Şimdi Ara

GIGABYTE B450 S2H V2 + RYZEN 5600 + 16GB RAM + Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 GIGABYTE B450 S2H V2 + RYZEN 5600 + 16GB RAM + Soğutucu

Merhabalar,

Sistemimi ddr5 e yukselttigim için elimde kalan ddr4 parçaları satışa çıkarıyorum. Güzel bir ekran kartı ilavesi ile sizi uzun süre üzmeyeceğini düşünüyorum.

Anakart GIGABYTE b450 s2h V2 garanti yok 3 yıllık olması lazım. Herhangi bir tamir filan görmedi. Hiç sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Sıfırı bulunmadigi için fiyatını bunun ayarında olan başka bir karttan baktım.

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b450m-s2h-v2-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,892857759.html

İşlemci Ryzen 5 5600 tray olarak alındı. 1 yıl daha teknobiyotik garantili. Herhangi bir sorunu yok ve tamir gormedi. Tray olduğu için kutusu yok maalesef. Faturası bulunuyor.

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600-alti-cekirdek-3-50-ghz-kutusuz-fiyati,2010103122.html

Ram Team Tforce 2x8gb 3200mhz kit. Yine sorunsuz, ve hiç problem yapmadı şimdiye kadar.

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-team-t-force-vulcan-tuf-alliance-16-gb-2x8-ddr4-3200-mhz-cl16-tltyd416g3200hc16fdc01-fiyati,1875138522.html

İşlemci soğutucu snowman X6. Bu işlemci için gayet yeterli. Şimdiye kadar hiç sıcaklıkla ilgili sorun yaşatmadı.

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-x6-rgb-fiyati,738137840.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat belirlerken güncel fiyatlarının üzerinden kullanma payım olarak %30 düşmeyi uygun gördüm. Linkleri bırakmamın sebebi de, fiyatlar değişirse tekrardan değerlendirmek. Benim bakış açıma göre adil bir yöntem. Sonuçta siz bugün 100 bin liraya alınmış arabayı güncel fiyatı üzerinden ödeme yaparak alabiliyorsunuz. Aslında basit matematik. Ben de buna takılmanıza anlam veremedim.

• BrainGeR kullanıcısına yanıt
    Anakartin fatura fiyati kac tl ? Yada ram ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatura fiyatına neden ihtiyaç duyduğunuzu anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BrainGeR kullanıcısına yanıt
    Bu ikinci el garantisiz ürünlerin sıfır fiyat linkini eklemenizi ( +bunu vurgulamanızı ) anlamadım.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Fiyat belirlerken güncel fiyatlarının üzerinden kullanma payım olarak %30 düşmeyi uygun gördüm. Linkleri bırakmamın sebebi de, fiyatlar değişirse tekrardan değerlendirmek. Benim bakış açıma göre adil bir yöntem. Sonuçta siz bugün 100 bin liraya alınmış arabayı güncel fiyatı üzerinden ödeme yaparak alabiliyorsunuz. Aslında basit matematik. Ben de buna takılmanıza anlam veremedim.

• 01dead kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkürler. Fiyatta bir düzenleme yaptım. Fakat muadil markalar üzerinden hesaplamayı mantıklı bulmuyorum. Sonuçta birebir aynı özelliklere sahip parçalar bile sırf marka sebepli fiyat farkı oluşturabiliyor. Takdir edersiniz ki her markanın kalitesi de farklı

• domaingate2 D kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim. İlave edebileceğim tek şey anakart fiyatını sıfır fiyatı üzerinden belirlemedigimi söylemiştim. Fiyatı belirlerken kendimce hesaplamayı yapma şeklimi belirttim. Siz eğer alıcıysanız konuşuruz fakat sadece ilan baltalama derdiniz varsa lütfen yorum yapmayın

• Pm attım

• Pm

• İlan rezervedir

• Merhaba bu anakartın dahili ekran kartı varmı?

• akkaynak kullanıcısına yanıt
    Ryzen anakartlar da dahili vga/gpu olmaz.

Ryzen cpu ların G ile bitenler de olur.

775 bazı anakart ve amd am2/am3/am3+ anakartlar da olur mesela .

1150/1151/1155/1156 intel anakartlar da olmaz ama cpu larında olur.

GIGABYTE B450 S2H V2 + RYZEN 5600 + 16GB RAM + Soğutucu

• Gigabyte sitesinden alıntıdır.

Yanlis acidan bakip - okuyorsun

Sen benim dedigimi oku ve ona göre plan yap.

Boş bilgi. Yanlis anliyorsun okudugunu.

gigabyte
    B450M S2H V2 (Rev. rev. 1.x) - Teknik Özellikler | Anakart GIGABYTE
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/B450M-S2H-V2-rev-10/sp

Link ve ss atmana gerek yok ))

Amd ryzen anakartlar da onboard gpu/ vga çip yok.

G ile biten seri amd am4 cpu alacaksin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.