Şimdi Ara

corsa'ya park sensörü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • corsa cdti için orjinal,gövde rengi park sensörünün fiyatı ve taktıran arkadaş varsa memmun mu acaba ? başka bir markanın park sensörü takılır mı ? (honda vb. ),takılırsa garantiden çıkar mı ?

fotorafta görüldüğü gibi yanlardaki çıta üstüne takanı görmedim,daha aşağı takıyorlar,simetrik durmuyor,o zaman.

• selamlar
    bende 1.4 enjoy s/p var. ben egem'de aracı alırken taktırmıştım. başta 200 üzeri bir fiyat çektiler sonra 160-170 civarına bıraktılar yanlış hatırlamıyorsam. karter koruyucu ve cc de taktırmıştım ondan toplam fiyat konuşuyorduk, ayrı ayrı fiyatları pek aklımda kalmadı.
    yer olarak ortadakiler plakanın hemen üzerinde yaklaşık plakanın köşelerinin hizasında, kenardakiler daha yukarıda, çıtanın üzerinde geri vites lambası hizasına takılıyor.
    ben başıma gelen bi olaydan sonra keşke daha aşağıya taksalardı diye düşünmeye başladım. geçenlerde bir gün sokak arasında geri geri yanaşırken arabayı vurdum. bir binanın köşesinden 30-35cm yüksekliğnde kaldırım yola doğru çıkıntı yapmış. aynadan hiç bir şekilde gözükmüyor. böyle durumlar için park sensörüne güveniyordum, duyduğum küt sesiyle güvenimin boşa olduğunu anladım tamponun sol tarafı feci şekilde çizildi, boyatmak zorunda kaldım.
    neyse bu olaydan çıkardığım sonuç, park sensörüne güven olmuyor. karşıda ve sağda solda olanları görüyor ama aşağıda olan engelleri kaçırıyor. artık yanaşacağım yere şöyle bi uzaktan bakıyorum. bi yerden çıkarkende aracın çevresini dolaşıp öyle direksiyona geçiyorum. corsa'nın park sensörü böyle çıkıntı kaldırımlardan veya arabalar geçmesin diye sokak başına konan iskele babasına benzer alçak betonlardan kurtarmıyor maalesef.

• orjinalden olursa neysede sonradan taktırmak greksiz.Tabi bu tamamen benim düşüncem.En güzeli eski yöntemindir arabadan birini dışarıya(sağ yap gel abi sağğ!!!topla topla gel!!!!!!!!!!!!!!! )
  •  corsa'ya park sensörü

bende kenardakiler daha aşağıda orijinal cosmo teknik paket yerleşiminde gözlerinden hiç bişi kaçıyor dikine duran 12lik inşaat demirini bile farkediolar.:)ötmeye başladıktan sonra bi 12-20 cm kadar daha rahatça yanaşabiliorum biraz alışkanlık gerektirior
  • teşekkürler tifosi.herhalde taktıracağız.yoksa beton mantara çıkacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.