Şimdi Ara

Corsair Air 240 ıçıne sığacak 1080 TI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, 1080 TI alacağım fakat kasaya sığmama gibi bir durum olsun istemiyorum. 980 alırken ilk MSI Gaming X modelini almak istemiştim fakat kasaya sığmadı EVGA ile değiştirdim. Sığmamasının sebebi kartın uzunluğu değildi yüksekliğiydi, anakart ile cam panel arası çok geniş değil maksimum 12 cm sığabiliyor, şu halde bile kablolar biraz zorlanıyor. Mevcut olarak Air 240 kullanıp 1080 TI sahibi olan var mıdır? Varsa hangi marka/model kullanıyordur yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

• Bu kasanın en büyük problemi ve handikapı bu, yaparken nasıl hesap edilmemiş anlamak mümkün değil. Bende bu kasayı kullanırken bu sorunu çok yaşamıştım.

Genelde Evga ve Gigabyte G1 serileri uyuyor bu kasaya, onları araştırın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu kasayı alacaktım sırf bu yuzden thermaltake v21 aldım sanırım tek care f.e. Gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Bu kasanın en büyük problemi ve handikapı bu, yaparken nasıl hesap edilmemiş anlamak mümkün değil. Bende bu kasayı kullanırken bu sorunu çok yaşamıştım.

ASUS Strix modeli hakkında fikriniz var mıdır? Sığacak gibi duruyor ölçülere bakınca. Genel itibariyle nasıl bir karttır ASUS Strix?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Ben de bu kasayı alacaktım sırf bu yuzden thermaltake v21 aldım sanırım tek care f.e. Gorunuyor

FE modelinin soğutması nasıl oluyor, oyunlarda kaç derece ile çalışıyor? Benchmark'larda 80 küsür dereceler görülüyor fakat tam yük altında, oyunlarda nasıl oluyor acaba
  • 1850 lerde calısıyor sanırım 84-86c benım asus 2000mhz 67c

• Amazondan sea hawk modeline de bakabilirsiniz suan onsiparişte en babası odur hemde fe boyutunda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • air240 + gtx1080

detaylı resim istiyorsan akşam atarım. kasanın pvc olan cam kapağını çıkardım camcıya götürüp ona göre cam kestirdim. şeffaf silikon ile tuturdum. gayet şık oldu orjinal gibi. kasanın da ispiral ile biraz ucunu kestim ekran kartını vidaladığımız yerin yukarısı resimde belli oluyor.

Bonus:https://www.youtube.com/watch?v=zp2EmOS1Hbo

Corsair Air 240 ıçıne sığacak 1080 TICorsair Air 240 ıçıne sığacak 1080 TICorsair Air 240 ıçıne sığacak 1080 TICorsair Air 240 ıçıne sığacak 1080 TI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1407F0A6B -- 1 Mayıs 2017; 8:58:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elensar

quote:

Bu kasanın en büyük problemi ve handikapı bu, yaparken nasıl hesap edilmemiş anlamak mümkün değil. Bende bu kasayı kullanırken bu sorunu çok yaşamıştım.

ASUS Strix modeli hakkında fikriniz var mıdır? Sığacak gibi duruyor ölçülere bakınca. Genel itibariyle nasıl bir karttır ASUS Strix?

Var. Strix modelide sığmıyor, en azından 1070 sığmıyordu. 1080Ti de aynı ölçüdeyse o da sığmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Amazondan sea hawk modeline de bakabilirsiniz suan onsiparişte en babası odur hemde fe boyutunda

Sea Hawk modeli ne zaman gelir fikriniz var midir, mumkunse birkac gun icinde almayi dusunuyorum cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elensar -- 1 Mayıs 2017; 16:58:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erssag

air240 + gtx1080

detaylı resim istiyorsan akşam atarım. kasanın pvc olan cam kapağını çıkardım camcıya götürüp ona göre cam kestirdim. şeffaf silikon ile tuturdum. gayet şık oldu orjinal gibi. kasanın da ispiral ile biraz ucunu kestim ekran kartını vidaladığımız yerin yukarısı resimde belli oluyor.

Bonus:https://www.youtube.com/watch?v=zp2EmOS1Hbo

Corsair Air 240 ıçıne sığacak 1080 TICorsair Air 240 ıçıne sığacak 1080 TICorsair Air 240 ıçıne sığacak 1080 TICorsair Air 240 ıçıne sığacak 1080 TI

Kasa guzel olmus fakat ben modlama isine girmek istemiyorum hic, kasa oldugu gibi kalsin

• quote:

quote:

quote:

Var. Strix modelide sığmıyor, en azından 1070 sığmıyordu. 1080Ti de aynı ölçüdeyse o da sığmaz.

Evet baktim biraz daha sigmayacak diyorlar internette. Keske Air 540 alsaymisim. FE modeli cok sicak calisiyor, OC icin yer birakmiyor onun icin FE en son tercihim. EVGA'nin SC2 modeli 118mm gozukuyor sigar mi sizce?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet baktim biraz daha sigmayacak diyorlar internette. Keske Air 540 alsaymisim. FE modeli cok sicak calisiyor, OC icin yer birakmiyor onun icin FE en son tercihim. EVGA'nin SC2 modeli 118mm gozukuyor sigar mi sizce?

Sığıp sığmayacağını anlamanın yolu şu,

Resimde bakın, kartın, kasaya takılan kısmıyla, fanın başladığı kısım aynı hizada olmalı. Bu tip kartlar sığar.

Mesela bu resimde, kartın kasaya bağlantısı olan yerle fan arasında mesafe var. Fan yukarıdan başlıyor. Bu şekilde yukarıdan başlarsa da güç kaynağı yukarıda kalıyor, e yukarıda kalıncada pci-ex güç kablosunu takınca cama temas ediyor ve sığmıyor.

Demek istediğimi anladınız sanırım.

• elensar E kullanıcısına yanıt
    Dostum yaklasık 2 haftadır onsiparişte o kart kestirmek zor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sığıp sığmayacağını anlamanın yolu şu,

Resimde bakın, kartın, kasaya takılan kısmıyla, fanın başladığı kısım aynı hizada olmalı. Bu tip kartlar sığar.

Mesela bu resimde, kartın kasaya bağlantısı olan yerle fan arasında mesafe var. Fan yukarıdan başlıyor. Bu şekilde yukarıdan başlarsa da güç kaynağı yukarıda kalıyor, e yukarıda kalıncada pci-ex güç kablosunu takınca cama temas ediyor ve sığmıyor.

Demek istediğimi anladınız sanırım.

Anladim, MSI Gaming X, ASUS Strix ve EVGA FTW modellerinde cok fazla pay var o bolgede, bi duzgun EVGA SC2 gordum. Galiba onu alacagim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.