Şimdi Ara

Corsair 300R : Black & White (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: özcan35

Bu harddisk , cd-rom kilitleri falan onlarıda beyaza boyayabilirsin. Güzel olabilir o şekilde.

cd rom kilitlerini boyayabilirim beyaza elimde beyaz sprey boya var ama harddisk kilitlerini boyamayi dusunmuyorum, esnek bi yapidan oldugu için zamanla boya dökülme yapabilir. yinede sagol fikrin için ;)
  • Kaliteli olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sade ve güzel
  • Müthiş Gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finkster

Müthiş Gözüküyor

sagolun, begendiginize sevindim arkadaslar :)
  • XPeciaL kullanıcısına yanıt
    Hoş olmuş.

O Beyaz Sleve kabloları nereden alıyorsunuz ? Bir de Enermax Fanlardan memnun musunuz Max. RPM de ses durumları nasıl.

Yurt dışından mı aldınız burada var da.
    http://www.specialtech.co.uk/spshop/customer/Enermax-120-x-120-x-25mm-Cluster-Twister-PWM-Case-Fan-White-LED--UCCL12-pid-13560.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Hoş olmuş.

O Beyaz Sleve kabloları nereden alıyorsunuz ? Bir de Enermax Fanlardan memnun musunuz Max. RPM de ses durumları nasıl.

Yurt dışından mı aldınız burada var da.
    http://www.specialtech.co.uk/spshop/customer/Enermax-120-x-120-x-25mm-Cluster-Twister-PWM-Case-Fan-White-LED--UCCL12-pid-13560.html

Beyaz Sleeve kablolari hazir halde satin aldim, Highflow.nl satiyor fakat Türkiyeye yolluyorlarmi bilmiyorum . Fanlarimdan memnunum çok para saydim bunlara, Max RPM modunda gayet sessiz, benim gibi hassas olanlari tatmin etcektir, benim kasada 6 Adet fan var ve dolayisiyla sesi duyuluyor, ama rahatsiz edici bir ses degil. Daha önceden Cougar Vortex fanlari kullanmis biri olarak bunlarin daha sessiz çalistigini söyleyebilirim.

Bu arada güç kaynagini degistirip yerine CX750M aldim .

• biraz sade olmuş ama şık
  • güzel olmuş gece o beyaz fanlarda cok ciks duruyo
  • Ooo süper mod dendiğinde her tarafından ışık fışkıran şeylere benzememiş hafif ve sade ama ağırlığını belli ediyor.
  • Kıskandım o derece
  • Arkadaslar ilk post'a yeni resimler eklenmistir, begendiginize sevindim, begenen herkese tesekkürler.
  • Ne güzel toplu ferah ferah bir kasa bende kablo topluyorum ama bu kadar ferah olmuyor kesicem fazlalıkları o olucak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspect58

Ne güzel toplu ferah ferah bir kasa bende kablo topluyorum ama bu kadar ferah olmuyor kesicem fazlalıkları o olucak :D

Bende çok uğraşmiştim ilk zamanlar yeni topladığımda bilgisayarı, kabloların tümünü arkadan gecirirsen temiz bi görunume kavuşursun, ve kablo toplama apratının çok etkisi oluyor, tavsiyem kablo toplama apratı kullanman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş
  • Çok hoş görünüyor.
  • Enermax fanlar ayrı bir hava katıyor bide pahalı olmasalardı
  • Çok güzel hocam güle güle kullan.
  • Güzel olmuş.Eline sağlık.
  • bu kasada hard disk sıcaklıkları nasıl hocam
    yuvaları plastikti sanırsam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.