Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair Air 240 Kasa ve 3 Adet Fan ve 4lü Fan Çoklayıcı Satın Al 3 Aralık 2021 00:05 1 1 Corsair Air 240 Kasa ve 3 Adet Fan ve 4lü Fan Çoklayıcı Ürünü forumdan 2. el olarak satın aldım. 2 corsair 1 nzxt 3 pinli fanı mevcut. Fanların bir sorunu yok. Gelelim sorunlarına;Kasanın anakart takılan kısmındaki ayakları mevcut değil ben kaydırmaz ped'ler koyup o şekilde yüksekliği dengeledim ve kullandım.Kasanın ekran kartı takılan kısmı benden önceki sahibi tarafından pense ile hafif dışa doğru kanırtılmış ekran kartının takılabilmesi adına. Kendim de ekran kartımı takarken iyiki bu şekilde yapmış yoksa ekran kartı girmezmiş diye düşünmüştüm. Bununla birlikte kapağı kapatıldığında dışardan hiçbir şekilde belli olmuyor bu defekti. Zaten fotoğraflarda mevcut. Sadece kapatırken tornavida ile bastırarak kapatmanız gerekli.Benim kendi yaptığım bir hata ile birlikte ekran kartı takılan yuvalardan birinin tornavida yuvası genişledi. Daha dişli bir vida ile tutturulduğunda bir sorun teşkil etmez ancak yine belirtmem gerekli.Özetle kasa'da dışardan bakıldığında herhangi bir kozmetik sorun yok. Ancak montaj esnasında farkedeceğiniz sorunlar var. Fiyatı da bu yüzden olabildiğince makul tuttum. Fiyatım 200 TL. Kargo ile astarı yüzünden pahalıya geleceğinden dolayı mümkün mertebe Kocaeli içi elden teslim. Diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde gönderim yapılır. Herkese hayırlı satışlar dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık LG 29WK600 Cooler Master Hyper H410R İşlemci Soğutucu Corsair Air 240 Kasa ve 3 Adet Fan ve 4lü Fan Çoklayıcı Gigabyte GP-750GM 80+Gold Full Modüler Güç Kaynağı (SATILMIŞTIR)