Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair Carbide Spec 05 Satılık + Artric F14 PWM-PST FAN 2x 350TL!! Satın Al 11 Mart 2021 14:34 1 1 Corsair Carbide Spec 05 Satılık + Artric F14 PWM-PST FAN 2x 350TL!! Merhaba,Sistemimi dağıtma kararı aldım. Kasa temiz herhangi bir eksiği yok. Bir adet kırmızı ledli bir adet siyah 120mm fan ile birlikte vereceğim. Kutusu ve garantisi vardır. İncehesap'tan aralık ayında alındı.Soğutma olarak başarılı bir kasa. Ben ön tarafa 140mm 2 tane fan bir de egzoz fan ile güzel bir hava akımı yakaladım. Kablo kanalları ve arka boşluk olarak gayet yeterli. Yanında 2 adet Artric F14 PWM-PST fan vereceğim. Bir tanesi sorunsuz çalışıyor. Diğeri çalışırken ses yapıyor. Rahatsız olmam derseniz kullanın olmadı atın gitsin. Fanlarda pst vardır. 4 pinli olup taktığınız yere başka fan takmak için çoklayıcıya sahiptir. https://www.arctic.de/en/F14-PWM-PST/ACFAN00079AKasanın fotoğraflarını eklemiyorum sıfırdan bir farkı yok. 05353894172 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Ocak 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Express Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GIGABYTE B450 S2H V2 + RYZEN 5600 + 16GB RAM + Soğutucu XFX Radeon RX 5500 XT 8GB KFG (SON FİYAT) LOGITECH DRIVING FORCE G29 + SHIFTER (Fiyat REVİZE) Corsair Carbide Spec 05 Satılık + Artric F14 PWM-PST FAN 2x 350TL!!