Şimdi Ara

****CoRsA nız kaç YAKIYOR??**** (BENZİN+DİZEL+LPG) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
106.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: rechodayi

1.4 tam otomatik 2014 model aracim sehir ici 49 kurus yakiyor.

seninki bence fazla yakıyor,benimki de 2014(manual)model 31/33krş yakıyor!

Dogrudur dostum biraz zorlamıstım ilk depoda , ikinci depoda 43 kurus yaktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler;...şu kadar yakıyor..... derken ltf şehri de bildirin!

İstanbul da örneğin 40krş. de yakar 50/60krş da yakar yaw bu şehre benzinmi dayanır,ayrıca mazot yakanlar da böyle dertli!

Ben 31/32krş. filan derken Antalya da çok rahat trafik de bunu yapıyorum,aksi durum olsaydı zaten kafadan 40krş yakardı
    tabi bir de sizin kullanmanıza bağlı,ben acaip nazik kullanıyorum korkudan

hadi iyi sürüşler,ben mazotlu da kullanıyorum,nefret ediyorum onun illet sesinden,varmı benzinlisi gibi yaw

• 2014 opel corsa 1.4 tam otomatik ortalama yakit tuketimi 9.5 arac 800 km de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXPOXL

istanbul antalya arası 3 yetişkin bagaj dolu klima hep 2. kademe açık sürat 110-130 arası 7.1lt yaktı. araç 2013 corsa 1.4 otomatik benzinli.

Hocam bir depo ile ne kadar yol gittiniz acaba merak ettim

• Ben ilk Depo ile(43lt Benzin almıştım+2Lt. de depoda vardı) >>630KM gittim ama tam bitirmedim ve sanırım sona kadar gelseydim 650/660KM giderdi ki bu bana göre çok iyi demektir+

Haftaya memlekete gidiyorum Antalya-İzmir güzergahı,anlarız ne kadar uzun-yolda yaktını da da;ben normal de 90KM yi pek geçmem! bu durum da tahminim 800/850KM yaparım diye düşünüyorum
    eski arabamla(eski teknoloji) ortalama 36/38Lt. ile 720KM gidiyordum,bu yeni arabalar kesinlikle çok daha ekonomik,zaten bunu şak diye anladım ama uzun yol yakışını çok merak ediyorum
    bahsettiğim mesafeyi daha önce 2005 model Corsa-VAN Diesel ile 850Km yol yapmıştım o kadar da dikkatli ve yavaş sürdüğüm halde! bu araç 250bin KM de!!! bu KM lere gelince hiç bir
    esprisi kalmıyor dizel aracın yeni iken 1100/1200KM yapıyormuş(eski sahibi öyle söylemişti)!!

• selam;

corsa 1.3 CDTI 2012

depo boş iken 210 liraya fulledim . İstanbulda 770 km yaptım. Bugün benzin ışığı yanınca gittim tekrar doldurmaya kalanı da kullansam rahat 800 ü görürdü. 800 gitmiş gibi hesaplarsam km de 26 kuruş oluyor.

güzergahım ---- ümraniye-altunizade-1.köprü-beşiktaş-aksaray-cerrahpaşa gidiş+dönüş 55 km , 13 defa bu güzergahı gidip geldim 715 km yapıyor, bir kaç defa da ataşehire gidip geldim 55 km de ordan.

Sabah 6.30 gibi çıkıyorum evden , yollar genelde boş oluyor köprüye giriş çıkışım 10 dk civarı. Bu 13 gidişimin 3-4 seferinde akşam yoğun köprü+ tem trafiğine kaldım. Onun haricinde beşiktaş,aksaray vs buralarda bilindik akıcı trafik içinde sürdüm
  • Corsa 2001 tek kapı 1.4 benzin/lpg

Yol: istanbul yolu-bilkent arası 80-90km hızla yaklaşık, 70-80km yol da hafif trafik dur-kalk şeklinde

29litre lpg 350 km

100km/8,3lt lpg

2,34 litresi 19,38 kr 'a denk geliyor km'de

• Herkese selamlar,
    99 otomatik vites 1.4 gls aldım bugün, yakıtı ile ilgili bu yazıları görünce şok oldum, hiç düşünmemiştim bu kadar yakıt yakacağını, istanbulda yaşıyorum yaklaşıl ne kadar yakar ne düşünüyorsunuz?
  • ibrahim2399 kullanıcısına yanıt
    2011 model 43 bin küsür km'de...
    Ortalama tüketim 8.5 LT .
    Rodaj bitince 1 lt daha düşer
  • 2013 model CORSA 1.3 DTE Enjoy Active 95Hp

Henüz 3.650 km de.Cruise control açık vaziyette , 100tl mazot ile şehir içi 420 km şehir dışı 600-650km yi çok rahat görüyorum.
    Ayrıca kullandığım yollar pek de düz sayılmaz , özellikle şehir içi her yer bayır..

Daha iyisini bulana kadar Corsa ile devam.
  • 2004 1.4 corsa enjoy 98000 km de arabama 100 tl lik benzin attığımda max 220km gördüm istanbul içi.
    hergün bayrampaşa güngören yapıyorum. yolun 1 inde dik bayırda ışıklar var orada zorlanıyor araç gerisinde 7 trafik ışıkşarı var. yolun yarısı trafik ve bayır sokak araları nadir 3. vitese çıkıyorum. toplam yol 6km
    1 lt 4.57 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 11 Aralık 2014; 13:30:05 >
  • 2001 CORSA C 1.4 BENZİN&LPG KM DE 0,19 KR YAKIYOR 2 KERE TEST ETTİM
  • 2000 1.4 GLS 16 Valf aracım var. 70 TL( litre fiyatı 2.34 TL) gaz ile 265 Km yol gittim. Sizce durum nasıl?
  • 2007 1.4 otomatik enjoy var. depoyu fulledim. suanda 190 km gittim ve yarıya dustu depo. Sadece istanbul s.ici. gerci suanda oksijen sensörü arizasi var. Onu yaptirinca biraz daha yol giderim herhalde. Benzer arac sshibi olan varsa bir depo ile s.ici ne kadar gittiğini söyleyebilir mi..

• Arkadaşlar, corsa 2010 1.2 enjoy benzinli için verimli ve uyumlu çalışan lpg kiti tavsiye edebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkaboy -- 2 Şubat 2015; 0:56:41 >
  • Merhaba arkadaşlar
    99 model 1.4gls corsa almayı düsünüyorum lpg de yakıt tüketimi nasıldır?

• corsa c 1.4 2004 twinport.
    benzin 4.41 tl
    1km=3,33 ll yaktım. güngören gebze arası. birazda istanbul içi.
  • 1.4 tam otomatik benzinli var arkadaslar pompaciyla akraba olduk. Lpg taktirsam nasil olur sizce bir depo benzinle 450 km anca gidiorum sehir ici istanbul

• 2012 corsa 1,2 benzin. şehir içi (mersin trafiği) ortalama 3 kişi ile beraber km'de 0,34 tl.
  • turkaboy kullanıcısına yanıt
    Aynı model aracı 2011 yılından bu yana z*voli marka kit ile kullanıyorum. bakımını düzenli yaptığın sürece sıkıntı yok. Kit taktırıp, amorti edecek km. hesaplarını iyi yapmanız tavsiyemdir. yoksa çok anlamlı değil.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.