Şimdi Ara

Corsair Carbide 400R Kasa & CX750 Güç Kaynağı Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neden bilmiyorum ama ender abinin incelemelerinde bi gariplik hissediyorum :)
    2 sebebi var herhalde
    değişik konuşma tipi ve her cümlenin sonunu bitiriyormuş gibi getirmek. dikkat edin farkedersiniz diye tahmin ediyorum :)

• bu iş gerçekten arkadaşların dediği gibi can sıkmaya başladı. hani nerede eski kasa incelemelerindeki açık sistem ile kasa içi soğutma testleri hani nerede gürültü testi? tamamen mobiliteye yönelmiş gidiyor site lütfen donanımı unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

Bu kasadaki cx 750 guc kaynagi powercolor 7990 devil13 modelini calistirir mi? Min 850w psu yazmislar ama yeterli olur herhalde... Neweggde indirimdeyken 1 tane almayi ve yaninda bu kasayi dusunuyorum da...

HD 7990'ı alanlar en az 1000 Watt güç kaynağı ile kullanıyorlar.Overclock yapılmayacaksa 850 yeteri olabilir fakat ben 750 watt PSU'nun yeteceğini hiç düşünmüyorum.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaOzy -- 13 Ağustos 2013; 12:42:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSU'yu ters bağlamışlar, kablolar kasanın arka planına yakın duracağı yerde kasanın kapağına yakın durmuş, kablo saklama özelliğini kullanmadan montaj yapılınca dqa güzelim 400R'nin altını oymuşlar. O montaj rezilliğinden sonra 400R almak isteyen olursa da vazgeçer artık.

Gerçekten de tüm montaj tamamlandıktan sonra çıkan resim karikatür gibi... Yazıklar olsun diyorum...
  • Biraz üstünkörü inceleme olmuş sanki.Ama yine de bir sürü mobil haber ve incelemelerinin arasında bunu görmek iyi oldu.
  • Rezil bir inceleme olmuş maalesef

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.