Şimdi Ara

corsair 400r fan tavsiye hava mi sivi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Corsairn 400r kasa sahibiyim kasanin uzerinde 2 adet 120 veya140 mm lik fan yuvasi
    Ayni sekilde kapaktada 120 veya 140 mm lik 2 fan yuvasi mevcut
    Ben marka fazlaligindan dokayi cok kararsiz kaldim 140 mm fan onerilerinizi bekliyorum
    Ve asil konu islemci sogutucusu da alacagim i7 4790k icin h100i demisler sivi sogutmays hava icinde hyper212evo oc u arada bir yapicam yaniboyunda onlinedayim ve patlama sahnelerinde kasma yasiyorum oc yapicagim ekran kartim oc a dayanikli ancak islemci 1 yildir stock fanla calisiyor yeni fan almam gerek sizce sivi sogutma mi yoksa hava mi ses olarak arada ne kadar fark eder ?
    Ve asil olay nzxt nin fsn kontrolcusunu alicagim ancak o fan kontrolcu maks 5 fan kontrol edebliliyor bu yuzden dusuncem soyle
    Kontrol edilcek fanlar ondeki 2 fan 1 islemci fani ve 2 ustteki fanlar eger bunlar yuksek gucte calisir ise icerde yuksek derecede bir hava girisi olucak egzoz faninida yazilim ile artirabilirsem iyi bir sirkulasyon ile serin bir hava oluricerde fan tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bejliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmrTR -- 6 Kasım 2015; 22:10:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.