Şimdi Ara

Corsair Carbide Spec-02 vs Spec-03 vs Zalman Z3 Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir bilgisayar topluyorum fakat kasa konusunda çok kararsız kaldım. Öncelikle Z3 Plus düşünüyordum ama malzeme kalitesi düşük yorumlarından sonra vazgeçtim biraz daha bütçeyi arttırıp daha uzun vadeli kullanabileceğim bi şey almak istedim. Zevkime uygun olarak da Corsair'in Spec-02 ve Spec-03 modellerini buldum fakat farkları nelerdir çözemedim fiyatları tamamen aynı ve teknik bi fark göremedim.

Bu 3 model arasında tavsiye nedir artıları eksileri nelerdir? Ya da bu fiyatı aşmadan daha iyi bir alternatif var mıdır?

Spec-02http://www.eksenbilgisayar.com/corsair-carbide-series-spec-02-cc-9011051-ww-power-yok-siyah-kasa-
    Spec-03http://www.eksenbilgisayar.com/corsair-carbide-series-spec-03-cc-9011052-ww-power-yok-usb-ses-siyah-kasa

Bu arada kullanacağım sistem aşağıda, bi uyumsuzluk olacağını düşünmüyorum.
    Msi b150 gaming m3
    Intel i5-6600
    Corsair CX600W
    Ekran Kartı şuanlık Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Edition fakat GTX 1070'in fiyatlandırmasına göre 2-3 hafta içerisinde ona da dönebilirim.
    Kingston Hyperx Fury Black 16gb (8x2)
    Samsung 120 Gb 850 EVO
    WD 3.5'' 1 Tb Caviar Blue

• Çöp kasa onlar, S340 al.
  • Spec 03 alinabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 13 Haziran 2016; 1:25:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Baktım şimdi, güzele benziyor fakat 300 tl seviyesine çıkıyor. Başlangıçta belirlediğim bütçeyi baya aştım zaten, ekran kartı kısmında da zorlamam gerekebilir o yüzden daha aşmak istemiyorum. :(
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    İkisinden birine karar vereceğim zaten fiyatı arttırmayan daha iyi bir alternatif çıkmazsa ama 02 ve 03 arasındaki farklar nelerdir?
  • 02 ve 03 arasinda goruntu farki disinda pek bisey yok hangisini dilerseniz :)

Benim asil onerim corsair 200r yonunde olacaktir

Fiyat olarak daha uygun, artısı nedir speclere göre?
  • Daha genis sogutma performansi ve kablo saklama alanlari daha basarili herseyden ote malzeme kalitesi cok daha iyi bir kasa

Süpermiş ama keşke azıcık göze de hitap etseymiş. :) Çok teşekkürler.
  • Aslında ben çok severim sade olduğu için ama zevk meselesi tabiki :) Size farklı bir kasa önermek isterdim fakat bu fiyat aralığında corsair dışında düzgün kasa üreten bir marka yok... Dark aerocool vs kasalar var ama malzeme kaliteleri pek güzel değil şahsen kullanmış biri olaraktan :)
    Aynen Corsair'e en azından firma olarak güvenebiliyorum bi sıkıntı yaşandığı zaman garanti hizmetleri gerçekten çok iyi biraz da o yüzden tercih ediyorum açıkcası.
  • Corsair 400r'dan bir önceki kasam zalman z3 plus dı satmadım kardeşime verdim kullanıyor lakin harcadığıma üzüldüğüm bir paraydı ikinci el cooler master rc690 falan alabilirdim bu paraya birde thermaltake dokker gibi bir kasayı satıpda almıştım pişman oldum oldukça... ben 90 liraya aldım bide sıfır şimdi 170 küsür lira verenler yansın haline :)
    O zaman doğru bi karar vermişim ondan vazgeçmekle. :D
  • Aynen öyle :) Specler biraz küçüktür 200r serisine göre ama üzmez :)
    Tamamdır hocam, çok teşekkürler tekrar yardımın için. :)
  • Morbid Love kullanıcısına yanıt
    ben spec 03 kullanıyorum fiyatına göre çok iyi bir kasa görünüş olarak da çok güzel hele pencerenin etrafına led şerit takınca harika oluyor. spec02 ile 03 arasında sadece ön tarafın görünüşü farklı diye biliyorum 01 ile aralarında ön panel usb 3.0 gibi özellik farkları var ama. full towerdan geçtiğim için benim tek hoşlanmadığım konu 3 tane 3.5" hdd yuvası olmasıydı ama kasanın boyutuna göre normal. bir de soğutucunuzu belirtmemişsiniz onu da şöyle söyleyeyim bendeki noctua nh-u12s ucu ucuna sığıyor kasaya. u14s olsaydı sığmazdı herhalde.
  • corsair + coolmaster + thermaltake hiç yoksa zalman + gigabyte alınır.
    bunlar en kaliteli kasalar + psulardır.
    en iyisi coolmasterdir.

bunların herhangi bir 600 wattlık bir kasasını aldığınız zaman yukarıdaki yazdığınız sisteme yetecek ve bir sıkıntı olmayacaktır.
    kasaların ölçülerini internetten rahatlıkla bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DedeCorhut -- 13 Haziran 2016; 2:54:53 >
  • 2. Elde 200 tlye corsair 400r vardı tavsiye ederim.

• Phanteks Enthoo Pro M 65.13€
    https://www.computeruniverse.net/en/products/90624474/phanteks-enthoo-pro-m-midi-tower.asp

Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window 72.18€
    https://www.computeruniverse.net/en/products/90636071/phanteks-enthoo-pro-m-midi-tower.asp

29€ kargo ücreti var.
    Birincisi 5 € ilk alışveriş çekiyle toplamda 300 TL'ye mal oluyor.

http://www.phanteks.com/Enthoo-Pro-M.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.