Bildirim
Corsair air 240 kullanan var mı? (ACİL)
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
NF-F12 fan, desteklememe gibi bir durum söz konusu değil. Eğer NH-L12'yi kastediyorsanız onuda sıkıntısız destekler yatay soğutucu zaten. -
Kullandığın ekran kartına dikkat et, bendeki msi ve asus gtx 970 sığmamıştı. Bir süre kapaksız kullanmak zorunda kaldım kasayı. -
Özür dilerim tamamiyle benim hatam. NOCTUA NH-U12S demek istedim ama fanının modelini yazmışım sadece :) -
Neresi sığmamıstı tam olarak? Yan taraftan mi yoksa arkaya doğru mu? -
Genişliğinden dolayı sığmamıştı, uzunluğundan dolayı değil.
12 cm mi ne gibi bir ekran kartı sığıyor diye hatırlıyorum.
yazdığım ekran kartlarının genişliğine bak ona göre kıyaslama yaparsın. -
Sağol hocam teşekkür ederim. 12 mm fana sahip kule tipi işlemci soğutucusu hiç sığmaz o zaman :) -
quote:
Orijinalden alıntı: m_eminhelvaci
Sağol hocam teşekkür ederim. 12 mm fana sahip kule tipi işlemci soğutucusu hiç sığmaz o zaman :)
120MM soğutucular sığmaz 92MM'ler bir ihtimal. Yatay soğutucu alsan ekran kartıyla çakışma ihtimali var. Ondan Sıvı soğutma daha mantıklı. -
Teşekkür ederim hocam, sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_eminhelvaci -- 5 Ocak 2017; 23:54:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X