Bu parmak vidalardan ve o kablo deliklerindeki kauçuklarını nerde bulabilirim acaba?
Eline sağlık hocam güzel inceleme olmuş
Hocam eline sağlık güzel inceleme olmuş , Proje tesliminden dolayı pek giremedim internete , görmemişim. Psu ilede Süper ikili olmuşlar gerçekten. Mid Tower için iç hacmi çok güzel bir kasa. Tam sana göre. İçi dolu turşucuk olacak inşallah
Tekrar hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Hocam eline sağlık güzel inceleme olmuş , Proje tesliminden dolayı pek giremedim internete , görmemişim. Psu ilede Süper ikili olmuşlar gerçekten. Mid Tower için iç hacmi çok güzel bir kasa. Tam sana göre. İçi dolu turşucuk olacak inşallah
Tekrar hayırlı olsun
Sağolasın hocam, dediğin gibi tam istediğim, arayıp durduğum bir kasaydı, sağolsun corsair üretmiş benim için.
@Tolgâ, @furki06
Sağolun arkadaşlar.
Parmak vidalardan pc parçası satn yerlerde mutlaka bulursun.
Biri 600T alsın nasılsa 400R ile 500R sahipleri var zaten kıyaslarız
O biri kim acaba
quote:
O biri kim acaba
Hadi bi koşu al gel hocam, bi o eksik kaldı forumda.
Fena galeyana getiriyorlar insanı yav sorma
Bu arada şu fan kontrolcünü en yukarı taksan sürücüyüde altına taksan çok daha güzel olacak kanaatindeyim. Yada çift slot yer kaplayan bi fan kontrolcü alsan lcd li
quote:
Fena galeyana getiriyorlar insanı yav sorma
Bu arada şu fan kontrolcünü en yukarı taksan sürücüyüde altına taksan çok daha güzel olacak kanaatindeyim. Yada çift slot yer kaplayan bi fan kontrolcü alsan lcd li
Sök/tak uğraştırma insanı şimdi.
Sen zahmet etme abi ben söktüm taktım beğenirsen sende yaparsın bence böyle daha güzel
Bide bu var , cebine 1** lira sıkışmış diyorum
Kasa fazlasıyla iyi ancak burdaki bir internet cafenin ana bilgisayarına benzettim buranın en büyük cafesi.
Vatanda %25 indirim var saldırın.
quote:
Sen zahmet etme abi ben söktüm taktım beğenirsen sende yaparsın bence böyle daha güzel
Bu güzel olmuş bak, bi ara böyle yapıyım en iyisi.
Kasa çok güzel hayırlı olsun. İnceleme de güzel olmuş. Yalnız şu ön ledlerin sönük olması görünüş açısından sade kalmış biraz. Ayrıyetten bağlanmıyor mu o ledler?
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness~
Kasa çok güzel hayırlı olsun. İnceleme de güzel olmuş. Yalnız şu ön ledlerin sönük olması görünüş açısından sade kalmış biraz. Ayrıyetten bağlanmıyor mu o ledler?
Baktım, bağlanmıyor maalesef. Fan kontrolcüden ayırmak gerekiyor ledleri kullanmak için.