bunuda söyleyim ben size yine colt diorm aklınızın ucunda bulunsun forumda birsürü colt uzmanı ve sahibi kişiler var onlarda yardımcı olurlar araştırmanızda...

Kronik yol tutuş problemi nedir? Böyle bir saçmalığı ilk defa duyuyorum, kusura bakma.
  • Micra
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified
    quote:

Ha bide çok pardon unuttum sizinde yazdıgınız gibi yaris ve honda jazzlara bakarsanız micralardada biraz öle hep boyalıdır degiseni vardır bu araçların cogunda buda kronik yol tutuşu problemindendir en az corsada var yalnız bu dagılma olayı bunuda söyleyim ben size yine colt diorm aklınızın ucunda bulunsun forumda birsürü colt uzmanı ve sahibi kişiler var onlarda yardımcı olurlar araştırmanızda...

Kronik yol tutuş problemi nedir? Böyle bir saçmalığı ilk defa duyuyorum, kusura bakma.

Bilmeden yapılmış bir yorum işte.
    3,5 senedir kullanıyorum, daha yol tutuşla ilgili bir problem yaşamadım.
    Çiziklerimi de; ya park alanında ben yaptım, ya da başkaları çizdi.
    Aracı limitlerinde kullanıyor herhalde arkadaş.
    Tamam Corsa ve Fiesta kullandım aynı sınıftan ve yol tutuşları daha iyiydi ama atla deve de değil tabii ki.

• quote:

bu boyaların sebebi genelde bu arabaları bayanlar tarafından tercih edilmesi ve şehir içinde sık kullanılması olabilir.
  • illa 3ü arasındansa 1. yaris, 2. micra, 3. opel derim ama;
    yarise uzun süre bindim, ev arkadaşımda vardı, sıkıntısız araç ama arka koltuklar diğerlerine göre dar sanki,
    micranın iç tasarımı güzel bence, dışıda hoş
    corsanında sağlam olduğunu ve 1.4 16v olanlarının iyi kaçtığını biliyorum, anlatanlar çok övdü o aracı da bana

ama arkadaşların dediği gibi colt daha yeni model bulabilirsiniz, bence güzel araç,
    ama c3 alırsanız donanımı hepsinden çok olur kesinlikle; ancak onu da iyi bakmış birinden bulmak lazım
    saygılar
  • Corsa fakat Corsa'nında koltukları biraz sert gibi...
  • mitsubishi colta ne dersin
  • yaris derim ama eğer fiyatı biraz daha uygun olaydı jazz derdim sana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.